rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
За листами наших читачів \ Дякую лікарю Веселену Валчеву за зцілення!

Мене звати Люба Мороз. Я хочу подякувати болгарському лікареві Веселену Валчеву, який допоміг мені відновити здоров’я. Впродовж останніх трьох років у мене було запалення нирок, а також камені в жовчному міхурі. В жовтні 2012 року з’явилися камені в нирках. Тест, який зробив лікар, підтвердив наявність каменів у нирках. Почала приймати антибіотик. Застосовувала його згідно з інструкцією. Були невеликі зміни. Протягом наступних дев’яти місяців проблем не було.

У жовтні 2013 року почала відчувати сильний біль в ділянці нирок, більше – з правого боку, і це створювало незручності в домашніх умовах і на роботі. Цього разу я відмовилася приймати антибіотики, оскільки вони мають побічну дію.
Знаю, що американські лікарі не лікують або не мають великого бажання лікувати камені в нирках. Вони роблять операцію. Знайомі мені порадили відвідати лікаря-натуропата Веселена Валчева. Лікар Валчев зробив УЗД, провів тест, і було виявлено камені в правій нирці розміром близько 5 мм (2 камені), а також камені в жовчному міхурі. А ще лікар повідомив, що порушена функція печінки. Він дав мені два види натуральних таблеток для нирок й інші таблетки для очищення печінки і жовчного міхура. Ці таблетки містять екстракти з лікарських трав і мінерали. Після 12-14 днів я відчула значні зміни в кращий бік. Зник біль з правого боку, я стала набагато енергійнішою, зникла постійна слабкість, поліпшився настрій.
Після 25 днів лікування я знову відвідала лікаря. Він провів діагностику органів методом УЗД і сказав, що вже нема каменів у жовчному міхурі. Залишився тільки один – зовсім невеликого розміру – камінь у нирці. Я приймала інші таблетки протягом 20 днів і закінчила цю терапію дуже успішно. Зараз мене зовсім нічого не болить, маю багато сил і енергії до роботи.
Я щиро дякую лікареві Веселену Валчеву за те, що він повернув мені здоров’я. У нього великий досвід роботи. Він професійно здійснює УЗД-діагностику і дає пацієнтам тільки натуральні ліки. Таким чином, пацієнти, в яких є камені в нирках і в жовчному міхурі, фіброзні захворювання матки чи яйників можуть обійтися без операції і зекономити багато грошей.
Тож я щиро рекомендую всім, хто має подібні захворювання, звертатися до лікаря-натуропата Веселена Валчева. Впевнена, він вам допоможе!

Люба Мороз,
4650 Lincoln Ave Indiana


Мирного студента побили й заарештували силовики

Герой Небесної Сотні - Щербанюк Олександр Миколайович

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers