rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Тренер ВК «Динамо» Ігор Зінкевич: «Через рік виграємо Кубок України без легіонерів»
Водне поло
Головний тренер львівського «Динамо» Ігор Зінкевич вважає, що вирішальний матч Кубка України з водного поло проти харківського «Слобожанця» став справжньою дуеллю поміж легіонерами цих команд – Мартіном Фамерою і Лукашем Дюріком. Проте наступний Кубок України Ігор Ілліч планує здобути вже без допомоги варягів.

Окрім того, Ігор Зінкевич у розмові з журналістами IA ZIK розповів, звідки прийшла ідея, аби львівські ватерполісти у плавках вийшли до Оперного театру запросити львів’ян на змагання.
У фінальній грі ваша поведінка була досить емоційною. Що саме ви намагались донести своїм підопічним під час гри?
Я знав, що суперник сильний. Знав, що вони підсилилися трьома гравцями. Існує налаштування на гру, яке треба було виконувати, а наші гравці у деяких моментах робили не те, що треба. Полегшало під кінець, коли розрив у рахунку був у чотири м’ячі.
Яку роль відіграли динамівці-легіонери Мартін Фамера і Мартін Мравік у цій грі?
Якщо ви помітили, це була боротьба легіонерів. Я думаю, Львів переміг і тут. У дуелі Мартіна Фамери і нападника «Слобожанця» Лукаша Дюріка переміг наш легіонер.
Як вам атмосфера останнього дня кубкового турніру?
Супер! Я давно чекав на це, і воно сталося. Дякую нашим спонсорам – Олександрові Свіщову та Григорієві Козловському, які зробили свято для всіх львів’ян. Я задоволений, що прийшло стільки глядачів.
Усі говорять про анонс з ватерполістами у плавках у центрі Львова. Ви очікували, що після нього всі трибуни будуть заповнені, й люди навіть стоятимуть?
Цю ідею ми запозичили в Німеччині. Таким чином у Берліні гравці запрошували глядачів на єврокубки. Мені сподобалась їхня акція, і я запропонував її, а через кілька днів вона вже втілилась у життя. Гадаю, що львів’янам, а особливо львів’янкам, було приємно подивитись на атлетичних хлопців та отримати запрошення на змагання від самих гравців нашої команди. На майбутнє будемо також щось вигадувати. Думаю, що варто якось особливо запросити львів’ян на «Кубок Карпат», який відбудеться в нашому місті у вересні.
Кому присвячуєте перемогу в Кубку України?
Президенту федерації водного поло Львова – Олександрові Свіщову. Він мріяв про перемогу, збирав нас, просив показати хорошу гру. Ми його мрію втілили. Ця перемога для нього.
Які плани на літо з підготовки до «Кубка Карпат»?
Йдемо у відпустку до 17 числа. Коли повернемося, то переговоримо з кожним хлопцем. Додамо молоді, хоча вона вже була присутня і на цій грі. Та боязно їх було випускати. Вони ще не дуже досвідчені, а ціна матчу була високою. Думаю, що Стас Дзядик і Владислав Дубелір зможуть потрапити в основний склад. Потренуються протягом усього сезону в нас. Ми вже виграли Чемпіонат України без легіонерів, а наступного року постараємось без них виграти і Кубок України.

Мирослав Ступар: «Чому Можаровський не увійшов до кола топ-арбітрів Європи?»

Ігор Будзінський: «Бокс – це щось більше, ніж хобі»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers