rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Мистецький аукціон в Українському Інституті модерного мистецтва
Упродовж останнього року програма діяльності Українського Інституту модерного мистецтва, що розташований у серці українського Чикаго, була досить цікавою і насиченою. Кожна подія, що відбувається в стінах цієї установи – це діалог із людьми, які цікавляться сучасним мистецтвом і хочуть його підтримувати. Команда волонтерів УІММ – організаторів цих зустрічей – працює злагоджено й ефективно, бо кожен займається своєю справою.

У суботу, 7-го березня, в Українському Інституті модерного мистецтва відбувся мистецький аукціон «LIVE & SILENT». Це вже 12-й аукціон, який проводиться щороку не для отримання прибутків, а для розвитку того, чим займається інститут. Кошти, зібрані на аукціоні, спрямовуються на розвиток українського сучасного мистецтва та його комунікацію із сучасним мистецтвом інших країн світу, діаспори яких співіснують в Америці, зокрема, в Чикаго. На торги було виставлено близько ста мистецьких творів відомих художників та скульпторів.
З вітальним словом виступила член Комітету з проведення аукціону Мотря Мельник. Пані Мотря подякувала всім учасникам цього мистецького вечора за присутність і підтримку діяльності УІММ, а також запросила до слова Олега Каравана – представника від Кредитової Спілки «Самопоміч» та Фундації «Самопоміч». Пан Олег підкреслив важливу роль Кредитівки у фінансовій підтримці громадських, релігійних, освітніх, молодіжних та мистецьких організацій української діаспори, а також фінансової та політичної підтримки України в цей нелегкий для нашої держави час. Пан Караван подякував дирекції та управі Українського Інституту модерного мистецтва за успішно проведений рік і вручив щедрий фінансовий даток від «Самопомочі» на підтримку і розвиток діяльності УІММ. Від імені дирекції та управи УІММ пані Мотря висловила щиру подяку Кредитовій Спілці та Фундації «Самопоміч» за постійну фінансову підтримку УІММ.
Далі естафету вечора перейняли енергійні ведучі аукціону – Данило Мельник та Стефанка Вовчук-МакДоналд. Ці молоді люди успішно провели аукціон, звеселяючи публіку жартами.
Дирекція та управа УІММ висловила щиру подяку мистецьким донорам – Patty Carrol, David Criner, Daria Fileta, Vera Gaddy, Michael and Dr.Oksana Holian, Dr. Evhen and Marika Kovalsky, Family of Anatole Kolomayets, family of Jurij Solovij, Victor & Cristina Taran, Bohdan and Petrusia Watral, a також спонсорам – Dr. Pavlo and Lyonia Nadzikewycz, Oleh and Ivanka Karawan, ABI Polish Services Inc, Cirque Real Estate Group (Mark Wyshnytzky), Dr. Steven Fishman, Shokolad Pastry and Café (Halyna Fedus), Front Door Realty, B.George Oleksiuk & Assosiates, P.C., Steven and Robin McEwen, John and Natalia Oharenko, Ann’s Bakery (Wolodymyr Siryj), Jozef and Maria Baran, Old Lviv restaurant (Liliana Fedechko), Dr. Paul Pasylka, Christine Pylypowycz, Ukrainian Insurance Agency Ink.
У чудовій атмосфері, за келихом вина, смачною їжею від кафе «Шоколад» і вишуканими мелодіями від Андрія Чуйка та Михайла Стрієшина, вечір пролетів, як одна мить. Залишається тільки подякувати організаторам цього дійства – Стефі Брадлей, Орисі Кардосо, Яну Дашкевичу, Іванці Караван, Марійці Ковальській, Любі Маркевич, Мотрі Мельник, Лионії Надзікевич, Олі Поливці та Оленці Приймі за чудову нагоду спілкування з мистецтвом та його шанувальниками.

Title Title 
 Title Title
 Title Title
 Title Title
 Title Title

Борітеся – поборете!

Чикаго за тиждень

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers