rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Створіть собі кредитну історію «з нуля»
Newcomers – іммігранти у першому поколінні.
Ми з вами живемо в країні, в якій вже давно випробуваним шляхом склалися правила успішного існування. І багаторічна практика показує, що ці правила працюють, і працюють успішно. Однією з необхідних умов успіху є можливість користуватися кредитом. Двері всіх кредиторів широко відчинені для «intelligent customers» (IC). А IC – це, насамперед, прекрасна Credit History, яка характеризується високим, більшим, ніж 740, Credit score (FICO – http://en.wikipedia.org/wiki/FICO ) і високим середнім лімітом на кредитних картах – близько $10,000. На жаль, щоб це мати, потрібно майже 10 років активного ділового життя.
Ось на цьому пункті і міститься вододіл, який виокремлює нас, «новачків», в окрему економічну резервацію з вельми обмеженими можливостями отримати будь-яку позику. Позику на машину, на будинок, на бізнес або навчання. Але є ще один фактор, який цю проблему посилює – дефіцит часу. Ми, нові іммігранти, не можемо собі дозволити витратити 10 років на те, щоб подолати цю фінансову «дискримінацію».
На перший погляд ситуація безвихідна. Але, на щастя, ринок нікого не хоче залишати поза сферою його послуг і надає нам інструмент, який дозволить «зрізати» тимчасовий кут і драматично скоротити термін формування кредитної історії. Цей інструмент має свою назву – «Authorized User» (http://www.bankrate.com/finance/credit-cards/sharing-credit-card-accounts-1.aspx). При грамотному використанні цього інструменту ваша кредитна історія може досягнути необхідних кондицій не за 7-10 років, а за... 6-8 місяців. І це – не «чудо».
На жаль, друковані джерела фокусуються на підказках про те, як грамотно користуватися кредитними картами, і не порушують питання створення кредитної історії. Наше ж завдання при cтворенні кредитної історії полягає у тому, щоб у найкоротші терміни досягнути кондицій, які дозволили б відмовитися від послуг Authorized User карток і почати створювати власну батарею кредитних карток.
Досягнувши вказаних вище кондицій, 740 / $10,000, ми можемо почати відкривати власні кредитні картки. У цьому випадку, відкриваючи щомісяця нову карту з кредитною лінією на суму $10,000, до кінця року ми станемо володарем власного фонду обсягом більше, ніж $100,000. Кожна нова картка буде позитивно впливати на ріст credit score, а це, своєю чергою, стимулюватиме банки надсилати нам нові пропозиції на відкриття нових кредитних карток. Так формується деяка «висхідна спіраль», де зростання розміру лімітів піднімає credit score, а зростання credit score спрощує отримання пропозицій на дедалі цікавіші пропозиції з відкриття нових кредитних карток.
Насамперед, дана технологія повинна бути цікава тим, хто не має кредитної історії, тим, хто пройшов через банкрутство і Foreclosure, а також тим, хто шукає гроші на відкриття та розвиток бізнесу.
Хочете пройти цей шлях без помилок – я готовий вам допомогти у цьому процесі.
Йосип Розенберг
(847-520-7030)

У Чикаго для бездомної молоді починає діяти Apartment Adoption Project

Акт виконавчої влади імміграційної підзвітності 2014 року

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers