rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Харківські волонтери відвезли у Піски приціл Pulsar-770 для 19-річного снайпера з ДУКу
14 лютого підприємець та активіст волонтерської мережі «Вільні люди» Богдан Ткачук вкотре відвідав Піски (Донецька область). Разом із ним на передову вирушили журналісти з місцевого телеканалу ObjectivTv та інші волонтери. Під час поїздки харків'яни відвідали батальйон ОУН, п’яту роту ДУКу, диверсійно-розвідувальну групу Хмеля та Дніпро-1.

Відвезли вже стандартний набір необхідних речей: воду, сухі борщі, одноразовий посуд, батарейки та зарядні пристрої, комплекси для чищення зброї, багато збройного мастила від ХАДО, магазини до АК 5,45, цигарки, ковбаси, теплий одяг переданий діаспорою, та багато солодощів. Найцінніший подарунок чекав на 19-річного снайпера Сашка – приціл Pulsar-770 допоможе краще бачити ворога і вдень, і вночі.
Як виявилось, останній подарунок привезли, як ніколи, вчасно.
«Хлопці кажуть, що ворог підходив до них аж на 50-100 метрів, виявили його в останній момент. Всього найманців було близько 15, половину перебили, решта – здалися. Причому, всі – кавказці, російської мови майже не знають. Тепер за наявності такого прицілу можна зустрічати цих «будівничих руського міра» на дальній дистанції і берегти життя наших бійців», – розповідає Ткачук.
Також волонтери багато розмовляли зі солдатами про ситуацію на фронті і подальшу оборону Пісків. Хлопці з добровольчих батальйонів налаштовані жорстко: «Будемо битися і візьмемо ще Донецьк». У перемир'я на передовій не вірять, усі переконані, що це лише перепочинок для підготовки нового наступу.
Щодо подальшої допомоги, то хлопці попросили «Вільних людей» допомогти їм зі зброєю. «СВД на великій дистанції дає великий розліт. Потрібно купити надійний болтовик з важким дулом, наприклад, Remington 700 SPS Varmint кал. 308 Win або щось подібне», – каже Ткачук.

Для усіх, хто хоче долучитися до збору допомоги
Картки Приватбанку: UAH: 4149 4978 3271 6403 (Богдан Ткачук)
 USD: 5168 7572 3055 3606 (Кішка Іван)
Прес-служба волонтерської мережі «Вільні люди»

Title
Title
Title
Title

Сенатор Дурбін відвідав Консульство України та запевнив українців у своїй підтримці

Харківські МНКівці за кілька годин зібрали майже 3000 грн. на потреби військових

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers