rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Незграбна спроба сепаратистів приписати свій злочин «Правому сектору»
 Title 
  На місці вибуху біля кафе «Ліберті»
  Title
  Напис із помилками від сепаратистів
Поки що правоохоронці Одеси не можуть похвалитися успіхами у проведенні антитерористичної операції. Вранці у понеділок, 20 липня, стався вибух у барі «Ліберті», на вулиці Рішельєвській, 60. За словами свідків, це сталося приблизно о 03:50. Четверо невідомих на чорному «ВАЗі» без номерних знаків кинули вибуховий пристрій під двері нічного клубу і миттєво зникли. В результаті вибуху постраждав охоронець закладу, якого поранили уламки скла.

Підірваний бар виявився гей-клубом, де щоночі збиралися юнаки та дівчата нетрадиційної сексуальної орієнтації. За інформацією правоохоронців, вибухнула граната РГД-5. Прес-секретар міського управління МВС Алла Марченко заявила, що в міліції даний інцидент класифікують не як теракт, а як замах на вбивство.
Та найцікавіше, що дещо пізніше після вибуху, на відстані 10 метрів від входу в кафе, з’явився напис «Сімейні цінності по-перше, Правий сектор», але хто насправді залишив цей напис – наразі невідомо, офіційної інформації з цього приводу немає.

Згодом одеський «Правий сектор» відреагував на цей вибух. Його прес-служба оприлюднила свою заяву: «На місці події журналістами був виявлений напис українською мовою з кількома орфографічними помилками, який було написано з метою прив’язати даний вибух до військово-політичного руху «Правий сектор» для дискредитації нашої організації. Офіційно повідомляємо, що «Правий сектор» не має жодного стосунку до цих подій і розцінює дану ситуацію як інформаційну диверсію, спрямовану на нашу дискредитацію».

Отак і провалилася чергова витівка одеських сепаратистів, які не знають і не поважають державну мову. Шило таки вилізло з їхнього мішка.

Міхо помилився, бо Маша – не наша

Одеського євромайданівця Андрія Юсова побили за українську мову

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers