rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Черговий показ колекцій українських дизайнерів у Чикаго
 
 Title
  Title
Нещодавно в галереї Українського Інституту модерного мистецтва відбувся сезонний показ чотирьох колекцій українських дизайнерів від креативної агенції UaModna. Шоу зібрало понад сотню глядачів, серед присутніх були представники Генерального консульства України в Чикаго, представники Комітету міст-побратимів Київ – Чикаго, представники українських та американських медіа.

Цього разу свої колекції представили: Наталя Коваль (бренд Natalya Koval NYC), Анастасія Іванова (Київ), Лєна Васенко (Івано-Франківськ) та бренд «Синій льон» (Дніпропетровськ).
Показ розпочався з колекції Лєни Васенко «Вільна». Дизайнерка з Івано-Франківська, постійна учасниця Lviv Fashion Weeks, знана своїм неординарним, сміливим концептуальним баченням сучасної модниці. Остання колекція була створена під враженням подій в Україні, яке майстриня підсумувала у комбінації вишивки стилізованого дерева життя з хакі. Колекція справила сильне враження на глядачів своєю креативністю та сміливістю.
Наступною була сезонна підбірка від київської дизайнерки Анастасії Іванової. Анастасія представила сукні, спідниці з високою талією, топи, а також пальта. Чисті лінії, вишуканий силует та якісні тканини – кредо майстрині, котра має великий досвід участі в Тижнях моди України, Парижа, Токіо та Нью-Йорка.
Наступною була показана колекція від української дизайнерки з Нью-Йорка – Наталії Коваль. Ім’я тернополянки облетіло шпальти модних видань у жовтні минулого року, коли Наталя виграла змагання між молодими дизайнерами та її сукню одягнула на прийом перша леді США Мішель Обама. В Чикаго Наталя, студентка Нью-Йоркського Fashion INstitute of Technology, дебютувала як самостійний дизайнер і представила капсульну колекцію «Сутінки» (Dawn).
Завершувала показ колекція, на яку з нетерпінням чекали шанувальниці стилізованої етніки – бренда «Синій льон». Виробництво з Дніпропетровська спеціалізується на пошитті льняних вишитих суконь – повністю ручної роботи, включно з вишивкою. Вихід моделей у вбранні від «Синього льону» глядачі зустріли з ентузіазмом. Чиказька майстриня Олександра Цимбала зробила кілька віночків для доповнення образу українських красунь.
До Чикаго, на жаль, змогли приїхати тільки дві дизайнерки – Анастасія Іванова та Наталя Коваль, котрим були вручені сертифікати участі в Ukrainian Fashion Show by UaModna 2015. Від ведучих шоу – Світлани Іванишин-Угриної та Романа Петрівського гості дізналися, що такі покази стануть сезонними, і що в Чикаго відкрито перший шоу-рум українських дизайнерів UaModna, де можна придбати речі з останніх показів. В перерві представниці Чиказького жіночого клубу Chill Wilde Grils Club вручили призи найкраще одягненій гості та гостеві. Марія Чухнова вручила подарунки Наталії Саранчук та Євгенію Дроботу.
UaModna щиро вдячна всім, хто допоміг створити це шоу. За музичний супровід – відомому в Чикаго діджею Тимофієві Долиняку (Tima Fei); команді перукарів з Kiva Salon та візажистів Lidiya Spa Salon, які доповнили образи моделей. Окрема подяка спонсорам заходу – Кредитівці «Самопоміч», компанії «Міст-Карпати», MB Financial Bank, компанії – Ukietech Inc, Tenants Clouds. За медіа-підтримку онлайн ресурсові – uapost.us.
Частину коштів, отриманих від продажу квитків, буде скеровано у Фонд захисту героїв при парафії св. Йосифа Обручника (м. Чикаго).

Title
Title
Title
Title


Фотографії Анастасії Коваленко
та Anna Maria Szewczak

Виставка «Апостол миру», 17 липня – 30 серпня 2015 р.

Концерт талановитої скрипальки Марії Краснюк в Українському Інституті модерного мистецтва в Чикаго

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers