rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Волонтери всеукраїнської мережі «Вільні люди» передали допомоги в АТО на сотні тонн

Харків

Харківські волонтери за останній тиждень передали на потреби бійців в АТО пральні машинки «Мрія» – 4 шт., буржуйки – 10 штук, куртки військові теплі (Німеччина) – 10 штук, форму – 20 комплектів, рукавички теплі (натовські) – 30 штук та десятки одиниць різної дрібної амуніції для технічних потреб.

Полтава

Полтавські волонтери руху «Вільні люди» урочисто прийняли допомогу для сил АТО від професійно-технічного ліцею. Активісти розповіли про історію волонтерського руху «Вільні люди», цікаві події, які траплялися з ними у зоні АТО та під час Революції Гідності в Києві.
Також волонтерами руху «Вільні Люди» був проведений збір допомоги на АТО. Активісти закликали мешканців міста, зокрема, «взяти пиріжок в обмін на благодійний внесок». Так, було роздано 150 пиріжків та зібрано понад 1700 гривень допомоги. Також було зібрано теплі речі, продукти харчування та засоби гігієни для передової. Згодом акція перемістилась до історичного центру міста, де волонтери закликали людей сфотографуватися в екіпіровці, так само – за благодійний внесок.

Тернопіль

Активно допомагають волонтери «Вільних людей» з Тернопільщини. Так, станом на початок осені ними було акумульовано 3 млн. грн. на потреби АТО, передано продуктів і засобів гігієни сумарною вагою в 50 тонн, закуплено 2000 військової амуніції, шоломів, бронежилетів, пошито понад 2 тисячі елементів одягу для військових.
Також дивіться відеоролик про діяльність сумських волонтерів:
http://www.vilni.org.ua/2014/09/blog-post_30.html
Center of Foreign Studies O.P.A.D
http://opad.org.ua

Передвиборча котовасія

Країна на марші

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers