rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Берегиня \ Натуральні очищувальні маски для обличчя
Кисломолочний крем
Щоб шкіра була гладкою і м’якою, потрібно вмиватися кожен день сметаною, ряжанкою або кефіром. Наносимо кисломолочний продукт на обличчя, залишаємо його на кілька хвилин, а потім змиваємо теплою водою. Молочна кислота сприяє видаленню омертвілих клітин шкіри.
Бананова маска
Для гарного кольору обличчя робимо освіжаючу маску з бананом. Для цього в тарілці розімніть стиглий банан і нанесіть його на шию та обличчя, крім ділянок навколо очей, на 5 хвилин. Після цього змийте маску теплою водою і промокніть обличчя рушником.
Дріжджова маска для очищення шкіри
Змішаємо 1 чайну ложку журавлинного або лимонного соку з 20 г дріжджів. Або замінимо сік теплою водою. Нанесемо на 15 хвилин, змиємо теплою водою. Опісля нанесемо звичайний крем. Якщо шкіра почервоніла, не лякайтеся, все це відбувається тому, що в шкірі посилюється кровообіг і обмінні процеси.
Очищувальна маска для пористої, жирної шкіри
Покришіть у глибоку тарілку шматок чорного хліба і залийте його окропом. Коли хліб розм’якне, умийтеся цією теплою кашкою, як милом, потім змийте залишки прохолодною водою.
Очищувальна маска з глини
До кожного типу обличчя можна підібрати свою глину. Чорна глина підійде для будь-якої шкіри. Для комбінованої й нормальної шкіри підійде рожева глина. Для проблемної та жирної шкіри – зелена, біла, блакитна. Якщо шкіра чутлива або суха, то потрібно використовувати червону глину, а для обвислої шкіри підійде жовта глина.
Розведемо необхідну кількість порошку чистою водою, до густоти сметани, розмішаємо до однорідної маси. Маску накладаємо на обличчя на 10-12 хв., потім змиваємо теплою водою і наносимо зволожуючий крем.
Очищувальні маски для обличчя з борошном
Легко приготувати очищувальну маску для обличчя з борошном: пшеничним, картопляним, гречаним, вівсяним, рисовим. Борошно, як і глину, розводимо водою. Наносимо отриману масу на обличчя, через 15 хвилин змиваємо.
Залежно від типу шкіри, до борошна додають різні інгредієнти. При сухій шкірі вівсяну муку розводять не водою, а молоком, додають вершки, сметану, жовток, олію. При жирній шкірі беруть рисове борошно, пшеничне або картопляне, додають йогурт, кефір, сік свіжого помідора, огірка, лимона, яєчний білок.
Очищувальні маски для обличчя з трав
Для будь-якої шкіри підходять настої і відвари пелюсток троянди або шипшини, листя м’яти, ромашка, липовий цвіт. Для жирної та комбінованої шкіри підійдуть настої або відвар календули, шавлії, звіробою, хвоща, деревію, мати-й-мачухи.
Беремо одну рослину або збір трав – у рівних частинах. Для отримання більшого ефекту трави добре треба подрібнити у кавомолці або розтерти, щоб вийшов порошок. Потім 2 столові ложки порошку заливаємо склянкою окропу, накриваємо і тримаємо протягом 15 хв. Воду треба злити, а трав’яну суміш накласти в теплому вигляді на обличчя і тримати протягом 15-20 хв.

Очищувальні маски з продуктів
Маска для жирної шкіри:

Натріть сиру очищену картоплю і додайте 1 чайну ложку меду, яєчний білок, трохи дрібної солі, перемішайте, накладіть на обличчя і тримайте 15 хв. Змивати варто прохолодною водою.
Маска з кукурудзяного борошна
Борошно збийте з білком, поки не отримаєте піну, намастіть на обличчя і залиште на 15 хв. Коли маска висохне, зніміть її вологою серветкою, умийте обличчя спочатку гарячою, а потім холодною водою. Після маски зникне жирний блиск, і шкіра стане еластичною.
Суху шкіру добре очистить маска з яєчної шкаралупи
Для приготування знадобиться деякий час. Зваріть яйце, висушіть шкаралупу і подрібніть її на борошно, додайте 1 столову ложку сиру і ложку сметани для отримання густої суміші. Маску нанесіть на 15 хв. на обличчя і змийте теплою водою. Якщо додати до суміші половину столової ложки манної крупи, то ефект буде ще кращим.
Іспанська маска: підживлює, очищає і розгладжує суху шкіру
Зваріть 1 чашку квасолі, попередньо замочіть її на 2 або 3 години. Протріть у гарячому вигляді через сито і змішайте її з 1 столовою ложкою оливкової олії та зі соком половини лимона. Суміш у теплому вигляді нанесіть на 15 хв. на обличчя.
Шведська маска для будь-якого типу шкіри
Візьміть 3 чайні ложки свіжого сиру і розітріть з 1 чайною ложкою меду, добре збийте і нанесіть на обличчя, покрийте товстим шаром навколо очей і рота. Тримайте протягом 20 хв. Знімати холодним молоком за допомогою ватного диска. Цю маску робіть, якщо у вас немає схильності до куперозу.
Маски зі сиром відбілюють шкіру
Ефективну очищувальну маску отримаємо з таблетки гідропериту й 1 столової ложки сиру. Таблетку розітріть на порошок, змішайте зі сиром та накладіть кашку на обличчя. Через 30 хв. змийте теплою водою.
Маску з поживним кремом і яєчним білком накладаємо на шкіру після парової ванночки або компресу. До збитого на піну білка додаємо 1 чайну ложку крему, перемішуємо і накладаємо на 20 хв. на обличчя.
Паризька маска з квашеної капусти
Приблизно 200 г капусти акуратно накладаємо на все обличчя. Через 20 хв. її акуратно знімаємо і вмиваємо обличчя холодною водою. Шкіра після цієї маски стає матовою, свіжою і дуже чистою.
Маски для очищення шкіри від вугрів
2 столові ложки квіток календули заливаємо сумішшю 30 мл одеколону, 40 мл води і 50 мл спирту. Ставимо на дві доби в темне місце. Потім додаємо 3 г гліцерину та 5 грамів борної кислоти. Цим складом змащуємо шкіру 2 рази на день, особливо ті місця, де є вугрі.
Маска зі слив глибоко очищає шкіру з комедонами. Її роблять 1 або 2 рази на тиждень, і повторюють 10 разів. Стиглі сливи розітріть на кашку і змішайте з вівсяною мукою. Цю суміш товстим шаром нанесіть на розпарену шкіру шиї та обличчя і масажуйте круговими рухами. Маску тримаємо 15 хвилин, і змиваємо теплою водою.
Помідорна маска
До натертої м’якоті помідора додайте 3 або 4 краплі рослинної олії та крохмалю. Суміш нанесіть на 15 або 20 хвилин на обличчя, змийте кип’яченою водою. Результат помітний через 10 або 15 процедур.
Маска зі свіжого кропу
Свіжий кріп очистить пори. Його треба дрібно нарізати і розтерти з 1 чайною ложкою кукурудзяної олії та яєчним жовтком. Маску тримаємо протягом 25 хв. Змивати теплою водою.
Для продовження ефекту звуження пор використовуємо ефірні олії в сумішах, наприклад, отримані з лимону, мандарина, м’яти та розмарину. Суміші з олією наносимо на шкіру після масок.
Джерело: Floggez

Сім способів очистити посуд з нержавіючої сталі

«Тривожна валіза», або Список речей, які повинні бути у вас на випадок екстрених ситуацій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers