rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ Перший дзвоник пролунав...
Title 
 Title
 Title
Ось і знову гамірно та людно на подвір'ї церкви св. Йосипа Обручника. Ще ніби недавно лунав останній дзвоник у стінах школи українознавства ім. Андрея Шептицького, як уже знову поспішають школярики з квітами до своїх учителів. Барвами виграють на сонці вишиванки, усмішки на обличчях; іноді ледь помітний переляк в очах дітей – проте все згодом владналось, адже побачили знайомі обличчя друзів, почули від директора школи п. Світлани Фаріон імена своїх учителів – і вже майже готові долати труднощі у здобутті нових знань.
Під звуки гімну України, який співали всі, до зали був внесений український прапор, а далі – теплі слова вітання від директора школи та зустріч першокласників, яких було дуже багато, і які з радістю і готовністю до навчання з благословенням батьків пройшли під вишитими рушниками у дорогу до нових здобутків у незвіданих світах наук. Проте який же початок навчання без першого дзвоника – і він пролунав весело та дзвінко, оголосивши про новий навчальний рік у школі українознавства ім. Андрея Шептицького при парафії св. Йосипа Обручника.
А далі, після молебню у церкві, й учні, і вчителі отримали благословення від отця Володимира Кушніра, який побажав усім терпіння у нелегкому світі навчання, на шляху до здобуття мудрості. Проте з Божої допомогою, з великим власним бажанням вдасться подолати будь-які труднощі. Терпіння, мудрості і наснаги всім у новому навчальному році.
TitleTitle

Вахтанг Кіпіані: «Не озброювати того, хто може і хоче піти в до- бровольчий батальйон – це політичний злочин»

Свято Першого дзвоника у Школі українознавства при українському православному катедральному соборі св. кн. Володимира

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers