rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Не все бажане реалізується, але не варто впадати від цього у розпач, депресія – не помічник у справах, вона вам тільки зашкодить. Постарайтеся врівноважити ваш настрій та емоційний стан. А допоможуть вам у цьому близькі люди. Не соромтеся звернутися до друзів та коханої людини. І ви навіть не помітите, як життя повернеться до вас світлим боком.
Цього тижня ви можете постійно відчувати напади головного болю. «Глушити» його таблетками – не кращий вихід; зірки кажуть, що значно ефективнішим буде проаналізувати, чому вас мучать мігрені й усунути причину. Вона може бути не помітною на перший погляд. Імовірно, вам доведеться пройти обстеження – а то й не одне – перш ніж стане зрозуміло, у чому ж тут справа. Однак, ви не даремно витратите час і гроші, бо, в результаті, зможете отримати контроль над своїм станом.
Усі непорозуміння можуть вирішитися самі собою, якщо ви залишите безуспішні спроби перевиховати кохану людину. Вихідні проведіть разом, без сторонніх.
На початку тижня бажано дізнатися останні новини з життя вашого трудового колективу, інакше можна потрапити у халепу. У четвер імовірна непогана грошова премія, яка сприятиме значному поліпшенню вашого фінансового становища.

Телець
Ваша рішучість і активність дозволять здійснитися більшості ваших планів і задумів. Одне з найважливіших завдань цього тижня – навчитися домовлятися і працювати у команді. Постарайтеся не планувати нічого серйозного на п’ятницю, цей день пройде під знаком легковажності та відпочинку. У вихідні вам, швидше за все, доведеться відповідати на претензії родичів.
У найближчі дні зірки рекомендують вам розширити свій раціон за рахунок овочів і фруктів, які раніше не бували на вашому столі або потрапляли туди вкрай рідко. Не бійтеся пробувати щось нове – ваш організм відреагує на це тільки прихильно. Також зараз вам варто спробувати поекспериментувати з приправами. Якщо ви йдете у кафе або ресторан – вибирайте заклади, що пропонують «шведський стіл».
Взаємини з коханою людиною можуть ускладнитися, проте, якщо ви, під гарячу руку, не розірвете їх зовсім, вже до вечора того ж дня їх вдасться відновити. Ті, хто шукають пару, мають шанс зустріти свою долю там, де найменше очікували.
Винагорода за працю може дещо розчарувати вас. Тому реально оцінюйте ваші фінансові можливості, насамперед, будуючи плани на закордонну відпустку. В кредити зараз залазити не бажано.

Близнюки
Цього тижня будуть вдалими поїздки і подорожі. Важливо сприймати людей і події такими, якими вони є. Зараз ви мало що можете змінити. Але те, що є – це вже немало. Хороші новини у вихідні додадуть вам оптимізму і впевненості у власних силах. Приділіть більше уваги дітям.
Будьте уважними до того, що ви їсте. Страви, продукти, які ви обираєте, повинні бути тільки свіжими. Спробуйте відмовитися від напівфабрикатів. Тим представникам знака, які не люблять готувати, зірки рекомендують на якийсь час перейти на фрукти, овочі та зелень. Єдиний можливий для вас виняток – дитяче харчування, але і ним зловживати не слід.
Ваші стосунки з коханою людиною зараз для вас можуть стати найважливішим аспектом життя. Вам так добре разом, що більше ніхто не потрібен. Насолоджуйтесь гармонією взаємного кохання.
Фінансове становище починає стабілізуватися. У вас з’явиться нове джерело доходу, причому, вам вистачить не тільки на повсякденні потреби, але і з’явиться можливість заощаджувати.

Рак
Прислухайтеся до того, що кажуть інші, і ви вловите важливу ідею, яка у найближчому майбутньому розширить ваші можливості. Не відкладайте справи у довгий ящик. Раніше почнете – раніше зробите. Уникайте безглуздих суперечок і критики на адресу близьких людей. У вихідні телефонні дзвінки можуть почати дратувати вас своєю інтенсивністю, але розмови дадуть багато корисної інформації.
Головне для вас зараз – не допускати перенапруження. Зірки рекомендують вам спробувати різні способи розслаблення – від медитації й аромотерапії до занять спортом та розмальовування картинок. Виберіть те, що підходить саме вам. Ставтеся до себе дбайливо, не дозволяйте навантажувати вас роботою, яка занадто важка для вас – фізично чи психологічно. Не засиджуйтеся допізна – вам потрібно висипатися.
Ви зараз користуєтеся великим успіхом в осіб протилежної статі. У якийсь момент ви можете навіть розгубитися від питання, на кому ж зупинити свій вибір. Добре подумайте – перш ніж прийняти остаточне рішення.
Можливо, доведеться працювати у вихідні. Вівторок – сприятливий день для ділових зустрічей і підписання контрактів. У середу постарайтеся обговорити з керівництвом важливі питання.

Лев
Цей тиждень буде протікати без особливих турбот і ускладнень. Уникайте конфліктів на роботі, говоріть приємне членам своєї сім’ї. Вівторок –продуктивний для вирішення важливих завдань та проведення ділових зустрічей. Нові знання та ідеї дадуть вам шанс влаштуватися на більш високооплачувану роботу.
Ваш організм зараз дуже чутливий – постарайтеся вберегти його від негативного впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища. Вам зараз потрібно стежити за чистотою води і повітря, якістю продуктів харчування. Якщо у вас є можливість виїхати за місто – нею варто скористатися. Але, на всякий випадок, майте при собі перевірений засіб від алергії – можливо, він вам знадобиться.
Ваша чарівність привертатиме до вас увагу, постарайтеся поводитися так, щоб вона вас тішила, а не слугувала приводом для сварок вдома. Давати приводи для ревнощів не бажано, на вас можуть серйозно образитися.
На понеділок не варто планувати важливі ділові зустрічі, краще перенести їх на інший день. Не бійтеся брати відповідальність на себе і починати нові проекти. Це зміцнить ваше фінансове становище.

Діва
Цього тижня можливе просування кар’єрними сходами, однак, не обійдеться без конфліктів як із керівництвом, так і з колегами. У середині тижня варто проявити особливу обережність, стежте за своїми висловлюваннями, інакше ризикуєте когось серйозно образити. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення у гості, імовірні цікаві знайомства. Неділя – вдалий день для поїздки за місто.
Цього тижня зірки пророкують вам деяке погіршення самопочуття, яке буде пов’язане з якимись сильними переживаннями, стресами. Якщо хочете зберегти здоров’я – намагайтеся дивитися на світ і на те, що відбувається з вами і навколо вас, позитивно. Важливі саме позитивні емоції. У крайньому випадку не заборонене застосування заспокійливих засобів – але буде краще, якщо перед покупкою таблеток або мікстур ви проконсультуєтеся з лікарем.
Цього тижня зірки, покровителі кохання, не потерплять брехні, тому не обманюйте самі і не давайте приводів обманювати вас. Успіх у коханні буде залежати від чесності та порядності у взаєминах з обох сторін.
Четвер – вдалий день для переговорів. Можливо, вам вдасться схилити ділових партнерів на свій бік. У понеділок до вас може надійти цінна фінансова інформація. Використовуйте її, але з іншими нею не діліться.

Терези
Зірки попереджають, що у вас може з’явитися схильність до витання у хмарах і до появи ілюзорних уявлень про свої здібності. У результаті, коли у вас щось не вийде, ви можете засмутитися сильніше, ніж воно того варте. Дивіться на речі реалістично, це позбавить від багатьох розчарувань. І надійтеся тільки на себе, не варто чекати, що інші вирішать ваші проблеми.
Зірки закликають вас проаналізувати свій режим харчування – момент ідеальний для того, щоб внести якісь корективи у ваш раціон, якщо вони потрібні. Зрушення можуть бути в обидва боки. Головне – щоб у результаті ви отримали здорове, збалансоване меню. Відмовтеся від занадто строгих дієт – у кращому випадку, вони дадуть лише короткочасний ефект, у гіршому – серйозно підточать ваше здоров’я. Ставтеся до себе акуратно і дбайливо.
Настає сприятливий тиждень для романтичних зустрічей і знайомств. Самотність першої половини тижня не повинна вас засмучувати, цей час варто використовувати для того, щоб розслабитися і зайнятися собою. Будьте обережними при поводженні з грошима. Заходьте в магазини хоча б через день. Є ризик витратити занадто багато. У п’ятницю ймовірні грошові надходження, які стабілізують ваше фінансове становище.

Скорпіон
Цього тижня ви можете отримати бажане, варто тільки захотіти – і поділитися своєю мрією з коханою людиною. У понеділок і вівторок посиляться ваші інтелектуальні здібності, логіка і пам’ять. Хоча на це може бути витрачено досить багато енергії, всі проблеми ви вирішите, зокрема, й фінансові.
Цього тижня вам потрібно стежити за своїм емоційним станом – і згладжувати можливі спалахи, не допускаючи як зневіри, так і зайвого перенавантаження. Інакше ви можете мати проблеми із запамороченням, головним болем, безсонням, а також цілим сонмом захворювань, які зараховують до психосоматичних – їх зумовлюють гнів, тривога або, наприклад, почуття провини. Якщо виникнуть несприятливі симптоми – зверніться до лікаря.
Вам потрібно перестати надриватися на роботі і метушитися. Відкиньте побутові та професійні проблеми і вирушайте у романтичну подорож із коханою людиною. І ви відчуєте себе щасливими.
Фінансова ситуація стабілізується. Субота – вдалий день для вибору і покупки подарунка для коханої людини. У вівторок імовірні грошові надходження або навіть збільшення зарплати.

Стрілець
Тиждень, вельми вдалий для укладання угод, зміни роботи і важливих переговорів. У неділю присвятіть собі достатньо часу. У середу ретельно перевіряйте всю інформацію, яка надходить у ваше розпорядження, оскільки є ймовірність неточності і помилок. Головне –їх вчасно виправити.
Потурбуйтеся про здоров’я своїх очей. Подумайте про те, як оптимізувати навантаження на них. Зірки рекомендують вам щодня робити вправи для очей; регулярно моргайте – це очищає і зволожує поверхню ока. Вчіться бачити не пасивно – а активно дивитися, так, як дивилася б дитина, підключайте емоції. Обов’язково давайте очам відпочити; стежте за правильністю постави, дихайте розмірено і на повні груди. Ви зараз – привабливий об’єкт для любовного полювання, проте можете заплутатися у ретельно розставлених тенетах. Не кидайтеся у вир пристрасті з головою, будьте обережнішими. Постарайтеся все ж стримувати прояв емоцій.
Постарайтеся протриматися на плаву і не залізти у борги в першій половині тижня. До вихідних ситуація обіцяє змінитися на краще. У неділю ви зможете купити вельми якісну річ або нову техніку.

Козеріг
Вам залишилося докласти для досягнення великої мети зовсім небагато зусиль, і результат принесе очікувані плоди. Втім, під тиском обставин ваша точка зору може змінитися. Але нехай вас не бентежить, що хтось буде відчувати через це незручності. У вихідні знайдіть час поприбирати в хаті.
Ваш організм зараз дуже податливий, уразливий, він може досить сильно реагувати на будь-яку зміну навколишнього середовища, харчування, догляд – причому, як позитивно, так і негативно. З одного боку, цього тижня вам слід берегтися – ви можете не тільки відчути себе гірше, але й серйозно захворіти. З іншого – саме в ці дні вам буде простіше, ніж зазвичай, позбутися поганих звичок і прищепити собі хороші. Головне – слухайте сигнали свого тіла.
У першій половині тижня будьте обережними, слідкуйте, щоб тяга до сильних відчуттів не переходила межі. Друга половина тижня не найкраще позначиться на силі вашої чарівності, ваша друга половинка може вам зрадити.
Будьте обережними й обачними у своїх діях під час підписання договорів і укладання угод. У четвер не варто спокушати долю, втягуючись у сумнівні авантюри, які призведуть до фінансової нестабільності.

Водолій
Виконання звичайних щоденних завдань вимагатиме від вас цього тижня чималої кількості сил і часу. Мабуть, діяти вам доведеться самому. У компанії однодумців ви можете опинитися хіба що у суботу або неділю. І саме тоді на вас чекатиме успіх майже в усіх починаннях. Тому гріх не використати такі можливості.
Цього тижня зірки рекомендують вам якомога більше спати, і взагалі – лежати, для вас це корисніше, ніж стояти або сидіти. Дозволяйте своєму тілу, м’язам розслаблятися – завжди, коли у вас є така можливість. Якщо ваше ліжко, подушка або ковдра видаються вам не надто комфортними – постарайтеся замінити їх. Повноцінний відпочинок стане для вас гарантом чудового самопочуття і доброго здоров’я.
Цього тижня романтичні почуття будуть перемагати розум. Однак, не чекайте легких перемог – пристрасть вимагатиме жертв і певних душевних зусиль. П’ятниця – вдалий день для зустрічей і побачень.
Довіряй, але перевіряй – зараз головна заповідь. Четвер – вдалий день для вкладення коштів у нерухомість. У п’ятницю не скупіться і влаштуйте свято для себе і своїх близьких.

Риби
Початок тижня – найкращий час для реалізації планів і задумів. На роботі настає напружений час. Можливо, вам доведеться працювати за колег, які пішли у відпустку. Бажано, щоб емоції не були перешкодою у вашій діяльності. Розкриваючи свій творчий потенціал, ви отримаєте можливість зміцнити свій авторитет, може з’явитися шанс обійняти більш високу посаду.
Ви – у тонусі, бадьорі, енергійні. Дрібні проблеми зі здоров’ям представникам вашого знака зараз не страшні. Ваш імунітет здатний відбити атаку вірусів чи бактерій. Зірки припускають можливість дрібних травм – але, швидше за все, звертатися до лікаря вам не доведеться. Дні ви будете проводити активно – а вечори постарайтеся присвячувати відпочинку, відновлюйте сили. Можна займатися спортом – але навантаження повинні бути помірними.
Бурхливий потік емоцій може вибрати собі не той напрямок. Постарайтеся, щоб вами керував розум, а не почуття. Не давайте у вихідні приводу для ревнощів коханій людині, це може серйозно ускладнити ваші стосунки.
У вівторок на одне з перших місць вийде вирішення фінансових проблем. Якщо у вас досі немає кредитної картки, настав час її отримати. Вона вам ще згодиться, особливо під час відпустки.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers