rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Культура \ Київському громадському клубу «Співуча Родина» – 20 років

Редакція всеамериканської незалежної газети «Час і Події» та українського незалежного радіо «Ukiedrive» в Чикаго вітає організаторів, прихильників, гостей ювілейної зустрічі клубу «Співуча родина», Київ, зі святом – вашим першим 20-річчям
Наша міжконтинентальна дружба триває понад половину вашого віку. Ми знаємо про вас як про одне з унікальних явищ культури, як про особливий центр духовного спілкування. Вже протягом 20 років відбуваються ваші зустрічі, де лунає пісня, музика, дружнє тепле слово, де панує родинна атмосфера. Вражаюче: 160 концертних програм, 35 тисяч відвідувачів!
Знаємо про вас, бо неодноразово писали про вашу діяльність: коли вам було 15 років, про творчість ваших членів клубу – сестер Галини та Людмили Турчак, Ігоря Жука, Ірен Роздобудько, Анатолія Матвійчука, Сергія Лазо та ін.
Ми знаємо і захоплюємося тим, що ви постійно підтримуєте палаючою ватру Віри, Любові, Надії.
Ми по доброму заздримо вашому вмінню у наш меркантильний час підтримувати цю ватру для прихильників клубу як доброчинні імпрези. Знаємо, що в цьому величезна заслуга директора славнозвісного Київського міського будинку вчителя Лариси Мельник та президента клубу Галини Лактіонової. Нехай і надалі квітне ваша творча співдружність.
Ми вдячні невтомній Любові Лавриненко за її постійні інформаційні повідомлення з Київського культурдрому, які ми використовуємо.
Зичимо вашій «Співучі родині» Многая літа, бажаємо виростити не одне покоління співучих, щасливих, високодуховних, національно-свідомих українських родин. Всім вам, членам та прихильникам клубу, – щастя, миру, добра!
На крилах власних душ та на крилах пісень – до самовдосконалення!

Від редакції – видавець часопису «Час і Події» Софія Розумова та наш і ваш автор Лідія Корсун
Чикаго, 23 квітня 2014 р.


***
Шановні наші читачі! Пропонуємо вашій увазі нарис президента Київського клубу «Співуча Родина» Галини Лактіонової про діяльність клубу та дещо з відгуків його шанувальників. Вони здатні надихнути кожного з нас.

Ті, хто має крила

Ювілей Тараса Шевченка об’єднав українців у світі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers