rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
  • Овен

Цей тиждень сприятливий для участі у культурних проектах, для творчості, освіти, а також – для створення нових компаній. Повний місяць і повне місячне затемнення вплинуть на почуття й емоції, можливі перепади настрою і дрібні неприємності. Можуть виникнути труднощі, впоратися з якими допоможе самоконтроль. У діловій сфері можливі фінансові прорахунки і втрати. Зміни в матеріальному становищі вірогідні лише у другій половині тижня. У сфері взаємин рекомендують домовлятися з партнером і зважати на інтереси одне одного.
На Овна цього тижня чекає чимало словесних баталій. Швидше за все, партнер зачіпатиме ваше самолюбство і провокуватиме на емоції. Якщо ви звертатимете увагу на його хитрощі, то зробите чимало дурниць. Але ви зможете згладити будь-який конфлікт. Нові знайомства та побачення мають шанс на успіх, якщо відбуватимуться далеко від дому.
В Овна цього тижня можуть бути нестабільними партнерські взаємини. До прикладу, можливий зрив домовленостей. Намагайтеся не робити різких вчинків, не змінювати кардинально свою позицію. Цей тиждень підходить для проведення рекламних кампаній.

  • Телець

Активний діловий початок тижня не принесе відчутних матеріальних результатів. У цей період не варто починати довготермінові проекти. Було б непогано приділити час пошуку додаткових джерел заробітку та повернути позичені раніше кошти. У цей період на вас очікують стресові стани, які можуть двояко вплинути на хід подій та результативність. Четвер несприятливий для угод, торговельних і фінансових операцій, можливі збитки. Наприкінці тижня вдасться вирішити низку матеріальних питань, відпочити і відновити сили. Головне, не провокувати на з’ясування стосунків.
Цього тижня між вами і коханою людиною часто можуть виникати моменти непорозуміння. Навіть звичайна розмова здатна перерости у сварку. Парам, які не зможуть пережити цю кризу, знадобиться багато часу для того, щоб повернути гармонію. Одиноким Тельцям необхідно перебороти зневіру у собі, тільки тоді можна почати створювати своє щасливе майбутнє.
У Тельця наступає вдалий час для роботи з нерухомістю, реалізації проектів у будівельному і житлово-комунальному секторах. Успішно пройде підготовка звітної документації. Цього тижня можуть посилюватися розбіжності у трудовому колективі. Це досить напружений час для тих, хто стажується.

  • Близнюки

Сприятливий період для діяльності, успіхів на роботі, посередницьких або торгових угод, за винятком сфери нерухомості. Але в особистих стосунках можливі зміни, емоційні конфлікти і бажання свободи при збереженні цілісності стосунків. Можливі додаткові представницькі витрати, які загострять конфлікт у парі, тому зірки рекомендують відмовитися від спонтанності, економити, але не скупитися для інших. Середина тижня – найбільш нестабільний період в емоційному плані. Нервозність можна компенсувати розумним збільшенням фізичного навантаження, частіше відпочивати, раціонально харчуватися. Вихідні дні – це вдалий час для вирішення майнових питань, багато що вдаватиметься без зайвих зусиль.
На багатьох чекає несподіване повернення колишньої пасії. Спроба відродити стосунки навряд чи увінчається успіхом, але турбуватися не варто. Адже це означає, що наступного разу ви вже не будете тішити себе ілюзіями. У житті Близнюків, що мають пару, настане період гармонійної взаємодії. Взаєморозуміння з коханою людиною зросте, з’явиться впевненість у щасливому спільному майбутньому.
Легковажний підхід Близнюків до вирішення фінансових питань може призвести до плачевних результатів. Вкрай не бажано влазити в борги або вкладати гроші у ризиковані проекти. Найуспішніше складуться ділові контакти і поїздки. Ви зможете значно розширити рамки ділового співробітництва.

 

  • Рак

Перша половина тижня вельми сприятлива, позитивний настрій допоможе подолати дрібні перешкоди і не піддатися впливу оточення. Отримання великого прибутку або бонусів малоймовірне, але довготермінові інвестиції принесуть дохід. У середині тижня можуть виникнути непорозуміння і напруженість у стосунках, перепади настрою, спад працездатності. Рекомендують відкласти поїздки, візити до стоматолога; також корисним буде чергувати роботу і відпочинок з помірним фізичним навантаженням. З п’ятниці врівноваженість, матеріальний прибуток і вдалі угоди з нерухомості можуть підняти настрій і посприяти налагодженню стосунків з іншими.
Цього тижня одиноким Ракам варто призупинити пошуки своєї другої половинки. Нові знайомства навряд чи принесуть задоволення. Ракам, які мають пару, можливо, доведеться зіштовхнутися з втручанням родичів в особисте життя. А ось новоспеченим коханцям не варто поспішати зі знайомством із батьками. Зараз ваш обранець може не викликати симпатії у рідних.
У Раків цього тижня буде багато справ, причому, як на роботі, так і вдома. Швидше за все, потрібно буде встигати все й одразу, що в даній ситуації може бути неможливим. Намагайтеся діяти послідовно, методично виконуючи заплановані справи.

  • Лев
У першій половині тижня великодушність, самозамилування і надмірна щедрість можуть підвести Лева, обтяжити проблемами майже сторонніх людей. Увесь період сприятливий для спілкування у вузькому колі довірених осіб, якщо пощастить дотримуватися певної психологічної дистанції в діловому оточенні. Важливо уникати конфліктних ситуацій, щоб вас не втягнули у довготривалі сімейні сварки знайомих або далеких родичів. Прекрасний період для поновлення почуттів, стосунків і сюрпризів, але перепади настрою в середині тижня можуть порушити плани. Протягом усього періоду варто легше ставитися до змін навколо, але не бути легковажним.
Одиноким Левам зірки пророкують нові знайомства і зустрічі. Однак, будьте уважні. Зараз краще не пов’язувати свою долю з людиною, що приїхала здалеку, яка є представником іншої культури. Левам, що перебувають у парі, не варто виїжджати з коханою людиною за кордон. Судячи з розташування планет, взаємини після поїздки можуть значно ускладнитися.
Левам цього тижня не рекомендують займатися розширенням ділового співробітництва. Багато знайомств можуть бути ненадійними. Можливі часті зриви домовленостей, порушення даних обіцянок. Покладайтеся тільки на себе, тоді у вас все вийде.

  • Діва
Весь період несприятливий для нових справ, треба завершити раніше розпочаті проекти. На початку тижня не дуже старайтеся на роботі, не беріть додаткове навантаження, присвятіть час генеральному прибиранню, усуненню поломок і налагодженню стосунків у колективі. Знадобиться проявити навички доброго помічника, а, можливо, і психолога. Увага до проблем інших людей компенсує невпевненість у собі і дозволить підвищити репутацію у колективі. Початок тижня варто присвятити родичам і сім’ї, а вихідні дні – простим життєвим задоволенням. Середина тижня – стресовий період, несприятливий для складної роботи.
Самотні Діви цього тижня можуть закрутити пристрасний роман. Почуття будуть настільки сильними, що вам із партнером не захочеться розлучатися ні на хвилину. Приватне життя Дів, що мають пару, може похитнутися через ревнощі партнера.
Незважаючи на активні зусилля, Дівам навряд чи вдасться збільшити рівень своїх доходів. У ці дні можуть зрости видаткові статті бюджету, не виключені незаплановані витрати або збитки. Вдало складеться робота у тих, хто виконує замовлення дистанційно.
Терези
Сприятливий період для отримання високої оцінки діяльності та особистого задоволення успіхами. Можливі кардинальні зміни у взаєминах, зміна сфери діяльності, переїзд. Якщо зовнішні обставини не змінюються, то зміни стосуватимуться поглядів на життя, зміни оточення, появи нових захоплень. Несприятливий час для подорожей, але дуже продуктивний період для поліпшення якості життя. Успіх досяжний при строгому самоконтролі, гарному відпочинку та позитивному настрої. Середина тижня – період емоційного спаду, коли не варто приймати доленосні рішення. Сприятливим буде планування і здійснення задумів щодо поліпшення фінансового становища.
Цього тижня одиноким Терезам варто обмежити контакти з колишньою пасією. Якщо союз був зруйнований, немає сенсу його відновлювати. Краще в цей період спробувати побудувати нові взаємини, тим більше, що шансів для цього буде достатньо. Терезам у парі слід постаратися зберегти гармонію у стосунках з коханою людиною.
Терези цього тижня зможуть досягнути успіху на роботі в складі групи. Якщо вам вдасться узгодити свої дії з однодумцями, ви зможете значно швидше виконати заплановані справи. Не найкращий час для підписання угод про співпрацю.

  • Скорпіон
До п’ятниці триває сприятливий період змін, працевлаштування та просування ідей, які раніше не підтримувало керівництво. Початок дня необхідно присвятити родині, коханій людині, планам на майбутнє. Успішні довготермінові вкладення з прорахованими ризиками. Середина тижня активізує «приспані» конфлікти в родині, образи в колективі, які можуть розчинитися завдяки позитивним загальним враженням від культурних ініціатив, поїздок, спілкування з колегами поза офісом. У вихідні дні можливі додаткові витрати або матеріальні труднощі. У побуті варто проявити свої організаторські таланти, полегшити життя близьким покупкою побутової техніки. Працювати можна і в домашніх умовах.
Насичений подіями період чекає на Скорпіонів, які мають таємний зв’язок. Взаємини будуть набирати силу, але можуть почати розвиватися в несподіваному напрямі. Самотні Скорпіони, швидше за все, приховають від сторонніх очей свої захоплення. Подібна таємничість зіграє вам тільки на руку: стосунки, що тільки зароджуються, не будуть зіпсовані іншими.
Активні зусилля Скорпіонів, спрямовані на кар’єрне просування, цього тижня будуть винагороджені. Якщо на роботі вам доводиться постійно контактувати з керівництвом, в цей період вас можуть висунути на більш високу посаду чи вам доручать відповідальне завдання. У спілкуванні з колегами проявляйте дипломатичність, утримуйтеся від критики.

  • Стрілець
На відміну від більшості знаків, Стрільці можуть благополучно пережити повний місяць, при цьому збільшити добробут і налагодити вигідні зв’язки. Понеділок і неділя – найбільш важкі дні, це пов’язано більше з нерозбірливістю у засобах та інформаційних джерелах. Непорозуміння у взаєминах буде швидкоплинним, але призведе до емоційних вибухів. Допоможе повага до себе і партнера. Вдалий час для подорожей, але розвиток співпраці з іноземними партнерами може на деякий час призупинитися. Період дозволить завершити раніше розпочаті проекти, довести до пуття зміни у власному будинку, поліпшити стосунки в родині і з колегами. Протягом всіх цих днів необхідний повноцінний відпочинок.
Цього тижня доля ваших нових захоплень залежатиме від того, наскільки об’єкт симпатії внутрішньо урівноважений. Це – не зовсім сприятливий час для повернення до колишніх стосунків. Одиноким людям рекомендують створювати пару не на почуттях, а на схожості інтересів і переконань.
Стрільцям рекомендують проявляти ініціативу в справах. Особливо успішним буде професійне навчання, а також – обмін досвідом з колегами. Успішно пройдуть службові відрядження. Будьте готовими до того, що в цей період доведеться оперативно коригувати свої плани.
Козеріг
Початок і кінець тижня – сприятливий час для змін, поліпшення взаємин, отримання матеріальної винагороди та просування ідей. Несприятливий період збігається з повним місяцем і повним місячним затемненням, які, втім, стосуються лише питань настрою і легковажного ставлення до самого себе. У справах можуть бути різкі зміни, затримки платежів (четвер – п’ятниця), постійні зміни в робочому розкладі. Деяка метушня не перешкодить досягнути бажаного, але всі події варто розглядати лише з точки зору довготермінових перспектив. У душі – сум’яття почуттів, спонтанні імпульсивні бажання. Нові союзи в цей період перебувають під загрозою, а ось перевірені старі – процвітають.
Цього тижня в стабільних парах можуть спалахнути сварки. У Козерогів, які тільки зустріли своє кохання, можливо, настане перша криза. Постарайтеся стримати свої почуття до об’єкта симпатії, щоб не зробити необдуманих вчинків. Романтичні побачення у цей період можуть бути зіпсовані ревнощами і дрібними незгодами.
Козерогам цього тижня рекомендують утримуватися від особистих ініціатив та дистанціюватися від контактів з керівництвом. Можливо, керівництво висловить невдоволення результатами вашої роботи. Набагато успішніше складуться справи у тих, хто працює індивідуально над виконанням приватних замовлень.

  • Водолії
Початок тижня сприятливий для вирішення різноманітних сімейних проблем, спілкування зі старшими родичами. Можливі додаткові витрати, яких необхідно уникати в середині тижня. Період повного місяця і місячного затемнення дозволить переглянути ваші погляди на побутові пристрої, відбудуться зміни та оновлення деталей інтер’єру або будинку. Буде потрібне неабияке почуття гумору, щоб позитивно подолати низку курйозних неприємностей. У вихідні дні не варто загострювати увагу на недоліках партнера і дефіциті сімейного бюджету. Весь тиждень потрібно бути уважним до самопочуття, не допускати перевтоми.
Багато Водоліїв цього тижня будуть відчувати внутрішнє зніяковіння, занепокоєння, неспокій. Негативно вплинути на взаємини можуть треті особи. Постарайтеся захистити свою пару від втручання ззовні, менше прислухайтеся до порад і коментарів друзів і знайомих.
У Водоліїв будуть успішно розвиватися ділові зв’язки. Зараз можна займатися узгодженням своїх планів з партнерами. Можливе укладання вигідних договорів. У торговельній діяльності ви можете зіштовхнутися зі збитками. Також це не найсприятливіший час для роботи з документами.

  • Риби
Протягом усього періоду висока ділова активність переплітається з вирішенням господарських або особистих питань. Але перенапруження може спричинити спад працездатності до середини тижня. Стресовий період збігається з повним місяцем і місячним затемненням, у цей час варто уникати спонтанних витрат і не потурати дивним примхам інших. Не варто дуже старатися в наданні безоплатної психологічної допомоги, краще впритул зайнятися особистими незавершеними справами, спілкуватися з давно знайомими людьми, відновити перервані стосунки. У вихідні дні варто присвятити час спокійному відпочинку, без додаткових витрат.
Цей тиждень буде яскравим і наповненим подіями у тих Риб, які глибоко закохані у свого партнера. Почуття додадуть вам сил, надихнуть на творчість. У самотніх Риб можливі невдалі знайомства та побачення. У цей період важливо зробити правильний вибір і не почати мріяти про майбутнє з людиною, яка насправді зовсім вам не підходить.
Риби цього тижня навряд чи знайдуть вигідні варіанти для вкладення грошей. Вкрай не бажано зараз витрачати наявні фінансові ресурси на ризиковані колективні проекти. Успіх посміхнеться офісним співробітникам, а також – службовцям державних установ.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers