rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Реанімобіль «ПОКРОВА 2.0» освятили та відправили у зону АТО
У Стрию придбали другий реанімобіль, освятили його та відправили на Схід України, у зону АТО (район м. Лисичанськ). Обряд освячення здійснив о. Іван Барабаш, настоятель Храму Всіх Святих Українського народу м. Стрия, УГКЦ.

На цей реанімобіль основні кошти надійшли від українських громад м. Чикаго та м. Рочестер (США), а також відповідних фундацій українських кредитних спілок цих міст. Долучилися окремі особи з м. Стрий та Стрийського району. Також від попередньої збірки залишилися певні кошти. Фінансовий звіт дає уявлення про збірку як на перший, так і на другий реанімобіль і показує географію доброчинців.
Загальна вартість автомашини складає 4,420 євро. Автомобіль вартий цього, він у чудовому стані та належно укомплектований.
Висловлюю щиру подяку всім, хто долучився до підготовки та відправки реанімобіля «ПОКРОВА 2.0». Щодо організації покупки і підготовки до відправки реанімобіля «ПОКРОВА 2.0» хочу окремо подякувати Роману Яцківському (США, м. Чикаго), нашому землякові зі с. Гірне, Стрийського р-ну, який проживає у США та активно допомагає на всіх рівнях Україні, заохочуючи українців до співпраці. А також – велика подяка Кредитній спілці «Самопоміч» з м. Чикаго (США) та Кредитівці з м. Рочестер (США). Повна інформація про всіх, хто взяв на себе хоч якийсь обов’язок допомогти, та про збір коштів, витрати та залишок завжди доступна на сайті www.wfucu.org.ua
Ми – українці! Ми можемо! Ми віримо! Ми переможемо! Бо ми – єдині!
Слава Україні! Героям слава!

TitleTitle
Title
Title
Title
Title


З повагою,
Петро Маковський,
волонтер-координатор проекту

Україна на межі знищення – прокинутись і здобути волю чи загинути рабом?

Сергій Василечко та Роман Яцківський з Чикаго стали головними фінансовими спонсорами VІІ відкритого Свистунівського фестивалю поезії Т. Г. Шевченка

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers