rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Літературна сторінка \ Рекорди і презентації «Коронації Слова» на Форумі видавців
Кожного вересневого року славетне місто Львів збирає у себе найкращих друзів книжки. Шалений літературний вирій швидко пролетів на 22-му Форумі видавців. Він поглинув у себе тисячі відвідувачів, письменників, журналістів, друкарів, освітян, читачів. Зі своїми письменниками та презентаціями там також побував Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова».

Конкурс «Коронація слова» представив на Форумі видавців рекордну кількість новинок. Нових творів було понад 60. Щодня на стенді «Коронація слова» відбувалися автограф-сесії з письменниками. До стенда завітала перші леді країни Марина Порошенко і купила 3 книги, а саме: «Роман з містом» Світлани Горбань та Наталії Лапіної (ІІ премія конкурсу «Коронація слова-2015»), «Вересові меди» Надії Гуменюк (І премія конкурсу «Коронація слова-2015»), «Маріупольський процес» Галини Вдовиченко (переможниця «Гранд Коронації слова-2015»).
Також у ресторані «Лівий берег» відбулася презентація новинок «Коронації слова-2015». Тетяна та Юрій Логуші нагородили «Золотих письменників». Серед них – Василь Шкляр, Ганна Чубач, Степан Процюк, Юрій Андрухович, Світлана Талан та Леся Романчук.
Також на презентації була вручена відзнака Галині Вдовиченко від міського голови Львова Андрія Садового – пам’ятна монета «Андрей Шептицький».

Title
Title
 Лівий Берег

 Перша леді

Title
Title
 Тетяна Логуш

 Тетяна та Юрій Логуш

Title
Title
Title
Title

Прес-служба літературного конкурсу «Коронація слова»
Фото Оксани Прохорець, Алекса Заклецького, Альони Гринцевич

Від Марусі Соколовської – до Марусі Звіробій

Аеропорт. Сергій Лойко

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers