rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Як досягти позитивного результату при отриманні відмови на імміграційну заяву або петицію
Якщо вашу імміграційну заяву або петицію відхилили, не варто опускати руки. Краще зосередитися на тому, які дії ви можете зробити, і в який момент це краще зробити.

У моїй попередній статті я розглянула ситуацію, коли імміграційна служба вимагала додаткові докази (Request for Evidence-RFE) або надсилала повідомлення про намір відмовити (Notice of Intent to Deny-NOID). Якщо у вас є імміграційний адвокат, який працював із вами зі самого початку вашої імміграційної справи, тоді всі повідомлення також буде отримувати і ваш адвокат. Він зобов'язаний своєчасно повідомити вам про отримання такого повідомлення і, з вашого дозволу, негайно почати складати відповідь.
При відмові на вашу заяву або петицію існують кілька варіантів адміністративного та судового захисту. У цій статті я розгляну можливі варіанти адміністративного захисту при відхиленні сімейної петиції (I-130) або заяви на громадянство (N-400). У моїй наступній статті ви дізнаєтеся, про випадки, коли ваша справа доходить до імміграційного суду, і починається процес депортації. Як правило, це відбувається при відмові на неімміграційні візи, на деякі клопотання на підставі сімейних зв’язків або у випадку, коли вас затримала імміграційна служба або митний контроль, при нелегальному статусі у Сполучених Штатах.
Отже, розглянемо варіанти:

Клопотання про відновлення або про перегляд (Motions to Reopen or Reconsider)

Якщо ви вважаєте, що у вас є нові переконливі докази, які ви можете надати імміграційній службі, ви можете сміливо подати на клопотання про відновлення. Якщо ви вважаєте, що вам відмовили в результаті неправильного застосування закону, то ви можете подати на клопотання про перегляд рішення. Мито за кожне клопотання складає $630 (але можуть бути винятки) і, як правило, клопотання готує адвокат. Зазвичай, час для відповіді в імміграційну службу становить 30 календарних днів з дати відмови або 33 дні, якщо рішення було надіслане поштою (15 днів, якщо петицію спочатку схвалили, а потім анулювали).
30 днів – дуже короткий термін, тому ви повинні бути впевнені, що ваш адвокат негайно почав працювати над клопотанням. Якщо ви вирішили змінити свого адвоката або у вас не було адвоката, я рекомендую вам проконсультуватися з новим адвокатом, не відкладаючи справу на потім. Затримуючи свою справу, ви потенційно зменшуєте ймовірність позитивної відповіді і збільшуєте обсяг роботи адвоката.

Апеляція (Appeal)

Якщо ваш адвокат вирішив, що клопотання про поновлення або клопотання про перегляд вам не підходять, існує адміністративний розгляд (Administrative Review), який також називають «Повідомлення про апеляцію». У повідомленні про відмову буде вказано, куди ви повинні подати вашу апеляцію. Залежно від типу апеляції, це може бути подано у Раду з імміграційних апеляцій (Board of Immigration Appeals – BIA) або в Адміністративний апеляційний офіс (Administrative Appeals Office-AAO). Мито за подання складає $110 або $630, залежно від місця апеляції. Апеляція дозволяє надати детальну письмову юридичну аргументацію на користь вашої справи. Знову ж таки, щоб ваше звернення розглянули, ви повинні швидко і вчасно підготувати й надіслати документи.
Іноді імміграційна служба може припуститися помилки. У такому випадку ваш адвокат може зв'язатися з місцевим офісом імміграційної служби і надіслати запит про перегляд. У моїй наступній статті я розгляну кроки судового процесу в імміграційному суді, і що можна зробити, якщо суддя відмовив у вашій справі.
Офіс Світлани Лебединської розташований у Southfield, штат Michigan. Світлана Лебединська надає юридичні послуги для громадян із багатьох країн Європи, Азії, Близького Сходу та Південної Америки. Світлану Лебединську було названо Super Lawyers Michigan Rising Star Імміграційного законодавства 2014 року. Вона є активним членом Мічиганського відділу Американської асоціації імміграційних юристів.
Інформація у цій статті тільки для загального ознайомлення. Ця статтю не варто розглядатися як юридичну консультацію у конкретній справі або ситуації.

Lebedinski Law, PC: 24725 West 12 Mile Road, Suite 110, Southfield, MI 48034. Phone: 248-663-5150; E-mail: [email protected].

Ускладнення імміграційного процесу у випадку запиту на додаткові документи або відмови

Atlantic Express – недорога та надійна доставка посилок в Україну Про компанію Atlantic Express розповідає Сергій Гілевський

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers