rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ У зоні АТО затримали рекордну партію контрабанди: 700 тонн у 11 вагонах
Служба безпеки України спільно з Державною фіскальною службою, міліцією та прикордонниками провели спецоперацію, в результаті якої затримали 700 т контрабанди харчів, які переправляли у непідконтрольну Україні частину Донбасу.

Як повідомили у вівторок, 30 червня, у прес-центрі СБУ, це найбільша партія контрабанди продуктів з початку проведення антитерористичної операції.
За даними спецслужби, продуктовий вантаж був прихований в 11 вагонах під металургійним шлаком, який і зазначили у супровідних документах. Продукти везли для харчування бойовиків незаконних збройних формувань.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258-5 (фінансування тероризму) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі заходи, спрямовані на притягнення до відповідальності всіх організаторів каналу контрабанди.
Раніше, 28 червня, на Донбасі на лінії розмежування було затримано п'ять транспортних засобів із продуктами харчування вартістю сто тисяч гривень.
За кілька днів до цього співробітники СБУ під час спецоперації блокували спробу командира одного з військових батальйонів за фінансову винагороду ввезти 10 тонн м'яса на територію, тимчасово окуповану терористами з угруповання «ЛНР». Правоохоронці затримали два автомобілі ЗІЛ-131 з вантажем поблизу села Золоте, Попаснянського району, Луганської області.

Рада дала згоду на арешт судді Госпсуду Одещини П. Меденцева

Офшор подвійного призначення

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers