rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Волонтери відвідали бійців «Свитязя», «Айдара», 93 бригади та інших під час чотириденної поїздки у зону АТО
«Вільні Люди» з Харкова повернулися з чотириденної поїздки у зону проведення бойових дій. Поїздка вийшла не тільки довгою, а і складною. Під Горлівкою волонтери стали свідками серйозних боїв. За словами військових, активність бойовиків сильно підвищилася після приїзду чергового «гумконвою», також у зоні АТО діє багато ворожих диверсійних груп, літають безпілотники.

Загалом, волонтерам вдалося побувати у секторі А, С і В. Відвідали бійців батальйону «Свитязь», який пройшли Іловайськ (а деякі полон), «Айдара», 15-й мотострілецький бат. 58-бригади, 17 і 34 бат. 57 бригади та 93 бригаду.
Відвезли: форму, берці, біноклі «Arsenal», глушники, «кошки» для розмінування, батарейки, засоби особистої гігієни, більше, ніж десять кілограмів ковбасних виробів, а також передали тепловізор «Pulsar» Quantum.
«Хочу особисто подякувати всім доброчинцям, які допомогли назбирати таку потрібну допомогу для бійців, зокрема, велика подяка діаспорі з Канади, комбінату «Добросмак», підприємцеві та волонтеру Богданові Ткачуку, керівникові Дергачівського району Харківської області О. Політусі, а також іншим небайдужим людям. Відвезене – це лише «крапля» з необхідного, але навіть ця «крапля» дасть змогу врятувати не одне життя», – вважає волонтер Олена Любинецька.
Поверталися волонтери не з порожніми руками: захопили зі собою снаряд від «СМЕРЧу», який пізніше було встановлено у центрі Харкова як нагадування про близькість війни.

Title
Title
Title
Title
Title
Title

Прес-служба волонтерської мережі
«Вільні Люди»

Екологічна катастрофа: у Карпатах смереки всихають гектарами

Знайомтесь: Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. М. І. Пирогова

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers