rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
  • Овен

Зараз вдалий час для вирішення квартирного питання, якщо не в глобальному плані, то в сенсі наведення порядку в помешканні. У вас з’явиться можливість проявити свої ділові риси: доведеться багато спілкуватися, вести активну ділову переписку. Будьте обережними у спілкуванні, не забувайте, що базіка – знахідка для шпигуна. На вихідні вирушайте за місто, катайтеся на лижах.
Зимовий раціон бідний на вітаміни – зірки рекомендують вам їсти овочі, фрукти, ягоди, які були заморожені в сезон і зберегли максимум корисних властивостей. Можна купувати готові продукти, якщо ви не робили свої заготовки. Зверніть увагу і на цитрусові, хурму – зараз їхній час, ці плоди найкорисніше урізноманітнюють ваш повсякденний раціон. Якщо стан вашої шкіри, волосся, нігтів не в найкращому стані – є сенс додатково попити вітамінні комплекси.
Вам необхідно подолати власні страхи і відкрити свої справжні почуття близькій людині. Цього тижня можливий початок нової любовної історії. Не відмовляйтеся від запрошень на дружню вечірку, можливо, доля подарує цікаве знайомство.
Перешкоди і негаразди позаду, логіка здобуває перемогу над почуттями. Тож ваші доходи можуть подвоїтися. Тільки постарайтеся не залишати занадто багато грошей у магазинах, особливо, протягом вихідних.

  • Телець

Цього тижня зросте інтелектуальне навантаження. Вам доведеться демонструвати свої знання, вміння і таланти, брати на себе відповідальність. Субота сприятиме й ухваленню конструктивних рішень та розширенню кола знайомих. Середа може принести творче натхнення і незвичайні нові ідеї.
Кращі ліки для вас зараз – жарти та сміх. Так, можливо, ситуація така, що радіти життю вам зараз важкувато – значить, на початковому етапі доведеться докласти зусиль, можливо, чималих. Але чим далі – тим буде простіше, це зірки вам гарантують. Мине лише кілька днів – і ви відчуєте, що значно додалося сил, і ваше самопочуття відчутно покращилося. Тільки не поспішайте відмовлятися від класичної терапії – вона теж важлива.
Ви, як на зло, будете завантажені якимись важливими справами, пов’язаними з вибором подальшого життєвого шляху, тому часу для особистого життя у вас майже не залишиться. Спробуйте хоча б помріяти про кохання.
Ваші партнери не підуть на ризик, вважаючи його невиправданим, тому далеко не всі проекти і плани вийде реалізувати. Можлива перевитрата фінансів у середині тижня. У вівторок або середу настрій підніме похвала від керівництва.

  • Близнюки

Цього тижня покращиться настрій, з’являться перспективні плани. Можливе підвищення на посаді і збільшення зарплати. У вівторок проявіть активність, і ви легко досягнете майже будь-якої мети. Наприкінці тижня ймовірні раптові відрядження або цікава поїздка, можливо, закордонна.
Вам слід бути акуратнішими з рідинами – зараз ви схильні до появи набряків. Вони, на жаль, не прикрашають – та й самопочуття аж ніяк не покращують. Постарайтеся не пити на ніч, знизьте споживання солі – якщо ці заходи не допомагають, можна попити сечогінне. Також вам було б непогано перевірити стан своїх нирок – здайте необхідні аналізи, зробіть ультразвукове дослідження. Зайвим це не буде.
Зараз ви занадто легковажні і схильні до любовних авантюр. Флірт фліртом, але намагайтеся не особливо захоплюватися, є небезпека «влипнути в історію». Будьте хоч іноді розсудливими.
Четвер і субота – найбільш вдалі дні для покупок, зокрема, великих. У понеділок імовірні нові грошові надходження. На вівторок бажано не призначати важливих ділових зустрічей.

 

  • Рак

Вам необхідно продемонструвати побільше дипломатичності та гнучкості у спілкуванні з людьми. Це стосується і ділового, й особистого життя. Звертайте увагу на дрібниці та деталі, і вони відкриють вам чимало цікавого. У вихідні вас запросять у гості: на день народження або на новосілля. Краще заздалегідь вибрати подарунок, а не купувати в останню хвилину те, що потрапить під руку.
Цього тижня ви можете страждати від головного болю і запаморочення, багатьом представникам знака буде складно зосередитися навіть на найпростіших речах. Особливо важко доведеться метеозалежним – мігрені візьмуть верх впродовж довшого часу. Зірки рекомендують вам більше відпочивати – не останню роль у появі неприємних симптомів відіграє перевтома. Не плануйте нічого важливого на вечори. Спати лягайте чим раніше, тим краще.
На вас чекають серйозні битви на любовному фронті. Від бажаючих бути полоненими не буде відбою, але кохана людина затьмарить усіх. Не попадіться на підступні лестощі, інакше ви можете потрапити у делікатне становище.
Досить вдалий тиждень, хоча фінансові надходження якщо і будуть, то тільки наприкінці тижня. Зате не буде витрат, про які вам згодом довелося б шкодувати. Саме час, щоб знайти нову роботу або отримати підвищення.

  • Лев

На початку тижня робота вимагатиме від вас уваги, зосередженості і дисципліни. Краще не поспішати і не розкидатися, не займатися одразу декількома справами. А ось компанії ви можете вибирати найрізноманітніші. Вам буде цікаво і весело і з колегами, і з давніми друзями, і в колі сім’ї.
Вам буде складно всидіти на місці. Вас будуть захоплювати екстремальні види спорту, активне проведення часу. Правда, для частини представників знака все виллється у придбання спорядження, до діла так і не дійде. Але знайдуться і ті, хто вирушить підкорювати вершини – або, навпаки, глибини. Пам’ятайте про дотримання правил техніки безпеки. Все нове пробуйте тільки під наглядом інструктора.
У понеділок на вас може чекати любовне розчарування. Буває. Зате думки і почуття поступово набудуть логічності. Тільки не поспішайте з прийняттям остаточного рішення, тому що життя може підсунути різноманітні сюрпризи.
Укладання договорів краще призначити на першу половину тижня. У середу є ймовірність поліпшення фінансового становища. Вам знадобиться ваш талант оратора і досвід публічних виступів.

  • Діва

Вдалий тиждень для прогулянок, початку подорожей, знайомства з новими людьми та різноманітними галузями знань. Надавайте підтримку тільки тим, хто для вас дійсно важливий і цікавий, постарайтеся не розпорошувати ваші час та сили. Вихідні проведіть у колі сім’ї, підіть на ковзанку або в кіно.
Тиждень ідеальний для догляду за обличчям, волоссям, тілом. На найближчі дні заплануйте відвідування салону краси, запишіться на оздоровчі і омолоджувальні процедури. Якщо у вас є можливість провести тиждень у санаторії – скористайтеся нею. Корисно пройти курс масажу – особливо, якщо востаннє ви були у масажиста більше, ніж рік тому. Тим, хто хоче влаштувати собі вдома СПА – не потрібно скупитися на придбання якісних та ефективних засобів.
У вихідні може відбутися важлива романтична зустріч, і години стануть секундами. Не варто перетворюватися від радості на соляний стовп, але, з іншого боку, зайва активність теж не принесе бажаного результату. Будьте стриманими у прояві емоцій.
У фінансовому плані досить стабільний тиждень, насамперед, перша його половина. У понеділок або в четвер можливі грошові надходження. У неділю остерігайтеся обману, не давайте великі суми в борг.

 

  • Терези

Цього тижня вам доведеться докласти чималих зусиль для того, щоб ваші плани не були порушені. Можливі дрібні побутові проблеми, що виникають на рівному місці. Є сенс зайнятися зміцненням дружніх зв’язків із колегами на роботі, щоб успішніше протистояти недоброзичливцям. Постарайтеся не зривати своє роздратування на близьких людях, будьте терплячішими, і проблеми вирішаться.
Для представників вашого знака істотно підвищена ймовірність травм – у групі найвищого ризику перебувають автомобілісти, їхні пасажири, а також – представники знака, що переходять дорогу, але забувають дотримуватися правил безпеки. Будьте дуже уважними – мова йде не тільки про здоров’я, а й про життя, бо наслідки аварії можуть бути найсерйознішими. Зробіть усе можливе для того, щоб уберегти себе від неї.
Постарайтеся бути спокійнішими, не чіпляйтеся до коханої людини через дрібниці. Часу для зустрічей і побачень буде цілком достатньо, але не варто тринькати його на порожні розмови. Турбота і любов коханої людини будуть вас буквально окриляти. Літайте.
На початку тижня ваші фінансові задуми можуть почати реалізовуватися, хоч і не зовсім так, як ви собі це уявляли. У четвер будуть вдалими операції з нерухомістю. У п’ятницю намагайтеся уникати великих витрат.

  • Скорпіон

Цього тижня ви сміливо можете розширювати свій бізнес або приступати до нового виду діяльності. А ось на вихідних можете влаштувати гучну вечірку для друзів. Середа – вдалий день для того, щоб спокійно обдумати становище, в якому ви опинилися, і знайти правильне рішення. Вам варто побути якийсь час на самоті, у спокійній обстановці.
Досить імовірно, що ви будете почувати себе занадто втомленим, нездатним зробити щось важливе для вас. Спробуйте здати аналізи, поспостерігайте за своєю температурою – можливо, ви просто потихеньку починаєте хворіти. Зірки рекомендують вам попити вітаміни – а ось захоплюватися загартовуванням зараз не потрібно, для вашого організму це може стати занадто сильним стресом. Краще уникати фізичних і нервових потрясінь.
Якщо ви – Попелюшка, вирушайте на бал, якщо принц – теж. Романтичні стосунки вашої пари зараз схожі на казку. Тож просто насолоджуйтеся одне одним.
Загалом, тиждень досить стабільний. Однак, уникайте серйозних придбань і великих витрат. У п’ятницю ймовірні нові грошові надходження. Тож протягом вихідних ви зможете себе побалувати походом у театр або в улюблене кафе.

  • Стрілець

Ваші зусилля цього тижня бажано скерувати на збереження рівноваги з навколишнім світом. Щось невловиме зміниться в середу, і жити стане набагато приємніше і спокійніше. У п’ятницю зросте ризик помилок через велике навантаження і втому.
Не найвдаліший тиждень. Вам буде складно підтримувати бадьорий і радісний настрій – багато представників знака почнуть хандрити, що позначиться і на фізичному стані. Зараз вам дуже важливо стежити за своїм харчуванням – щоб не зірватися на «смачненьке» і не набрати непотрібні кілограми. Намагайтеся знаходити позитив – ведіть щоденник і щодня записуйте три хороші речі, які трапилися з вами за день. Це вас підтримає.
Вибираючи стиль поведінки на цей тиждень, майте совість, хоч ваша непередбачуваність і чарівна, все ж вона може серйозно втомити інших. Визначтеся у своїх бажаннях і не будьте занадто вимогливими до коханої людини. Враховуйте її побажання при складанні планів.
Діловий успіх може багато в чому залежати від вашого іміджу, тому не шкодуйте грошей на себе. Фінансове становище досить стабільне, щоб це собі дозволити. Можливо, що у вас з’явиться спонсор.

 

  • Козеріг

Цього тижня вам доведеться вибирати: вирішувати проблеми або припинити всі справи і перечекати, поки все не закінчиться само по собі. Вам буде необхідно відчути свою незалежність. Може, прийшла пора переоцінки цінностей? Безжально викидайте застарілі погляди з вашого життя.
Для вас зараз важливі фізичні навантаження – але вони повинні бути помірними і відповідати рівню вашої підготовки. Не відмовляйтеся від зарядки, почніть відвідувати спортзал – але не вимагайте від свого тіла занадто багато. Якщо ви давно не займалися – не перестарайтеся, це принесе більше шкоди, ніж користі. Краще почати з десяти, скажімо, повторень важливих для вас вправ – і кожен день трохи збільшувати цю кількість.
Цей тиждень вельми сприятливий для вирішення особистих проблем, максимально використовуйте цей подарунок долі. У вівторок або в п’ятницю на вас може очікувати приємне знайомство, здатне перерости у бурхливий любовний роман.
Питання фінансової стабільності та самостійності для вас зараз найбільш актуальне. Не кидайтеся грошима і приготуйтеся працювати в новому оточенні, звикайте до нових вимог і додаткових посадових обов’язків.

  • Водолій
Ви знайдете вихід з будь-якої ситуації, навіть якщо це вийде не одразу, і доведеться пробувати різні варіанти. Вдалий момент, щоб зайнятися підвищенням вашої кваліфікації, це допоможе надалі знайти роботу на більш вигідних умовах. У п’ятницю не потрібно братися за довготермінові проекти, вони можуть загрузнути і, швидше за все, принесуть лише збитки.
У вас були певні плани – але, можливо, вам доведеться їх поміняти. Стан вашого здоров’я буде не таким, як ви очікували. Якщо вас щось турбує, не зволікайте зі зверненням до лікаря – чим швидше ви почнете терапію, тим легше прийдете в норму. Діліться своїми побоюваннями з близькими – вони вас підтримають. Але не слухайте порад тих, хто не є дипломованим фахівцем – якщо не хочете додаткових проблем.
Вам необхідно серйозно подумати про ваші взаємини. Постарайтеся все зважити і прийняти мудре і правильне рішення. Велику частину тижня ви можете провести на самоті, тому що ваша кохана людина буде дуже зайнята на роботі. Вихідні дні будуть сприятливими для романтичних зустрічей і побачень.
У вівторок і в середу великі покупки виявляться вдалими, навіть якщо ви зайшли в магазин лише за хлібом. Можна очікувати підвищення зарплати або нарахування премії за підсумками попередньої роботи.

  • Риби
Вам цього тижня знадобляться самовладання і лідерські риси. Схоже, ви з головою зануритесь у роботу, розгрібаючи накопичені справи. Не провокуйте своїми діями і висловлюваннями невдоволення інших. Проявіть доброзичливість. Якщо ви посміхнетеся, отримаєте усмішку й увагу у відповідь.
Зірки рекомендують вам взяти тайм-аут – і хоча б протягом одного тижня мінімізувати інформаційний потік, який тече через вас. Відмовтеся від будь-якого факультативного читання. Якщо у вас є можливість відмовитися від читання взагалі – зробіть це. Не дивіться телевізор, не слухайте радіо. Дозвольте собі трохи прийти в себе. Ви станете здоровішими – принаймні, психічно – й емоційно стійкішими.
Вирішення особистих проблем краще відкласти на потім, і вони налагодяться якось самі по собі. Спокусі образитися на весь світ загалом і на кожного його представника окремо краще не піддаватися, це зруйнує ваші стосунки з коханою людиною.
Щоб ваші фінансові можливості відповідали вашим запитам, доведеться багато й інтенсивно працювати. На вихідні краще уникати великих витрат, обмежтеся придбанням найнеобхіднішого.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers