rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ ТОП-5 вакансій у День комп’ютерника
14 лютого у комп’ютерників подвійний привід для святкування – окрім Дня святого Валентина, вони відзначають своє неофіційне професійне свято. Спеціалістів у сфері інформаційних технологій сьогодні справедливо вважають найбільш популярними і високооплачуваними. Яких співробітників шукають зараз роботодавці, та якими навичками слід володіти, щоб отримати роботу в IT-галузі, – про це в ТОП-5 вакансій від Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Сьогодні IT-індустрія більш стабільна, якщо порівнювати з іншими галузями. Найбільш впевнено себе почувають ті компанії, які працюють з іноземними замовниками. Однак, незважаючи на стабільно високу конкуренцію пошукачів за робочі місця в інших галузях, у сфері інформаційних технологій постійно фіксується брак висококваліфікованих кадрів.
Зараз на кадровому порталі HeadHunter Україна розміщені понад 500 вакансій для спеціалістів-комп'ютерників. Найчастіше українські компанії шукають спеціалістів із досвідом роботи від 5 років і високим рівнем знання англійської мови. Проте спеціаліст будь-якого рівня навичок і досвіду має всі шанси знайти бажану роботу. Міжнародний кадровий портал hh.ua підготував перелік найцікавіших вакансій для комп'ютерників.
IT-спеціаліста зі знанням апаратної і програмної частини серверного і мережевого обладнання запрошує до своєї команди компанія ITSG. Основні вимоги: практичний досвід у цьому напрямку від 5 років, навички адміністрування серверів на базі операційних систем MS Windows Server 2003/2008/2012, а також Unix, адміністрування термінальних серверів і побудова VPN-мереж на програмних і апаратних рівнях. Окрім зарплати від 7 000 до 12 000 грн., компанія пропонує можливість постійного навчання і професійного розвитку, а також прогресивне підвищення матеріальної винагороди і кар’єрне зростання після успішних результатів.
Аутсорсинговій компанії INTRO PRO, що займається розробкою програмного забезпечення і швидко розвивається, потрібен System Engineer – Test Environment Management. Перевагу матимуть кандидати з досвідом роботи з J2EE-додатками, web-додатками, SOA/web-сервісами і мобільними платформами, а також впевненими навичками адміністрування Linux і практичним досвідом роботи із серверами додатків (наприклад, Oracle WebLogic, WebSphere, JBoss, Tomcat). Великим плюсом для кандидата на заміщення вакантної посади буде досвід роботи у провідних технічних командах, а також навички програмування. Компанія пропонує конкурентну заробітну платню і кар’єрне зростання, а також освіту в IntroPro Академії, ділові поїздки до США та ЄС. Спеціальним бонусом будуть безкоштовні уроки англійської мови, медичне страхування та абонемент до тренажерної зали.
Для спеціалістів із високою самоорганізованістю, умінням працювати в динамічному темпі, але, водночас, керувати своїм часом, із бажанням працювати віддалено і бути частиною команди однодумців із різних країн, відкрита вакансія PHP Programmer у компанії Web Scribble Solutions, Inc. Кандидати на цю посаду повинні бути професіоналами PHP-програмування, володіти знаннями в MySQL і Linux, мати досвід роботи з (X) HTML, Javascript/jQuery/Ajax, Git, а також володіти на достатньо високому рівні письмовою й усною англійською мовою. У відповідь компанія готова запропонувати роботу мрії, можливість для реалізації творчих здібностей, а також заробітну платню від 1 000 до 1 500 USD.
Для здійснення ІТ-підтримки співробітників і офісів компанії, розробки і запровадження ІТ-процедур, а також покращення існуючих комп'ютерних систем до міжнародної мережі магазинів потрібен IT support specialist. Основні вимоги до пошукачів – вища профільна освіта, як мінімум, 2 роки на аналогічній позиції, досвід підтримки або надання послуг help desk, а також високі комунікативні навички. Пошукачам обіцяють конкурентний рівень заробітної платні, програму навчання і перспективи зростання.
Спеціалістам із високими запитами до бажаної заробітної платні, а також із потужним рівнем знань програмування на Magento, підійде вакансія PHP (Magento) Developer/Програміст у київському офісі канадсько-американської компанії. Роботодавець зацікавлений у привабленні спеціалістів високого рівня, тому готовий допомогти з переїздом до Києва. Претенденти на вакансію повинні на професійному рівні розуміти логіку того, як працює кеш та індекси/атрибути Magento, а також знати принципи роботи OOP/MVC, мати досвід web-розробки від двох років і високий рівень знань MySQL/Percona. Компанія гарантує заробітну платню, прив'язану до курсу долара, у розмірі 2 500 USD (Mid-level) – 4 000 USD (Senior-level). Крім цього, співробітник буде мати гнучкий графік і працюватиме над цікавими проектами з відомими американськими компаніями. Також передбачені оплачувані курси підвищення кваліфікації, хороший соціальний пакет, безкоштовні обіди і бонуси за проекти, запропоновані співробітником.
Інформацію отримали в результаті аналізу бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в лютому 2015 року.

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ¹ 69/2015 Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні

Через витік конфіденційної інформації у «Equifax» постраждало 143 мільйони американців

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers