rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Ви перебуваєте у сприятливих умовах, хоча самі цього можете і не відчувати. Період ділової та творчої активності, що дозволяє розкрити ваш творчий потенціал, триває, і ви маєте всі шанси реалізувати давно задумані плани. Тиждень буде багатий на зустрічі та розважальні заходи, а це може стати причиною втоми. Обіцянок зараз краще не давати, їх виконання супроводжуватиметься великими труднощами. І прислухайтеся до своєї інтуїції, вона – ваш найкращий союзник.
Зараз головна небезпека для вас – перевтома, причому, не стільки фізична, скільки психологічна. Зірки кажуть, що вам необхідна зміна діяльності, а ще – відпочинок. Постарайтеся домовитися й отримати коротку відпустку – і їдьте в подорож або хоча б на дачу, але не залишайтеся вдома. Якщо вас не готові відпустити – робіть перерви у роботі, раз на півгодини відволікаючись на легку гімнастику або заняття, що розвивають дрібну моторику.
Не будьте песимістом, адже ситуація ще може змінитися в кращий бік. На початку тижня вас буде внутрішньо пригнічувати відчуття самотності. Але раптовий дзвінок і зустріч на вихідних повинні змінити ваш настрій. Не варто чинити опір пориву вашої пристрасної натури, його обов’язково оцінять.
Усі фінансові справи та проблеми бажано залагодити у першій половині тижня. У п’ятницю ймовірні грошові надходження.

Телець
Тиждень може потішити вас численними подіями, тому постарайтеся проживати кожну мить гармонійно та яскраво. У п’ятницю краще погодитися на компроміс, так ви налагодите хороші взаємини з діловими партнерами. В суботу женіть негативні емоції геть від себе і присвятіть цей день примиренню і відновленню стосунків. Для налагодження контактів і корисних для справи зв’язків сприятливі понеділок та вівторок. У середу не піддавайтеся на авантюрні пропозиції, так уникнете можливих неприємностей.
Цього тижня будуть уразливими ваші легені і бронхи. Зірки рекомендують вам уникати ситуацій, пов’язаних із перепадом тиску – краще не їздити на метро і не літати літаком. У приміщенні, де ви перебуваєте, повинно бути достатньо повітря – відкривайте кватирки і вікна. Якомога більше часу бувайте на вулиці – або хоча б на відкритому балконі. Від куріння необхідно відмовитися.
Будь-які з’ясування стосунків цього тижня слід відкласти, просто порадійте тому, що маєте. Ваші емоції у ці дні можуть бути нестійкими. Вдома краще не сидіти: похід у гості чи на вечірки може принести цікаві знайомства, при цьому, одне з них виявиться початком незабутньої романтичної пригоди.
Фінансові позиції стабільні, і, крім звичайних доходів, цього тижня ви можете розраховувати на отримання несподіваних грошей. У четвер при роботі з важливою документацією будьте дуже уважні. У вівторок вдало пройдуть ділові зустрічі і переговори.

Близнюки
Тиждень буде динамічним і успішним, якщо ви плануєте далеку поїздку – вона буде вдалою. Початок тижня сприятливий для контактів і укладення угод з іноземними партнерами. Приведіть у порядок всі документи, зараз це вийде у вас легко. Можна розраховувати на розумну допомогу і підтримку колег. Захищаючи свої інтереси у п’ятницю, проявіть наполегливість. Вихідні дні, швидше за все, доведеться присвятити вирішенню нагальних сімейних проблем, інакше вони почнуть викликати роздратування.
Зірки кажуть, вам було б непогано збільшити фізичну активність. Зараз ви можете досягнути дуже непоганих результатів, якщо почнете привчати себе до регулярних занять спортом. Дуже важливо тренуватися нехай потрохи, але щодня. Почніть робити ранкову зарядку – зосередьтеся на силових вправах. Уже до вихідних ви помітите позитивні зміни в своєму тілі – і вони надихнуть вас на майбутні подвиги.
Початок тижня ви, швидше за все, проведете на самоті, але до п’ятниці ваше терпіння лусне, і ви опинитеся на гучній вечірці у друзів. Не намагайтеся в суботу обманом завоювати прихильність коханої людини, цим ви тільки ускладните ситуацію, що склалася.
Ваші фінансові ресурси теж мають свою межу, тому постарайтеся хоч іноді не піддаватися спокусі придбати річ, яка вам сподобалася. Цього тижня бажано почати готувати фундамент для нової справи.

Рак
Цього тижня вам бажано зайнятися вирішенням поточних проблем. Вам цілком під силу створити навколо себе гармонійну ситуацію, тому не дозволяйте безпідставним сумнівам турбувати вас. У вівторок не соромтеся звернутися за порадою до компетентної людини. У четвер при оформленні документів можлива плутанина, будьте уважні. Для ділових зустрічей і ведення непростих переговорів вдалим днем буде п’ятниця.
Не поспішайте розчаровуватися в тому, що ви робите. Так, можливо, ви сподівалися отримати більш очевидні результати. Але згадайте – як довго ви вели неправильний спосіб життя. Для повернення в «точку відліку» потрібно стільки ж часу – або істотні зусилля. Подумайте, що ще ви могли б скорегувати – і будьте готовими до того, що правила доведеться змінювати не на якийсь час, а назавжди. Працюйте над собою – це у будь-якому випадку себе виправдає.
Не піддавайтеся зневірі через тимчасові невдачі, наполегливість і віра у власні сили дозволять вам досягти довгоочікуваної перемоги у ваших стосунках із коханою людиною. Найуспішнішими днями тижня можуть стати вихідні.
Постарайтеся не упустити нові можливості для поліпшення свого фінансового становища. Ваш бізнес починає потихеньку процвітати, але чим менше людей про це знають, тим для вас краще.

Лев
Спробуйте цього тижня зрівняти свої мрії зі своїми можливостями. Не всі проблеми ви зможете вирішити швидко, дещо буде вас сильно дратувати. В середині тижня, швидше за все, вам доведеться зануритися у проблеми ваших дітей. В п’ятницю для ефективності вам буде потрібна підтримка групи однодумців. Нові привабливі перспективи можуть відкритися перед вами під час ділової зустрічі в суботу. У вівторок ділова співпраця з людьми старшого віку принесе вам успіх.
Головне для вас зараз – психологічний комфорт. Ви будете добре себе почувати, якщо вам не доведеться нервувати. Постарайтеся забезпечити собі спокійне, розмірене життя з мінімумом стресів. Від пропозицій – навіть дуже привабливих – зараз правильніше відмовлятися, вам не потрібні зміни і потрясіння, принаймні, у найближчі дні. Спілкуйтеся лише з тими, хто вам приємний. Займайтеся тим, що вам подобається і що у вас виходить.
Ваші стосунки починають потрохи змінюватися. З хаотичного нерозуміння одне одного вони поступово перетворюються на гармонійну структуру взаєморозуміння і довіри. У п’ятницю кохана людина вимагатиме до себе підвищеної уваги.
Якщо ви не дуже впевнені в правильності своїх дій, то від них краще утриматися. Ділова активність у середу дозволить вам успішно завершити деякі фінансові угоди. Майте на увазі, що пов’язані з нерухомістю проблеми в другій половині тижня можуть вимагати особливої обережності.

Діва
Цього тижня можна будувати плани на найближче майбутнє. Можуть бути деякі зміни в житті, якщо вам запропонують змінити роботу, то це – хороша пропозиція, її варто розглянути. Субота буде насичена творчістю і романтизмом, що дозволить вам розкрити свій потенціал. У понеділок ділові зустрічі будуть вельми вдалими. У вівторок постарайтеся уникнути розмови і, тим більше, суперечки з начальством, а якщо дуже хочеться, то перенесіть це на інший, більш вдалий день. З новими задумами краще почекати до середи.
Цього тижня ви будете схильні знаходити ознаки нездужання там, де їх нема. Ваші близькі досить швидко втомляться від ваших постійних скарг; ви витратите чимало грошей на ліки та біологічно-активні домішки. Зірки рекомендують вам проконсультуватися з лікарем – щоб розібратися, чи є ґрунт під вашими побоюваннями. Можливо, ви тривожитеся недаремно – тоді фахівець поставить вам діагноз і порекомендує лікування, що буде ефективніше, ніж ваші спроби вгадати, в чому саме справа.
Постарайтеся обмежити своє бажання навчити всіх і вся жити. Звичайно, ви краще за інших знаєте, як все потрібно робити, тільки от інші можуть не погодитися з цією простою думкою. Ви ж не хочете, щоб кохана людина втекла від вас, тому перестаньте з будь-якого приводу давати їй поради.
На початку тижня будьте більш обережними при поводженні з чужими грішми. В четвер дуже ймовірні виграші, отримання премій, пільг або надбавок, вам щаститиме. Постарайтеся не особливо «розкидатися грошима» у вихідні дні, адже це виходитиме у вас надто легко.

Терези
Цього тижня для вас не повинно існувати жодних дрібниць у сфері інформації. Спільні з партнерами справи можуть вийти на перший план у другій половині тижня. Четвер дасть вам шанс отримати лідерство у діловій сфері. У п’ятницю постарайтеся проявити ваші високі інтелектуальні здібності, це може стати серйозним кроком на шляху до кар’єрного злету. У вівторок на роботі колеги можуть допомогти вам своїми порадами, намагайтеся з ними співпрацювати. Строгість і вибірковість у роботі з будь-якою інформацією стане в ангоді вам у середу.
Тиждень буде неспокійним. Ваше самопочуття дещо погіршиться – і це серйозно схвилює ваших близьких. Вас почнуть «смикати», спонукаючи лікуватися, ходити до лікарів, приймати ліки – ви ж почнете відмовлятися, вважаючи, що нічого страшного не відбувається. Зірки рекомендують вам згадати прислів’я «Береженого Бог береже» – і піти на консультацію до фахівця. Зовні все може виглядати добре – але, можливо, проблема стала б очевидною пізніше, і немає нічого поганого в тому, щоб виявити її зараз.
Усе, що було пов’язано у ваших мріях з романтичними стосунками, цього тижня почне набувати реальних обрисів. Впоратися з будь-якою проблемою вам допоможуть трохи уяви і фантазії, а також чуйне ставлення до коханої людини. Субота – сприятливий день для зустрічей і побачень.
Наступив тиждень, сприятливий для поліпшення і стабілізації фінансового становища. У четвер можливі фінансові надходження і вдале вирішення матеріальних питань. У вівторок бережіть свій гаманець і не давайте грошей у борг.

Скорпіон
Прийшла пора струснути зі себе лінь та млявість і полинути до нових цілей та звершень. Четвер загрожує конфліктами, тримайте себе в руках і постарайтеся менше сперечатися і не заперечувати начальству. В ситуації, що виникла цього дня, головне – вчасно зупинитися й об’єктивно оцінити становище, в якому ви опинилися. Субота – вдалий день для активного відпочинку на лоні природи. Починайте активну роботу з другої половини понеділка – це найкращий час для обмірковування планів на найближче майбутнє.
Ваше самопочуття буде стабільним – причому, що важливо, у більшості представників знака воно буде стабільно хорошим, а не стабільно поганим. Постарайтеся, тим не менше, не ризикувати собою – у критичних ситуаціях це може призвести до небажаних наслідків. Зірки не виключають ймовірність травм – зокрема, досить серйозних; негативний вплив на ваше здоров’я матимуть шкідливі звички, особливо не бажано зараз переїдати і переборщувати з алкоголем.
Відчуття блаженства цього тижня вам принесе романтична зустріч із коханою людиною і невеликий подарунок для неї. Ви відчуєте вдячність долі за такого чудового супутника життя. У четвер до порад коханої людини варто поставитися доброзичливо, адже вона буде намагатися привернути до себе вашу увагу.
Цього тижня у фінансовій сфері вимальовується підйом, але непередбачені витрати можуть забрати більшу частину ваших коштів. У четвер можливі грошові надходження. В неділю будьте обережними, вірогідні втрати.

Стрілець
Цього тижня ви будете змушені зануритися в справи свого оточення, не маючи можливості викроїти для себе навіть кількох хвилин, що спричинить роздратування і конфліктні ситуації. На початку тижня можливе знайомство з впливовим партнером, що має позитивно позначитися на просуванні кар’єрними сходами. В будь-якій ситуації контролюйте емоції, ваші рішення повинні бути справедливими і мудрими. Будуть успішні справи з новими знайомими. В четвер можуть виникнути непередбачені юридичні проблеми, але в боротьбу краще наразі не вплутуватися, необхідно все ретельно продумати. В неділю дозвольте собі спокійний відпочинок, перенесіть на інший день всі зустрічі і візити.
Цього тижня вам варто приділити особливу увагу своїм ногам. Давайте їм не надто сильне навантаження – щоб зміцнювалися м’язи, знайдіть вправи для стоп і намагайтеся робити їх щодня. Корисні скраби, креми, маски, масажі – будь-який догляд, який ви можете собі дозволити. Що стосується взуття – вибирайте зручне і за розміром, з натуральних матеріалів; ідеальні шкіра і текстиль. Постежите за своєю ходою – неправильна постава стоп може призвести до травм.
Найближчими днями у вас має з’явитися вільний час, що найкраще позначиться на особистому житті. Витратьте цей час розумно і знайдіть розвагу собі до душі. Якщо ж при цьому ви врахуєте побажання коханої людини – то можна вважати, що тиждень вдався «на всі сто». Вівторок і п’ятниця – дуже хороші дні для побачень.
Схоже, що у фінансовій сфері вам доведеться виступити в ролі миротворця. У п’ятницю можливі нові грошові надходження. Понеділок принесе цікаві перспективні пропозиції. Для угод, ділових зустрічей і переговорів сприятливий вівторок.

Козеріг
Не гальмуйте ваше прагнення розширити горизонти, ви легко можете освоїти щось нове і корисне для себе, а також – підвищити рівень професійних знань. У п’ятницю вам знадобляться нові враження, не позбавляйте себе можливості отримати їх, інакше ви доведете себе до стану депресії. В неділю не бійтеся сперечатися з близькими людьми, у цих суперечках народиться очевидна обом сторонам істина. У понеділок, підписуючи папери, будьте дуже уважними. Інформація, що надійшла у вівторок, може виявитися безцінною і своєчасною.
Якщо лікар видав вам якісь рекомендації – строго їх дотримуйтеся. Будь-який відступ зараз може призвести до того, що прописане вам лікування виявиться неефективним. Представникам знака, стан яких не викликає занепокоєння, достатньо дотримуватися правил здорового способу життя. Якщо ви хочете позбутися від якоїсь шкідливої звички – зараз не найвідповідніший для цього момент; будь-які різкі зміни навіть на краще, будуть, скоріше, шкідливі, ніж корисні.
Якщо днями ви зважитеся змінити свій імідж, то це супроводжуватиме запаморочливий успіх. Четвер і субота – чудові дні для романтичних побачень. Тиждень не обіцяє великих розбіжностей, проте в неділю постарайтеся не висувати коханій людині завищені вимоги.
Найближчими днями ваш бюджет вимагатиме розумного поводження. Нових грошових надходжень можна очікувати у вівторок або в середу, після цього настане фінансовий штиль. Здійснені цього тижня придбання можуть виявитися марними.

Водолій
Вам необхідно навчитися жити в мирі не тільки зі самим собою, але й з іншими. Навіть у пориві праведного гніву не варто принижувати близьких людей. Якщо ваша відпустка підійшла до завершення, то можна зайнятися розглядом пропозицій про перехід на нову роботу, яка підкреслить вашу соціальну значущість. Для подібних рішучих дій особливо вдала середина тижня. У вихідні дні бажано зайнятися благоустроєм будинку, адже завдяки невеликим змінам, створеним вашими руками, він стане ще більш затишним.
Тиждень підходить для проходження обстежень – а також отримання будь-яких, пов’язаних із станом здоров’я, документів. Ваші візити у медичні центри будуть швидкими і результативними; ви отримаєте точну картину того, що відбувається у вашому організмі, без зволікань підпишіть необхідні папери. Представники знака, котрі планують поповнення сімейства, повинні бути особливо активними в цей період – ви зможете істотно просунутися до втілення ваших задумів у життя.
Саме тоді, коли ви так поспішаєте і спізнюєтеся, може трапитися раптова зустріч, здатна перевернути всі ваші плани і життєві налаштування. Все-таки постарайтеся знайти хвилину і придивіться до шансу, який цього тижня планує подарувати вам доля.
У вас з’явиться шанс переконати начальника, що ви будете працювати ще з більшим ентузіазмом і віддачею, якщо він підвищить вам зарплату. Не скористатися ним буде дуже нерозумно. В четвер є ймовірність нових грошових надходжень. Покупки і придбання будуть вдалими у вівторок.

Риби
На початку тижня можливе розчарування у комусь із близьких людей, але це ще не привід для смутку. Раптовий дзвінок від цієї людини змусить вас сяяти від щастя. Четвер і п’ятниця ідеальні для підготовки та реалізації серйозних планів. Найбільш цікаві ідеї можуть відвідати вас у п’ятницю, постарайтеся записати їх, так ви не упустите незначні на перший погляд, але дуже необхідні деталі. Відчуття спокою і гармонії прийде до вас до кінця тижня, а усвідомлення завершеності справ принесе почуття глибокого задоволення.
Цей тиждень зірки рекомендують вам присвятити турботі про шкіру. Влітку особливо актуальне очищення, для деяких представників знака – ще й зволоження обличчя, шиї. Якщо вас чекає тривале перебування на сонці – обов’язково користуйтеся сонцезахисним кремом із високим фактором захисту. При цьому, бажано утриматися від проведення інтенсивного пілінгу або шліфування – вони підвищують чутливість шкіри до дії ультрафіолетових променів.
Цього тижня ваша загадковість буде особливо цінуватися. Але якщо зараз вам не під силу змінитися самому, то спробуйте створити хоча б відповідний антураж. Зробіть що-небудь зовсім незвичайне, чого від вас зовсім не очікують, і ви побачите, як це підвищить інтерес до вас. Найвдаліший день для побачень – середа.
Постарайтеся раціонально використовувати наявні грошові ресурси. Необхідні покупки і придбання краще запланувати на п’ятницю чи середу. В суботу ви можете розраховувати на допомогу і підтримку друзів.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers