rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Великий бокс – знову в Чікаго

Приємна новина для усіх любителів боксу Чікаго. До нашого міста знову завітав великий бокс. І знову ми станемо свідками боксерських поєдинків за звання чемпіона світу. Не можна сказати, що Чікаго цей вид спорту обходить стороною. Боксерські матчі тут проходять майже щомісяця. Алецього разу, у суботу, 7 жовтня, буде щось особливе - бій за звання чемпіона світу у суперважкій вазі за версією WBA. Зустрічатимуться росіянин Микола Валуєв та наш добрий знайомий Монте Баррет (минулого року ми писали про нього, як про опонента тодішнього чемпіона Хасіма Рахмана). Варто зазначити, що у тому поєдинку Баррет програв за очками.

Бої суперважковаговиків завжди викликають велике зацікавлення серед любителів боксу, і особливо, якщо це поєдинки за чемпіонські пояси. І на це є кілька причин: Микола Валуєв - росіянин з Санкт-Петербурга. Він - один із найбільших велетнів в історії світового боксу. Недаремно його друге ім'я - "Російський гігант". За габаритами він виглядає значно потужніше навіть за українця Володимира Кличка.

Але такі босксерські заходи, звичайно ж, не можуть обходитися без основного гравця у цьому бізнесі - Дона Кінга, того самого, котрий, окрім того, що дуже багатий, спритний та хитрий, та ще й дуже добрий "актор". Це з його допомогою вдалося правдами і неправдами витягти Валуєва з Німеччини, де той зараз тренується і виступає. А де Дон Кінг, там завжди присутня інтрига. І, звичайно ж, без телебачення, зокрема каналу НВО, тут також не обійдеться.

Команда Валуєва уже понад тиждень у Чікаго. І найближчим часом ми з ним познайомимося ближче...

Нагадаю, що Валуєв - чемпіон світу за версією WBA. 7 жовтня він вперше вийде на американський ринг у якості чемпіона світу. Це відбудеться у Роузмонті, на All State Arena. Минулого року він відібрав пояс чемпіона світу від американця Джона Руїса. Цей бій проходив у Німеччині і тривав усі 12 раундів. Фахівці мають досить суперечливі думки щодо цього поєдинку, але, як би там не було, росіянин - чемпіон. А переможців не судять.

Наприкінці серпня Джон Кінг привозив "Російського гіганта" до Америки.

"Мені дуже сподобалося. На жаль, я не зміг побачити США, оскільки мій графік був дуже напруженим", - сказав Микола Валуєв.

Російський боксер разом з командою Кінга тоді роз'їжджав на білому лімузині, проживав у дорогих готелях. На запитання, чи його все це вражає, Валуєв доволі саркастично відповів: "Я давно не дитина і чудово розумію, що це все у моєму розпорядженні лише тому, що їм завжди щось від мене потрібно. Як тільки я перестану бути їм цікавим, усе це миттю зникне. Усе це просто нагадує красиву обгортку гіркої цукерки".

Чікаго Миколі Валуєву дуже сподобалося. Варто також сказати, що Валуєв проводить свій 50-й поєдинок і, якщо він виграє, то зможе побити рекорд легендарного Роккі Марчіано, котрий провів 50 поєдинків без поразок.

Микола виявився цікавим співрозмовником. Він начитаний, вихований, чітко мислить. Одним словом, приємна людина (може, це й звучить смішно про боксера зі зовнішністю велетня - але це, справді, так).

Завтра - підсумкова прес-конференція, офіційне "поливання брудом одне одного", а в суботу - поєдинок. Не пропустіть. Думаю, там буде на що подивитися. А детальніше про все ви дізнаєтеся в наступному номері...

box#40

Микола Валуєв проти Монте Баррета на прес-конференції

Чи минула криза?

Футбол. ЧЄ-2006

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers