rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Харківські волонтери відвезли допомогу на віддалені українські позиції, бачили «роботу» танка бойовиків

Харківські волонтери мережі «Вільні Люди» побували днями у найгарячіших точках зони АТО. Зокрема, на околицях Донецька, у Мар’їнці, Красногорівці, Дмитрові та Авдіївці.

Відвезли бійцям майже 50 комплектів форми (MTP, DPM, бундес), ноутбук, 20 бандажів, кілька спальників, карематів, наплічник, тактичні рукавиці, 5 шт. навушників для артилерії + активні, 6 упаковок енергетичного напою, 50 пар шкарпеток, берці, військові карти, їжу та воду. Більшу частину коштів пожертвували українці з Канади, а також харківські підприємці. Також волонтери передали військовим спеціальну підбірку книжок, журнали «Миротворець», і прапор з побажаннями, розписаний школярами однієї з Харківських ЗОШ.
«Під час поїздки ми відвідали бійців 25 повітрянодесантної бригади, зведеного загону військово-повітряних сил України «Дика качка» та 28 бригади. У всіх приблизно однакові потреби: форма, берці, амуніція, але ніхто з хлопців не жаліється», – розповідає волонтер Валентин Бондаренко.
Під Красногорівкою волонтери мало не стали свідками, як танк бойовиків, який приїхав з Донецького напрямку, обстріляв багатоповерхівку. У будинку залишилася лише одна старенька бабуся, яку врятували українські бійці. Під самим Донецьком дорога дуже небезпечна, все прострілюється та рясно всипано уламками від снарядів, кілька з них пробили колеса авто, тож довелося їхати їх міняти на СТО в Авдіївку. Приємно, що гроші з волонтерів не взяли.
«Військові багато розповідають про підсилення супротивника. Кажуть, що бойовиків структурують, а на керівні посади ставлять кадрових російських військових. Також нарікають на погану інформаційну роботу українського керівництва, навіть на звільнених територіях не вистачає достовірної інформації, населення досі «зомбується» ворожим ТБ», – розповідає волонтер.

Title
Title
Title
Title

 

Прес-служба волонтерської мережі «Вільні люди»

Ветеранам АТО вперше надали право самостійно обрати собі країну протезування

Знайомтесь: Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. М. І. Пирогова

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers