rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Імміграційне право
20 листопада минулого року президент підписав директиви, спрямовані на те, щоб допомогти іммігрантам, які нелегально мешкають у США. Вже в лютому 2015 року можна було подавати заяви на так званий розширений Процес відкладання заходів для тих, хто прибув у дитинстві в США (ДАКА). У травні 2015 року можна подавати заяви на новостворену програму відкладальних заходів для батьків (ДАПА) в Імміграційну службу.
Розширений процес відкладання заходів для тих, хто прибув у дитинстві в США (ДАКА) надає можливість розпочати процес відкладальних заходів для певних категорій осіб, які приїхали на територію США в дитинстві. Процес відкладальних заходів – це форма відтермінування депортації з наданням дозволу на працевлаштування протягом 3 років. Після 3 років відтермінування депортації і дозвіл на працевлаштування можуть бути продовжені.
За програмою ДАКА заявник має відповідати наступним критеріям:
– особа мала бути віком до 16 років на час прибуття у США;
– вона мала постійно проживати у США з 1 січня 2010 до сьогоднішнього дня;
– вона мала фізично перебувати на території США станом на 15 січня 2012 року та станом на момент подання заяви за програмою ДАКА;
– була нелегалом станом на 15 червня 2012 року;
– на даний момент має бути студентом у школі або випускником вищої школи, або має отримати диплом про загальну освіту GED або бути в процесі отримання такого диплому, або є почесним демобілізованим зі Збройних сил;
– не має значних покарань, таких, як фелонія, серйозних правопорушень, численних порушень або іншим чином не становить загрозу національній безпеці;
– має, принаймні, 15 років і немає вікового обмеження щодо максимального віку для того, щоб кваліфікуватися на подання заяви за програмою.
Реєстраційне мито за подання заяви становить 465 дол. Крім цього, заявник має пройти перевірку біографічних даних через відбитки пальців. Треба також надати ретельне підтвердження перебування на території США.
За програмою ДАПА, особа має відповідати наступним критеріям:
– бути батьком громадянина або резидента США станом на 20 листопада 2014 року. Дитина при цьому може бути повнолітньою або не досягти повноліття, одруженою чи неодруженою;
– постійно проживати у США з 1 січня 2010 року до сьогоднішнього дня;
– фізично перебувати в США станом на 20 листопада 2014 року;
– не мати фелоній, серйозних правопорушень або 3 чи більше порушень; проступок
– може довести, що заявник заслуговує на відкладальні заходи.
Реєстраційне мито так само становить 465 дол. Крім цього, заявник має пройти перевірку біографічних даних через відбитки пальців. Треба також надати ретельне підтвердження перебування на території США з 1 січня 2010 року до сьогоднішнього дня.
Батькам час почати готувати пакет необхідних документів, таких, як свідоцтво про народження заявника та дітей, свідоцтво про одруження (якщо є), паспорти – чинний та той, з яким заявник заїхав на територію США (якщо він заїхав легально), чек про сплату послуг страхових компаній, отримані чеки від роботодавця, довідку зі суду про будь-які арешти в США чи за кордоном. Підраховано, що приблизно 4 мільйони людей подаватимуть заяви за програмою ДАПА в США.
**Наша компанія наразі надає безкоштовні консультації та правову допомогу особам, які можуть потенційно подавати заяву за програмами ДАПА та ДАКА – для дітей та батьків громадян та резидентів США. Ми надаємо консультації по телефону, скайпу або особисто в нашому офісі на Маунт Проспект (Mount Prospect). Будь-ласка, телефонуйте для запису на консультацію.
Анна Aфанасьєва-ДеМажіо, адвокат
(ліцензії штату Нью-Йорк та України)
Тел: (847) 398-6500(847) 398-6500

Літня відпустка «білих комірців» триватиме не більше, ніж два тижні

Новий офіс лікаря Андрія Іванченка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers