rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ 37-й Ukrainian Fashion Week
 Title 
 

Підготувала Вікторія Сизова, Київ
Спеціально для «Час і Події»

 

72 дизайнери, 54 покази, 10 презентацій, 19 локацій, понад 200 акредитованих ЗМІ та близько 20 000 запрошених гостей за 7 днів.

30-го вересня у Fedorib Hub була анонсована програма 37-го Ukrainian Fashion Week, що відбудеться 14-20 жовтня 2015 року.
Ірина Данилевська та Володимир Нечипорук поділилися новими проектами та вже традиційними аспектами, які чекають на гостей у цьому сезоні на тижні моди в Києві. Як зазначила Ірина Данилевська, тижні моди в Україні проходять вже 37-й раз, що свідчить про непохитну стабільність і робить цю подію наймасштабнішою у Східній Європі.
Новий сезон – це наступний крок для інноваційних рішень та проектів, які дозволяють показати українських дизайнерів по-новому, в нових локаціях, нових форматах та нових країнах.
Сезон UFW SS-16 в Україні – це мультимедійне наповнення, техноголічні впровадження, мультидисциплінарні рішення і несподівані колаборації, які оживуть вперше на двох поверхах історичної локації «Мистецький Арсенал». Для організаторів та гостей відкриються нові потаємні куточки вже традиційної локації.
На основній локації Ukrainian Fashion Week ми побачимо результати другого етапу співпраці в рамках Програми Fashion DNA. У вересні Британська Рада в Україні та Ukrainian Fashion Week започаткували Fashion DNA – нову програму в галузі моди, спрямовану на пошук та підтримку молодих українських фешн-талантів.
Цього сезону у проекті New Generation Day, що став яскравою традицією Ukrainian Fashion Week, візьмуть участь 19 молодих дизайнерських брендів. Що інтригує та тішить, адже саме молоді та талановиті українські дизайнери щосезону ставлять свою неповторну віху в модних тенденціях сезону.
Традиційні та абсолютно нові проекти та формати складають більш ніж насичену Програму Ukrainian Fashion Week – стежити за подіями в режимі online цього сезону зможе кожен. Потрібно лише скачати на свої девайси Ukrainian Fashion Week Guide, який був розроблений у партнерстві з порталом Tochka.net. Цей спеціальний додаток містить актуальний розклад показів і презентацій, карту подій для зручності пересування на локації та інформацію про всіх дизайнерів – учасників Ukrainian Fashion Week. Варто зауважити, що така інновація відкриває нові можливості для гостей тижня моди і допоможе зробити візити максимально всеохоплюючими.

Витоки

Цього сезону в рамках Ukrainian Fashion Week разом з Новим каналом вдруге буде презентовано проект «Витоки». Цей проект заслуговує окремої уваги, адже саме він яскраво ілюструватиме культурну спадщину в сучасній інтерпретації, це реінкарнація культурної спадщини нашого народу, доказ того, що українська самобутність багата й живе і до сьогодні.
На другому поверсі «Мистецького Арсеналу» організатори створять інтерактивну експозицію, в рамках якої відбуватимуться покази, освітні програми та перформанси. Проект буде присвячений традиційній матеріальній культурі українців від витоків і до сьогодення. Окрім традиційного вбрання, в експозиції також будуть представлені прикраси, музичні інструменти, меблі, раритетні фотографії з приватних збірок українських колекціонерів у поєднанні з роботами сучасних українських художників та предметних дизайнерів, які, переосмислюючи українські традиції й матеріали, створюють концептуальні роботи. Експозиція проекту буде побудована одночасно на взаємодоповненні й контрасті сучасних арт-об’єктів і предметів дизайну до традиційних українських раритетів.
Останній день проекту збере близько 300 гостей на масштабному fashion-show, в якому візьмуть участь 2 дизайнерські бренди, що працюють у етно-стилі, а також Центром історії вбрання під керівництвом Марічки Квітки буде презентована колекція старовинного одягу. Додатковою складовою успіху проекту «Витоки» стане робота на подіумі учасниць рейтингового телевізійного проекту Нового каналу «Супермодель по-українськи».

23-59.com.ua

У перший день у рамках Ukrainian Fashion Week відбудеться презентація авторського проекту бізнес-леді, володарки премії «Натхнення» за версією Best Fashion Awards 2015 Єлизавети Юрушевої – 23-59.com.ua.

 

HOMME Space by Macallen

За підтримки алкогольного партнера Macallen буде створено fashion-простір HOMME space by Macallen, де буде відведена окрема увага чоловічій моді. В проекті об’єднаються найкращі майстерні чоловічого костюма, а також бренд Сircul представить колекцію чоловічого взуття українського виробництва. У рамках fashion-простору будуть представлені не лише готові вироби, а й речі у процесі створення, що дасть змогу побачити інший, прихований, бік роботи дизайнерів.

ALL ABOUT FOOTWEAR за підтримки INTERTOP

Взуття – це невід’ємний та важливий атрибут іміджу кожної людини. Взуття – це величезний бізнес-ресурс, що приносить чи не найбільші дивіденди у світі fashion.
Вперше на Ukrainian Fashion Week буде презентовано проект, що приверне увагу до авторських колекцій взуття, новітніх технологій, виробництва, рітейлу. Проект об’єднає два формати – шоу-рум дизайнерів колекцій взуття та круглий стіл учасників та гостей проекту.
У рамках програми Ukrainian Fashion Week буде презентовано низку арт- і фешн-проектів й лекційну програму, спікери якої будуть представлені додатково на fashionweek.ua

Прес-служба Ukrainian Fashion Week

Загадкові зерна. Кавовий дайджест

Найцікавіше та найяскравіше із 37-го Ukrainian Fashion Week

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers