rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
  • Title 
    Овен
Цього тижня не намагайтеся за будь-яку ціну довести іншим свою правоту. Зірки рекомендують поступитися і ненадовго відступити. Життя покаже, чия думка була більш адекватною і близькою до істини. Не доводьте свій організм до межі, не перевантажуйте його. Постарайтеся вести здоровий спосіб життя вже з понеділка, не відкладаючи до вихідних. Суботу краще присвятити тихому пасивному відпочинку або відвідати культурний захід.
Ви занадто нервуєте. Не можна себе так «заганяти». Як би не повернулась ситуація навколо вас – ви у себе одні, себе вам слід шанувати і леліяти. А переживання такої сили – це саморуйнування, виснаження і психіки, і фізичних сил. Зірки рекомендують вам приймати заспокійливе – краще під контролем лікаря, але якщо ви впевнені в тому, що препарат вам не зашкодить, можна діяти самостійно. Головне – не переборщити.
Вас так і тягне цього тижня вередувати, сперечатися і чіплятися до дрібниць. Але якщо не хочете остаточно зіпсувати своє особисте життя, пам’ятайте, що кохана людина – це ваш союзник, а не ворог.
Вам не варто розкидатися, намагаючись одночасно заробити в різних місцях. У фінансовій сфері зосередьтеся на чомусь одному. У вівторок можна вирушати за покупками. А ось у вихідні краще не витрачати зайве, а дочекатися зарплати.

  • Title 
    Телець
На початку тижня можливі хвилювання і проблеми, начебто хтось випробовує ваш характер на міцність. Але до четверга напруга спаде, всі хмари розвіються, і вигляне ласкаве, тепле сонечко. Тому вам просто потрібно набратися терпіння і вірити у власні сили та успіх. «Роби, що треба, і будь що буде». У вихідні дуже вірогідні позитивні зміни в особистому житті, нові зустрічі та цікаві поїздки.
Можливо, рекомендації лікарів, а то й поставлені ними діагнози викличуть у вас безліч питань і сумнівів. Вірте своїй інтуїції. Кожен може помилитися – і зокрема, й фахівець. Цього тижня у більшості представників знака жодних екстраординарних проблем зі здоров’ям не виникне – а, значить, у вас буде можливість і час проконсультуватися із ще кимсь. Зробіть це. Ви повинні бути впевнені, що діагнози вірні.
Схоже, новий знайомий займатиме всі ваші думки. Але наразі ви не впевнені, що він саме той, хто вам потрібен. І роздумуєте, продовжувати з ним зустрічі чи ні. Не варто різко обривати спілкування, поки ви ще не дізналися про всі чесноти цієї людини.
Цього тижня вас так і тягне вплутатися у фінансові ігри та афери. Будьте уважними до ділових партнерів, не дозволяйте ввести себе в оману. І зберігайте гроші в банку, користуйтеся кредитною карткою, не носіть із собою багато готівки.

  •  Title
    Близнюки
Зараз вам не завадить продемонструвати свої амбіції. Правда, самовпевненість може бути зайвою. Але далекоглядні плани і бажання кар’єрного росту просто необхідні, інакше – застій і нудьга. Однак, ви можете бути занадто вимогливими до себе і до інших. У середу особливо постарайтеся уникати конфліктів на роботі.
Не рекомендовано зв’язувати себе якими-небудь обіцянками щодо вихідних. Ви до останнього не будете знати, як їх проведете. І в цій свободі та невідомості є своя принадність.
Можливо, останнім часом ви перестали стежити за своїм меню – і це позначилося на вашому зовнішньому вигляді та самопочутті. Не турбуйтеся. Зірки наголошують, якщо ви візьмете себе в руки прямо зараз – ситуацію вдасться виправити дуже швидко. Крім того – у вас вийде з розбігу перескочити через бар’єр, який вам ніяк не давався. Тож усе, що не робиться – на краще. Не карайте себе за скоєні помилки – а беріться їх виправляти.
Із початку тижня представники протилежної статі будуть кружляти навколо вас, як бджоли навколо меду. Найсміливіші прихильники навіть зізнаються вам у коханні. У п’ятницю навіть робоча зустріч може стати романтичною.
Зірки обіцяють вам фінансову стабільність. Ви зможете при необхідності надати допомогу друзям та рідним. Тільки постарайтеся не давати партнерам і керівництву обіцянок, які важко буде виконати.

  • Title 
    Рак
Новий друг не завжди кращий, ніж два старі приятелі. Тому не женіться за новими знайомствами і несподіваними зустрічами. Краще проведіть час із перевіреною компанією. У середу і четвер важливо, щоб слова не розходилися зі справами. У професійній сфері рекомендовані поїздки, семінари, підвищення кваліфікації. До кінця тижня ви можете втомитися і почати дратуватися. Постарайтеся не влаштовувати публічних скандалів.
Тиждень буде досить позитивним. Якщо досі ви ніяк не могли вирішити якусь проблему зі здоров’ям – то зараз справа, нарешті, зрушиться з мертвої точки. Вам для цього не доведеться робити нічого надприродного – просто накопичиться «критична маса», і кількість перейде в якість. У будь-якій ситуації, яка викликає у вас сумнів або страх, консультуйтеся з фахівцем, який вас постійно лікує, він вас заспокоїть.
Цього тижня ви готові повністю присвятити свій час особистому життю. І це, звичайно, з одного боку добре і приємно. Але зате ви пропустите щось важливе у діловій та науковій сферах. Та й цікаві вернісажі і прем’єри пройдуть без вас.
Навіть якщо у вас зараз є кошти, краще їх відкласти, а не витрачати. Фінансове становище у будь-який момент може змінитися. Брати великі кредити також не рекомендують. Віддавати їх буде важко, та ще й з відсотками.

  • Title 
    Лев
Краще наразі не підводити підсумки і не зупинятися на досягнутому. Цього тижня проявляйте більше ініціативи, вам просто необхідна активна життєва позиція. Зараз можливі зміни на роботі, що може викликати у вас деяке здивування або навіть спровокувати на пошук нової роботи, яка, втім, виявиться цікавішою і прибутковішою. Тож, усі зміни будуть на краще.
Приділіть увагу своїм легеням, бронхам – зараз ваша дихальна система уразлива, їй потрібна особлива турбота. Найвідповідніший момент для того, щоб відмовитися від куріння – можливо, вам доведеться нелегко, але поліпшення самопочуття ви побачите вже незабаром. Якщо у вас нема цієї шкідливої звички – просто обходьте людей із сигаретою. Вельми корисна дихальна гімнастика; більше гуляйте на свіжому повітрі.
На любовному фронті вам явно пора піти в атаку. Відкиньте сором і комплекси. Тільки постарайтеся не висувати дуже високі вимоги до коханої людини. У неї може виявитися набагато менше енергії, ніж у вас.
Зараз вам гроші майже не потрібні. Хтось інший цього тижня вирішить усі ваші фінансові питання. Можливо, кохана людина попрацює за двох, або вам несподівано перепаде великий спадок від далекого родича.

  • Title 
    Діва
Цього тижня ви зможете дізнатися багато нового. До того ж, джерела знань будуть найрізноманітнішими – від книг до колег з роботи. Тільки не варто вірити пліткам. Усю інформацію не завадить аналізувати і перевіряти. І не потрібно вам занадто багато розповідати про себе, з ким би ви не вели бесіду. У четвер будьте уважними при укладанні угод, цілком імовірно, що вас спробують обдурити. В суботу можна затіяти генеральне прибирання, а в неділю насолодитися спокоєм, затишком і чистотою.
Цього тижня зірки рекомендують вам пити більше соків – морквяного, гранатового. Вони позитивно впливають на рівень гемоглобіну в крові і будуть корисними абсолютній більшості представників цього знака. Поповніть свій раціон зеленими яблуками – зараз, у сезон, можна знайти свіжі та корисні плоди. Від м’яса було б непогано відмовитися – якщо це неможливо, залиште в раціоні нежирну птицю, наприклад, індичку.
Зараз краще не змінювати імідж на догоду своєму обранцеві. Насамперед, не варто намагатися копіювати зовнішність та одяг його колишнього кохання. Важливо залишатися собою. І не озиратися на минуле.
На початку тижня ви будете більше витрачати, ніж отримувати. Проте в середу у вас з’явитися можливість заробити гроші. Не упускайте шанс, потрудіться понаднормово. А розваги і походи в гості наразі краще відкласти.

  • Title 
    Терези
Вірогідне зростання у професійній сфері. Не відмовляйтеся від підвищення на роботі, навіть якщо вам страшнувато братися за новий фронт робіт. У вас з’явиться шанс опанувати нові знання, вміння і навички. І нова зарплата вас приємно потішить. Правда, вам доведеться звалити на себе тягар додаткових обов’язків і до кінця тижня точно забути про існування вільного часу і розваг.
У здоровому тілі – здоровий дух. І навпаки. Якщо цього тижня ви зможете зберігати бадьорий настрій, високий душевний тонус – ваше самопочуття почне поліпшуватися. Звичайно, не всі хвороби можна вилікувати, зберігаючи оптимізм і віру у власні сили – але це дуже дієві «ліки», і в поєднанні зі звичайною, звичною терапією вони здатні творити справжні чудеса. Повірте – і перевірте.
Вихідні краще провести наодинці зі собою, прогулятися, почитати книгу. Також не завадить відвідати батьків. Найвдаліший день для побачень – вівторок. У п’ятницю у вас також буде шанс зустрітися в гостях зі своєю долею.
Краще не відкладати на потім і не забувати про свої борги, а якомога швидше з ними розраховуватися. Нові покупки і своєчасні придбання потішать вас і ваших близьких. Тож можна витратити багато часу на шопінг.

  • Title 
    Скорпіон
Цього тижня великих успіхів у вас не передбачається. Зате ви можете потішитися приємними дрібницями. А ось розчарувань точно не буде. Намагайтеся не упускати шанс завести нові знайомства. Вони виявляться вельми корисними і розширять ваш кругозір та ділові контакти. Однак припиняйте спроби приятелів «вантажити» вас своїми проблемами і вирішувати їх за ваш рахунок. У четвер можлива важлива розмова з керівництвом.
Вам варто було б прислухатися до порад досвідчених людей. Не завжди слухайте думку третіх осіб – це просто набір порожніх звуків, які можна і пропустити повз вух. Періодично ви поводите себе нерозумно – і можете нашкодити собі, якщо вас вчасно не зупинять. Будьте чуйними. Приміряйте на себе. Шукайте інформацію в Інтернеті. Головне – нічого не робіть абияк, кожен ваш крок повинен бути обдуманим. Бережіть себе.
Дайте своїй коханій людині більше свободи. Спроби тотального контролю все одно не матимуть успіху. Потрібно навчитися стримувати свої ревнощі і довіряти близьким людям.
Цього тижня у вас з’явиться можливість домовитися з конкурентами і досягнути вельми вигідного для себе компромісу. Грошові питання рекомендують вирішувати спільно, порадившись із близькими людьми.

  • Title 
    Стрілець
Зараз ви схильні приймати рішення під впливом імпульсу, емоції, гніву. Постарайтеся уникнути ризику, він не виправдає ні душевних, ні матеріальних затрат. Середина тижня може принести значні зміни у сімейному або фінансовому становищі. Однак не варто всі рішення приймати самостійно. Мудра порада не завадить. У суботу влаштуйте собі свято, запросіть гостей або підіть у театр.
Швидше за все, ви будете трохи розчаровані, оскільки заходи, яких ви вживаєте для поліпшення стану здоров’я, лікування, відновлення після хвороби не дадуть очікуваного результату. Проконсультуйтеся ще раз із лікарем. Можливо, є сенс поміняти виписаний вам препарат на аналог або додати реабілітаційні процедури. Зірки наголошують – у вас усе вийде.
Цього тижня вам може здатися, що вас не помічають. Хоча кохана людина лише занадто зайнята на роботі. Не будуйте глуху стіну образ і непорозуміння. Постарайтеся не замикатися у собі і дочекатися зустрічі.
Фінансові плани починають реалізовуватися на вашу користь, тільки важливо їх мати. Тож мисліть масштабно, оцінюйте загальний стан економіки. Валютні операції можуть бути вигідними, якщо підходити до них, все продумавши і підрахувавши.

  • Title 
    Козеріг
Цього тижня плани доведеться змінювати, підлаштовуючись під обставини. Занадто швидка зміна подій може дещо втомити, зате вам точно не буде нудно. Кожен новий день не схожий на попередній. Але слід заздалегідь обговорити деякі умови, на яких ви погоджуєтеся працювати або спілкуватися. Не намагайтеся вирішити всі проблеми одразу, інакше до кінця тижня відчуєте занепад сил. У п’ятницю не відкладайте на потім те, що спланували на цей день.
Вам варто проаналізувати список препаратів, які ви зараз приймаєте. Чи нема серед них тих, що викликають сонливість або апатію? Зараз вам це абсолютно ні до чого – зірки склалися так, що будь-яка загальмованість може обернутися дуже серйозними травмами. Якщо якісь ліки викликають у вас сумніви – обговоріть їх із лікарем або хоча б із фармацевтом в аптеці. Можливо, вам краще взяти аналог.
Не надто захоплюйтеся новим знайомим. Зірки попереджають, що голову вам запаморочив досить непостійний і вітряний представник протилежної статі. Ваш любовний роман буде короткотривалим.
Зараз можна робити великі покупки. Відвідайте автосалони, подумайте над вкладенням грошей у нерухомість. Але щоб зберегти фінансову стабільність, бажано планувати витрати і не захоплюватися розвагами.

  • Title 
    Водолій
Фортуна почне посміхатися вам. Після низки житейських бур ваш корабель знайде тиху гавань. Обставини будуть раптово змінюватися, причому, в кращий бік. Вам же треба зайняти вичікувальну позицію, не рубати з плеча. Просто пливіть за течією. Вона винесе вас туди, куди потрібно. Вихідні проведіть із коханою людиною, з дітьми. Не завадить і спілкування з прекрасним: мистецтвом, мальовничими пейзажами.
Якщо ви схильні до алергічних реакцій – цього тижня вам варто бути надто обережним. Ваша чутливість загостриться – у когось менше, в інших – більше. У вашій аптечці – і у вашій сумці теж – обов’язково повинні бути антигістамінні препарати. Готуйте собі самі – найпростішу їжу, спеціями і приправами краще не захоплюватися. Прекрасним представницям знака рекомендовано на деякий час відмовитися від косметики.
Чуда цього тижня можна чекати, починаючи прямо вже. Той, хто ще вчора був чужою людиною, стане близьким і рідним. До вихідних ви вже жити одне без одного не зможете. Такою є чарівна сила кохання.
У вашому фінансовому житті настає затишшя. Ні особливих витрат, ні великих доходів у вас цього тижня не передбачається. Тож наразі краще обходити боком дорогі кафе і магазини. До вихідних ситуація може змінитися.

  • Title 
    Риби
Цього тижня вам потрібне спілкування з давніми друзями. Вони і цього разу не підведуть, допоможуть у скрутну хвилину і піднімуть вам настрій. Тому обов’язково заплануйте спільну зустріч. Важливо не здаватися при перших же труднощах. Адже їх подолання допоможе вам відчути смак перемоги. І тоді наприкінці тижня ви зможете насолодитися успіхом у справах і знайденим щастям в особистому житті.
Якщо ви давно хотіли зайнятися своєю фігурою – зараз для цього найвідповідніший момент. Зробивши хоча б щось – ви побачите результати. Вони будуть відповідати вашим зусиллям – тож є сенс попрацювати, чи не так? Головне, бережіть себе, але не переборщіть – не варто сидіти на голодній дієті або днями пропадати в спортзалі. Занадто великі навантаження негативно позначаться на самопочутті і вплинуть на стан вашого здоров’я.
Постарайтеся максимально убезпечити себе від розчарування у коханні. Важливо, щоб ваша друга половина стала вам ще й другом, щоб у вас було багато спільних інтересів. Тоді взаємними будуть довготривалими і стабільними.
Ви можете опинитися на мілині вже в понеділок, якщо будете робити необдумані покупки. Зате у четвер вам можуть підвищити зарплату. Але для цього треба справді добре попрацювати і налагодити взаємодію з колегами і керівництвом, а не тягнути ковдру на себе.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers