rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Шановна українська громадо!
Title 
 Title
 Title
 Title
 Title
 Title
Я щиро дякую всім, хто допомагав та долучився до організації та проведення позачергових парламентських виборів 26-го жовтня 2014 року. Цей день був важливим для кожного з нас, для кожного, у кого в грудях б’ється українське серце.

Сьогодні, коли настав цей важкий період для нашої рідної країни, українці повинні єднатися та підтримувати одне одного, відкинувши всі образи. Не час для зла. Ми – сильні, незламні, щирі, благословенні Богом і разом пройдемо всі незгоди та виборемо світле майбутнє!
Від щирого серця дякую всім членам дільничної виборчої комісії закордонної виборчої дільниці № 900092 у місті Чикаго. Працювати з вами – велике задоволення! Ваші енергія, терплячість, досвід, професіоналізм, підтримка, сила, віра зробили нас дільницею № 1 за кількістю виборців в Америці – 995! Дякую всім і кожному зокрема:

Гриньківу Ростиславові Володимировичу
Стасевичу Миколі Йосиповичу
Валяєву Ігореві Васильовичу,
Долинці Володимирові Івановичу
Журавлю Юрієві Михайловичу
Клебович Наталії Володимирівні
Майзель Оксані Орестівні
Марчак Наталії Дмитрівні,
Масику Володимирові Олександровичу
Михацу Віталієві Романовичу
Олійнику Петрові Миколайовичу
Присяжному Андрієві Ярославовичу
Романюку Ігореві Івановичу
Скуйбіді Юлії Вікторівні
Сливчуку Сергієві Юрійовичу

Наша робота була б неймовірно важкою без допомоги працівників Генерального Консульства України в Чикаго. Дякую за ваше терпіння, професіоналізм, допомогу та розуміння! Особливу подяку висловлюю Генеральному консулу України в Чикаго Праведнику Андрієві Івановичу, консулу України в Чикаго Коледову Сергієві Володимировичу, віце-консулу України в Чикаго Дроботу Євгенієві Анатолійовичу, Масик Лілії Олександрівні та Стефанів Інні Ігорівні за підтримку протягом усього процесу підготовки до виборів та протягом 23-годинного виборчого марафону. Дякую Кредитівці «Самопоміч» за активну допомогу та співпрацю та п. Роману Яцківському за організаційну роботу.
Також ми б не мали таких значних результатів без допомоги голови УККА, відділ IL, д-ра Олеся Стрільчука, саме йому завдячуємо організацією автобусів. УККА підтримує нас та допомагає виборцям на кожних виборах.
А також дякую всім активістам, спостерігачам, Українській громадській організації «Помаранчева хвиля», Тетяні Чернишовій, а також – Юрієві Сороці та Ярославові Купчаку. А ще – українським парафіям Чикаго, Українському культурному осередку при парафії святих Володимира та Ольги, а передусім – п. Я. Абрам’юк.
Дякую всім мас-медіа за інформаційну підтримку, зокрема, VIDIA, медіа-порталу української діаспори, радіо «UkieDrive» та «Дискусійному клубу», «Українській хвилі», Незалежному радіо. Друкованим виданням, таким газетам, як «Українське слово», «Час і Події», «Тиждень і люди». Також – UA Modna та Українсько-американській телевізійній мережі UATN. Щиро дякую за можливість донести інформацію до кожного виборця.
Дякую Тетяні Чернишовій та кафе «Шоколад» і «Старий Львів» за те, що пригощали членів виборчої комісії, їхні смачні перекуски і запашна кава давали силу для роботи протягом усього дня виборів.
Дякую всім, хто долучився до організації виборів, адже головним завданням було організувати вибори на високому рівні та дати можливість кожному свідомому виборцеві віддати свій голос за певну політичну партію.
І передусім, дякую виборцям, хто 26 жовтня прийшов та став творцем історії України. Наше майбутнє в наших руках, і жоден ворог не стане на заваді квітучому майбутньому нашої козацької держави!
Боремось і поборемо!
Слава Україні!
Щиро Ваша, Уляна Сидор
Фото Василя Стецюка

Редакції газети

«Час і Події»

26 жовтня ц. р. відбулися позачергові вибори до Верховної Ради України.
З метою реалізації громадянами свого конституційного права обрати новий склад Парламенту нашої держави при Генеральному консульстві України в Чикаго була утворена закордонна виборча дільниця № 900092 та затверджений склад дільничної виборчої комісії.
У день голосування своїм виборчим правом на нашій виборчій дільниці скористалися 995 громадян України. Хотіли би висловити подяку всім правосвідомим співвітчизникам за активну громадянську позицію та побажати щастя та здоров’я їм та їхнім рідним і близьким!
Завдяки спільній роботі співробітників Генерального консульства, членів виборчої комісії, фінансових та громадських організацій м. Чикаго та м. Детройт, української діаспори консульського округу установи голосування відбулося демократично, прозоро, організовано та на високому професійному рівні.
У цьому зв’язку від колективу установи хочемо щиро подякувати за проведену роботу дільничній виборчій комісії у складі: Сидор У. В. (голова), Гриньків Р. В. (заступник голови), Стасевич М. Й. (секретар), Валяєв І. В., Долинка В. І., Журавель Ю. М., Клебович Н. В., Майзель О. О., Марчак Н. Д, Масик В. О., Михац В. Р., Олійник П. М., Присяжний А. Я., Романюк І. І., Скуйбіда Ю. В., Сливчук С. Ю. (члени комісії).
Особливу подяку хотіли б висловити правлінню Українсько-Американської Федеральної Кредитової Спілки «Самопоміч» та особисто Б. Ватралю та Р. Яцківському за надання значної матеріально-технічної допомоги під час проведення виборів (харчування членів комісії, транспортне забезпечення виборців, технічна допомога з обладнання приміщення дільниці тощо); Іллінойському відділу УККА та особисто О. Стрільчуку та П. Бандрівському; УГО «Помаранчева Хвиля» та особисто Ю. Сороці, Ю. Мельнику та Т. Чернишовій за зразкову організацію харчування членів виборчої комісії, технічне забезпечення та надання допомоги у забезпеченні безпеки під час голосування; компанії «KMS Дистриб’ютор» (власник Стасевич М.) за технічну допомогу в організації роботи виборчої комісії; представникам інших громадських організацій, керівництву та співробітникам кафе «Шоколад» (Федус Г.), ресторану-бару «Старий Львів», власнику піцерії «Sarpino’s» у Оак Парку Ляховичу В., які долучилися до цієї визначної події.
Також висловлюємо глибоку подяку редакції газети «Час і Події», радіо «UkieDrive» та особисто пані Софії Разумовій і Василеві Третяку за інформаційну підтримку під час виборчої компанії та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
Слава Україні!
З повагою,
колектив Генерального консульства України в Чикаго

Допоможемо українській армії

Допомога українських жінок з Чикаго українським сиротинцям

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers