rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Німецькі автогіганти купують сервіс онлайн-карт Nokia
Німецькі автовиробники BMW, Audi та Daimler разом купують у Nokia сервіс онлайн-карт HERE за 2,8 мільярда євро.

Таким чином автовиробники мають намір підготуватися до ери автомобілів без водіїв, зазначається у повідомленні інформагенції dpa.
Продаж має бути завершено у першому кварталі 2016 року, йдеться у заяві Nokia. Три компанії-конкуренти отримають рівні частки у безпрецедентному проекті співробітництва, пише DW.COM.
Сервіс HERE – це високоточні карти вулиць, які компанія Nokia розробляла також спеціально для автомобілів без водіїв. Сервіс передбачає також створення платформи для різних розважальних пристроїв у автомобілях усіх класів. HERE відіграватиме «ключову роль у цифровій революції мобільності», заявив голова правління BMW Гаральд Крюґер, йдеться у повідомленні dpa. А глава концерну Daimler Дітер Цетше вважає цифрові високоточні карти однією з визначальних складових транспорту майбутнього.
HERE було створено декількома компаніями, що об’єдналися задля розробки прямого конкурента Google maps, нагадується у повідомленні інформагенції AFP. У 2008 році Nokia купила одну з компаній-розробниць – американську Navteq – за 8,1 мільярда доларів США. Хоча HERE не є настільки відомим, як Google maps, серед його клієнтів – Facebook та Amazon. Чотири з п’яти автомобілів у Європі та Північній Америці з інтегрованим GPS користуються саме картами HERE. Штаб-квартира HERE розташована в Берліні.

Skoda випустила паски безпеки для собак та чохли від шерсті

Електромобілі в Німеччині ніяк не розженуться

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers