rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Як стати громадянином США
Зараз, як ніколи, важливо стати громадянином США саме тому, що громадянин США може привезти свою дружину або чоловіка, дітей віком до 21 років, які не перебувають у шлюбі, та батьків у США набагато швидше, ніж власники Green Card. Навіть якщо ви, маючи Green Card, подали прохання для вашої родини і тепер чекаєте, коли імміграційні візи будуть доступними, стати громадянином США може бути дуже корисно. Незабаром після того, коли ви станете громадянином США, вашій сім’ї буде заплановано співбесіду в консульстві США і, можливо, вона буде у Сполучених Штатах вже протягом кількох місяців.
Для тих, хто не знайомий з основними вимогами, як стати громадянином США, ось короткий огляд. Ви повинні мати не менше, ніж 18 років, проживати постійно в якості законного постійного мешканця (власника Green Card) у США, принаймні, 5 років до подачі заяви на громадянство, за цей період не покидати територію США більше, ніж на один рік, і фізично бути присутнім у Сполучених Штатах, принаймні, 30 місяців за останніх п’ять років. Якщо ви були постійно відсутні у Сполучених Штатах більше, ніж 6 місяців, але менше, ніж 1 рік, це може стати проблемою у деяких ситуаціях. Тому, якщо ви хочете стати громадянином США на підставі володіння Green Card протягом 5 років, ви повинні відслідковувати всі ваші подорожі за межами Сполучених Штатів і звернутися до кваліфікованого адвоката, який займається справами іммігрантів. Він може визначити ваше право на отримання американського громадянства до подання заяви.
Є додаткові обставини, які можуть вплинути на ваше право на отримання громадянства США. Наприклад, якщо вас визнали винним у таких злочинах, як водіння у нетверезому стані, домашнє насильство, крадіжки, наркотики, азартні ігри, надання неправдивих свідчень органам державної влади та ін. Ви повинні завжди консультуватися з імміграційним адвокатом, щоб він оцінив, які наслідки матимуть кримінальні історії, і допоміг вам стати громадянином США. Що ще більш важливо, якщо ви зіштовхнулися з кримінальним звинуваченням у кримінальному судочинстві, то вам просто необхідно звернутися до імміграційного адвоката, аби визначити, як судимість може вплинути на ваше майбутнє право отримати громадянство США.
Імміграційний адвокат, що працює у парі з вашим кримінальним адвокатом, може запобігти проблемам у майбутньому, не тільки пов’язаним із правом на громадянство США, але в деяких випадках допоможе вам уникнути анулювання вашої Green Card і депортації з території США.
Ця стаття була написана Світланою Лебединською, юристом з імміграційних питань і керівником юридичної фірми, яка займається питаннями імміграції та наданням громадянства. Фірма розташована у Берклі, штат Мічиган. Практика пані Лебединської охоплює всі аспекти імміграційного законодавства. Особливо великий досвід вона має у сфері сімейних клопотань, надання громадянства, консульської обробки, робочих віз і бізнес-імміграції. Пані Лебединська до кожного клієнта підходить з особливою увагою, професіоналізмом і прагненням досягнути результатів, яких вимагає клієнт.
Світлана Лебединська є ліцензованим адвокатом у Мічигані, працює з імміграційними клієнтами, які перебувають в інших штатах або за межами Сполучених Штатів.
Інформація в даній статті надана винятково в інформаційних цілях. Ця стаття не повинна розглядатися як юридична консультація для будь-якого конкретного випадку або ситуації.
Важливо пам’ятати, що кожен випадок – унікальний, і кожен заявник повинен, принаймні, проконсультуватися з адвокатом, перш ніж розпочати будь-який імміграційній процес.
Телефонуйте Світлані Лебединській, ліцензованому адвокатові, аби отримати кваліфіковану консультацію стосовно вашої ситуації.
Світлана Лебединська, прокурор і радник, P.C. 24725 West Twelve Mile Road Suite 110 Southfield, MI 48034.
Прокурор, пряма лінія: (248) 663-5150.
Помічник юриста, пряма лінія: (248) 663-5103 Факс: (248) 945-4844 [email protected], www.visasto.
За законами США, кожна людина, яка не є громадянином США, віком від 14 років, повинна надати форму AR-11 та повідомити USCIS про зміну її адреси протягом 10 днів з моменту зміни адреси. Щоб повідомити USCIS про це, відвідайте www.uscis.gov або зателефонуйте в Національний центр обслуговування клієнтів за телефоном: 1-800-375-5283.

Стіл усьому «голова»

Про ефект виплати позик під 0%

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers