rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Зарплата колишнього ведучого Top Gear у новому шоу становитиме 15 млн. доларів на рік
Джеремі Кларксон стане найбільш високооплачуваним телеведучим Великої Британії.
Як повідомляє британський таблоїд Mirror з посиланням на власні джерела, в рік він зароблятиме по 10 мільйонів фунтів стерлінгів (15 млн. доларів США), а його співведучі Річард Хаммонд і Джеймс Мей – по 7,2 мільйона фунтів, передає auto.tsn.ua.
Бюджет кожного випуску нового автомобільного шоу Кларксона складе 4,5 мільйона фунтів (майже 7 мільйонів доларів), тоді, коли витрати корпорації BBС на один епізод Top Gear досягали мільйона фунтів. На Amazon за кожну серію Кларксон отримуватиме близько 800 тисяч фунтів, а його співведучі і продюссер Енді Уілман – по 600 тисяч.
Кларксон, Хаммонд і Мей підписали контракт із сервісом Amazon наприкінці липня цього року. Це сталося через чотири місяці після того, коли Джеремі було відсторонено від зйомок у Top Gear і звільнено з BBC. Контракт розрахований на три роки. Всього буде знято 36 епізодів нового шоу. Бюджет нової автомобільної передачі складе більше, ніж 160 мільйонів фунтів (250 мільйонів доларів).
Нове шоу з'явиться в ефірі у 2016 році. Воно виходитиме в рамках преміальної програми Amazon Prime Instant Video. Доступ до неї у Великій Британії коштує 79 фунтів на рік, а в США і Європі – 99 доларів і 49 євро відповідно.

Компанія Land Rover показала систему «прозорий причіп»

Британські науковці розділили водіїв на сім груп

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers