rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Час повернути вашу пенсію в Україні

(Наша юридична ліцензія в США № 1078)

Я, адвокат з України Дмитро Кацук, спеціалізуюся на пенсійних справах. Записуйтеся на прийом з питань повернення пенсії в Україні за номером телефону: 310-706-8371.

Демократичні процеси, які зараз проходять в Україні, допомагають швидше повернути зароблену вами пенсію.
Хочу привітати всіх читачів газети і поділитися радісною новиною – ще одному пенсіонерові, колишньому мешканцеві України, ми повернули пенсійні виплати!
7 березня 2014 року Київським Апеляційним адміністративним судом було задоволено наш позов в інтересах клієнта Шварца О. про повернення його пенсії в Україні. Шварц О. проживає з 2009 року в США та не мав до теперішнього часу можливості отримувати свою зароблену пенсію в Україні. Ми повернули йому пенсію та повернули борг від Пенсійного фонду України за останні 4 роки.
Для тих, хто не читав мої попередні статті або пропустив мої виступи на радіо UkieDrive, хочу нагадати, що у 2009 році було рішення Конституційного Суду України, відповідно до якого, незалежно від країни проживання пенсіонера, він має право на отримання заробленої в Україні пенсії. На базі цього рішення вищої судової інстанції України я допомагаю повертати пенсії конкретним пенсіонерам. При цьому хочу нагадати, що немає жодної різниці, чи була вам призначена пенсія ще за часів Радянського Союзу, чи вона була призначена за незалежної України. Якщо пенсія була, але її припинили виплачувати з причини виїзду людини за кордон, то пенсія підлягає поновленню. Немає жодної різниці, чи є у людини паспорт громадянина України, або ж паспорт колишнього Радянського Союзу. Важливим у питанні пенсії є відповідний трудовий стаж. Пенсія – це зароблені кошти людини, це – її майно!
Якщо хтось не має на руках трудової книжки, або вона була втрачена чи загублена при виїзді за кордон, я можу допомогти отримати трудову книжку чи довідку про трудовий стаж людини.
У мене є великий досвід роботи з повернення зароблених в Україні пенсій. Займаюсь я цими справами понад два роки і допоміг багатьом українцям поновити пенсію в Україні, допоміг повернути людям зароблені гроші.
При поновленні пенсії нашому клієнтові ми стягуємо з Пенсійного фонду борг за останні 4 роки, у середньому, ця сума близько 40000 гривень (5000 доларів).
Надалі людина отримує свою зароблену пенсію без будь-яких перешкод. Усі дії у справі клієнта ми робимо законно та конфіденційно.
Цього року середній розмір пенсії за віком в Україні складає 160-170 доларів.
І щороку пенсія в Україні зростає.
Вартість договору про поновлення пенсії в Україні невелика. Кожен зацікавлений пенсіонер зможе собі дозволити оплатити нашу роботу.
З результатами нашої роботи ви можете ознайомитися також на веб-сайті www.lawofficesouth.com.
Для запису на прийом телефонуйте 310-706-8371.
7 квітня, о 10:40 ранку, адвокат Дмитро Кацук знову буде гостем нашої студії на радіо UkieDrive. Ви зможете ставити свої запитання адвокатові у прямому ефірі.

«Правому сектору» виривають зуби?

Конкуренція з війною чи без війни

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers