rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Стіл усьому «голова»
Title 
  Title
Поради підготувала
Марина Шаповал,
дизайнер меблевого салону-магазину “Ideal Furniture”
Спеціально для «Час і Події»

Одним із найулюбленіших місць для всієї сім’ї є кухня. Як приємно посидіти за кухонним столом, в колі найдорожчих твоєму серцю людей, відпочити після важкого дня за щирою розмовою. Виходить, кухня – це не тільки робоча зона для приготування їжі, це своєрідний маленький сонячний острівець у морі життєвих проблем. Тому велику і пильну увагу потрібно приділити купівлі кухонного гарнітуру і вибору кухонного столу. Як правило, кухонний гарнітур і стіл є результатом роботи професійних дизайнерів.

Функціональність кухонного й обіднього столу

Все залежить від площі приміщення, де буде стояти стіл. Масивний стіл буде доречним, тільки якщо кухня або вітальня велика. Якщо місця не так багато, а у вас – велика сім'я, і, до того ж, ви плануєте запрошувати гостей, то на допомогу прийдуть столи-трансформери. Знайомі всім ще з радянських часів вироби зараз виглядають значно елегантніше і стильніше. Для того, щоб вибрати кухонний стіл, потрібно заздалегідь продумати, яку функцію він виконуватиме. Оскільки обідній стіл – це меблі для щоденного користування, підготуйтеся до його покупки свідомо, щоб потім дякувати собі ж ще довгі роки. Найкраще почати пошуки, визначившись з розмірами.

Форма кухонного столу

За формою столи бувають круглими, овальними і прямокутними. Відсутність гострих кутів у круглих і овальних столах дасть можливість зручно розсадити гостей. За таким столом може розміститися значно більше людей, ніж за столом квадратної форми, далеко не кожна людина зможе зручно сидіти навпроти кута стільниці.
Прямокутний стіл – це класика обідньої групи. У нього є свої переваги. Такий стіл, на відміну від круглого або овального, легко скомбінувати з іншим столом. Він добре буде виглядати і в центрі кімнати, і біля стіни.

Матеріали для кухонного столу

Визначившись з габаритами, приступайте до вибору потрібної моделі. Тут варто звернути увагу на матеріали, з яких зроблений стіл.
Від якості матеріалу кухонного столу залежить рівень зношеності і стійкості. Кожен вирішує для себе, як вибрати кухонний стіл, на що найбільше звернути увагу.
У нашому меблевому салоні ви знайдете столи від різних виробників, але найкраще представлена колекція європейської марки «Кlose» і «Людвік стиль». Ці марки виготовляють високоякісну продукцію, які знають покупці не тільки європейських країн.
У нашому салоні представлена широка колекція столів фірми «Klose». «Чому?», – запитаєте ви. Та тому, що «Klose» – одна з небагатьох фірм, яка робить високотехнологічні системи розкладання столів. Ви дуже зручно і легко розкладете ваш кухонний стіл до розмірів банкетного столу, за який сядуть 12-20 осіб. Якість механізмів шин і системи розкладання підтверджена сертифікатами і багаторічною гарантією, а також – величезною кількістю задоволених покупців. Загляньте до нас у салон, і ви зможете самі у цьому переконатися.
Колекція меблів «Klose» – це марка, за якою стоять інноваційні ідеї та сучасні технології. «Klose» є однією з компаній концерну «Steinhoff Europa». Марка «Klose», яка діє на європейському ринку вже протягом 30 років, сьогодні продається у всьому світі. Авторські колекції, створені найкращими проектантами, багаторічна постійна турбота про якість виконання і дизайн забезпечують продукцію, якій ви можете довіряти. Відмінними рисами меблів марки «Klose» є гарантії елегантності, натуральної сировини, висока якість меблів.
Своєю невимовною красою стильні меблі зобов'язані двом речам: благородній сировині і солідній столярній роботі. Саме майстерність виробників сувору, натуральну красу матеріалу перетворює на спокійну елегантність. «Klose» – це прості форми з благородної сировини. Це дефініція меблів високого класу. Меблі з дерева завжди прекрасні. З роками, замість того, щоб старіти, вони стають ще шляхетнішими. Це доказ їх найвищої якості. Репутація солідних меблів зобов'язує.
Фірма має безліч нагород і сертифікатів якості.
Якщо ви стежите за трендами в інтер’єрі або просто любите речі з натурального дерева в будинку, тоді вас зацікавлять столи фірми «Людвік стиль». Ці столи виробляють повністю з дуба, який відрізняється міцністю і довголіттям. Головною рисою всіх столів фірми «ЛС» є ефект старіючого дерева, який виходить завдяки сучасному технологічному процесу обробки дерева, після чого наносять спеціальний лак та віск. Дерево шліфують і сушать при спеціальній температурі. Такий стіл справляє враження  «свіжозрубаного дерева». Такий дерев'яний дубовий стіл прослужить вам багато років, і буде завжди виглядати ідеально.
773-788-8000

Як стати громадянином США

Про ефект виплати позик під 0%

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers