rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Берегиня

Фруктові маски для обличчя: три рецепти для

домашньої косметики

© trendsnhealth.com
Фруктові маски для обличчя допоможуть доглядати за шкірою протягом усього літа. Такі маски – найдієвіша косметика не тільки серед домашніх засобів. Фруктові маски дадуть фору й косметичним продуктам. Наші бабусі часто для обличчя використовували ягідні, овочеві засоби, але їх улюбленим продуктом краси завжди були саме фруктові маски для обличчя, адже інгредієнти для них можна знайти на своїй кухні не тільки влітку, а й взимку. Ми обрали три кращі рецепти фруктових масок для обличчя, які допоможуть підтримувати здоровий відтінок і тонус шкіри цілий рік.

Фруктова маска для обличчя (проти старіння)
Інгредієнти:

мед – 1.ст. л.;
вівсяні пластівці – 1/2 склянки;
грейпфрутовий сік – 1/2 склянки.
Змішайте всі інгредієнти у невеликому керамічному посуді до однорідної текстури. Нанесіть фруктову маску на обличчя і шию. Залиште її до того часу, поки маска не висохне, а потім змийте теплою водою.

Фруктова маска для обличчя (поживна)
Інгредієнти:
банан – 1 шт.;
лимонний сік – 1 ч. л.;
мед – 1 ч. л.;
вітамін Е – 1 капсула.
Розімніть банан вилкою в керамічному посуді, додайте лимонний сік, мед і вітамін Е. Вимішайте суміш до однорідності. Нанесіть фруктову маску на обличчя і шию, уникаючи ділянки під очима і навколо губ. Залиште її на шкірі на 15-20 хвилин. Змивайте фруктову маску з обличчя за допомогою теплої води, а потім вмийтеся холодною, щоб закрити пори.
Фруктова маска для обличчя (матуюча)
Ця фруктова маска ідеально підійде дівчатам із жирною шкірою, а в літній час вона просто необхідна, адже під час спеки наша шкіра не тільки дуже пітніє, але й виділяє підвищену кількість шкірного жиру. Це призводить до появи прищів, акне і забитих пор. Боротися з підвищеною жирністю шкіри в літній час потрібно і дівчатам з нормальною й комбінованою шкірою.
Інгредієнти:
ківі – 1 шт. (середніх розмірів);
густий йогурт (без домішок) – 2 ст. л.;
вівсяне борошно – 1 ст. л. (за бажанням).
Очистіть ківі і розімніть його до стану пюре, потім додайте йогурт і трохи вівсяної муки. Змішайте всі продукти до однорідної консистенції густої сметани. Нанесіть фруктову маску на обличчя, почекайте, поки вона висохне і змийте теплою водою. Потім вмийтеся холодною і нанесіть свій звичайний крем.
Найкраще фруктові маски для обличчя використовувати у вечірній час. Кількість процедур – від трьох до п’яти разів на тиждень, залежно від стану шкіри.
Автор: Катерина Заносієнко
Джерело: http://lady.tochka.net

Коли жуйка заплуталась у волоссі…

 Title 
 
Жувальна гумка відома своєю здатністю до приклеювання: чудово липне до різних поверхонь. Добре, що разом із проблемними ситуаціями з’являються нові способи їх вирішення. Тепер більше нікому не вистригають волосся, в якому безнадійно заплуталася жуйка. Адже жуйка – це найпростіша харчова гума, тому легко піддається руйнуванню за допомогою найпростіших хімічних речовин.

1. Якщо жуйка заплуталася у волоссі
Змастіть пасма рослинною олією і щіткою вичешіть залишки жуйки. У цьому випадку можна скористатися і спиртом – жуйка розчиниться, але спирт ще і дуже сушить волосся, пам’ятайте про це. Ще один метод – замороження: прикладіть до жуйки пакет із льодом або крижаною водою. Тоді жуйка замерзне і розкришиться. Після цього її також треба вичісувати.
2. Якщо жуйка прилипла до одягу
Один із способів – побризкати жуйку лаком. Тоді вона затвердне і відстане. Дієва і гаряча вода. Помістіть тканину з жуйкою в гарячу воду і спробуйте відокремити її за допомогою зубної щітки і ножа.
3. Як видалити жуйку з одягу за допомогою оцту
Підігрійте оцет у мікрохвильовій печі або на плиті, змочіть ним зубну щітку і потріть жуйку. Зробіть це дуже швидко і кілька разів, поки оцет гарячий – так він працює найкраще. Потім одяг, звичайно, потрібно випрати.
4. Видалення жуйки праскою
Поставте тканину на картон так, щоб жуйка опинилася між тканиною і картоном. Розігрійте праску до середньої температури і кілька разів проведіть її в тому місці, де є жуйка. Гумка повинна прилипнути до картону. Якщо цього не відбулося, повторіть процедуру.
Також можна використовувати ацетон для видалення жуйки, але майте на увазі, що ацетон знебарвлює тканину. Сухий лід дуже ефективно видаляє жуйку з тканини – потрібно тільки покатати трохи кубик льоду на забрудненому місці. Якщо жуйка прилипла до дерева, обробленого лаком, виведіть її розчиненим у воді нашатирним спиртом, добре промокніть після цього дерево. Є навіть спосіб прибрати жуйку зі стіни – потрібно лише нагріти її феном крізь серветку.

Вишневий бум.

Клафуті з вишнею

Інгредієнти:
вишня – 400 г
яйця – 2 шт.
масло вершкове – 125 г
борошно пшеничне – 1/2 склянки
цукор – 1/3 склянки
молоко – 3/4 склянки
цукор ванільний – 20 г
Приготування:
Форму 20х15 см добре змастити вершковим маслом. На дно викласти вишню без кісточок. Яйця трохи збити. Додати просіяне борошно, і все з’єднати. Далі, збиваючи, влити розтоплене та охолоджене вершкове масло (100 г), а потім поетапно цукор (2 види) та молоко. Має вийти тісто, подібне до млинцевого. Залити цим тістом вишню. Викласти у попередньо розпечену до 200? духовку та готувати 10 хвилин. Витягти форму з випічкою. Швидко розкласти зверху невеличкі шматочки масла (25 г) та повернути форму у духовку. Температуру знизити до 180? та випікати приблизно 25 хвилин. Ще гарячим клафуті посипати зверху цукром (невеликою кількістю). Подавати теплим через 10-15 хвилин після того, коли витягли форму з духовки.

Вишнева панакота

Інгредієнти:
вершки – 600 г
пудра цукрова – 1/2 склянки
молоко – 1/2 склянки
цедра лимона, ваніль
желатин швидкорозчинний (пачка) – 1 шт.
вишня – 250 г
Приготування:
Помиємо вишні та видалимо кісточки. Замочимо желатин у молоці і дамо постояти, трохи помішаємо, щоб розчинився. У 400 г вершків додамо цедру лимона та ваніль і доведемо до кипіння. Знімемо з вогню і процідимо. З’єднаємо розчинений желатин із вершками і вимішаємо. Решту вершків, а це 200 г, зіб’ємо з цукровою пудрою. З’єднаємо обидві частини вершків. На дно посудини, в якій будемо формувати десерт, помістімо вишні. Розлиймо вершкове желе у посуд для застигання. Поставимо у холодильник на 3-4 години. Розтопимо плитку шоколаду і полиймо ним застиглий десерт. Прикрасимо вишнями та м’ятою.

Карпатський сирник

Інгредієнти:
сир кисломолочний – 500 г
цукор – 120 г
цукор ванільний – 10 г
яйця курячі – 3 шт.
цедра лимона
крохмаль – 1 ст. ложка
куркума – 0,5 ч. ложки
вишня в’ялена – 0,5 склянки
Глазур:
масло вершкове – 1 ст. ложка
цукор – 0,5 склянки
какао – 2 ст. ложки
молоко – 3 ст. ложки
Приготування:
Ретельно розтираємо сир, цукор, ванільний цукор, яйця, щоб не було грудочок (можна скористатися блендером або кухонним комбайном). Потім додаємо крохмаль і куркуму, збиваємо до стану пишної кремоподібної маси. В’ялену вишню заливаємо окропом і даємо постояти 15хвилин, потім зливаємо воду, просушуємо вишню за допомогою паперового рушника і додаємо у сирну масу. Також додаємо лимонну цедру одного лимона. Дно форми вистилаємо пергаментним папером і викладаємо сирну масу. Випікаємо при температурі 180-190? протягом 50 хвилин.
Поки сирник запікається, готуємо глазур. Для цього змішуємо цукор, какао, молоко і варимо, поки не загусне, а потім додаємо масло. Чекаємо, поки готовий сирник прохолоне і вкриваємо глазур’ю.

7 таємниць: як використовувати лимон під час догляду за собою

Стартував всеукраїнський проект «Перший подарунок малюкові» Молоді мами отримають допомогу від українських компаній та держави

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers