rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ В Одесі знешкодили трьох терористів із Молдови
  
Title 
  Title
Одеський УБОЗ за підтримки бійців спецбатальйону територіальної борони «Одеса» 27 січня затримав трьох озброєних жителів Молдови, які мали намір здійснити терористичний акт. Коли о дванадцятій годині до Малиновського ринку під’їхала «Audi Q7» з молдавськими номерами, правоохоронці враз заблокували її мікроавтобусом і міліцейською спецмашиною.

Затримання було досить жорстоким, з терористами не церемонилися. Дістали з автомобіля трьох чоловіків і поклали на землю. Потім затриманим одягли на голови мішки, й упродовж чотирьох годин, доки тривали слідчі дії, вони стояли у наручниках під стінкою. У них виявилися паспорти Республіки Молдова. В ході операції було вилучено вогнепальну зброю та гранати, а в багажнику виявлено вибухівку.

Уже досить тривалий час працівники УБОЗ стежили за підозрюваними, а їх затримання на ринку - результат тривалої підготовчої роботи. За словами керівника прес-служби обласного УВС Володимира Шаблієнка, ці чоловіки підозрюються у скоєнні ще кількох важких злочинів.

За два останні місяці в Одесі прогриміло з десяток потужних вибухів, більшість з яких кваліфіковані як теракти. Тож добре, що тепер правоохоронці діють на випередження і запобігають терористичним актам.
Фото із соціальних мереж.

Засоби масової одурманізації: звідки вони беруться і як з ними боротися

Увесь світ визнав Росію агресором

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers