rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Осоромивши Харків, «тітушки» Гепи й Допи ганьбитимуть Україну перед усім світом

Мені боляче так казати про свою малу батьківщину, але останнім часом, нема де правду подіти, Харків для багатьох почав асоціюватися з кузнею продажних «тітушків», яких місцева влада сотнями скеровує до Києва та інших міст для протидії Євромайдану. У своєму рідному місті ці дебільні молодики спортивної статури вже відзначилися нападом на Свято-Дмитрівський храм УАПЦ, коли там зібралися представники Майданів з інших міст України, провокаціями на мирних протестних акціях харків’ян, побиттям журналістів, полюванням на майданівців та ультрас «Металіста», які їх підтримують.

  Title
 

 Михайло Добкін та Геннадій Кернес – два чоботи пара

Уже ні для кого не секрет, що «тітушків» тут надихають, вербують, фінансують із місцевого бюджету, перевдягають у міліцейську камуфляжну форму губернатор Харківщини Михайло Добкін та міський голова Геннадій Кернес. Вони удостоїлися не лише безлічі карикатур, фотожаб, пародій і анекдотів у Інтернет-мережі, а й прізвиськ Допа й Гепа. Гепа – це давнє кримінальне прізвисько Кернеса, а вже для співзвучності його нинішнього партнера Добкіна почали іменувати Допою. Серед виконавців їхніх замовлень журналісти виявили засновника бійцівського клубу «Оплот» Артура Марабяна, відомого у кримінальних колах за кличкою «Святий». Меру міста він зобов’язаний своїм перебуванням на свободі, тож і став тепер «шестіркою» Кернеса й організатором брудних провокацій.
Останнім часом головні очільники Харкова, прагнучи представити його не другою, а першою столицею України, зробили спробу «навести лад» у революційному Києві й заслали туди шість автобусів із «тітушками». Екс-міністр МВС Юрій Луценко одразу ж безпомилково визначив, що кримінальну окупацію столиці координує «Гепа Харківський». Хоч учасники самооборони Майдану та АвтоМайдану з допомогою ультрас більшість гопників затримали і ліквідували їхню базу, Гепа й Допа не склали зброї. Вони перейшли у наступ і, користуючись підтримкою влади, вирішили влаштувати повстання «тітушків».
Рішучий крок до реалізації цього злочинного задуму було здійснено 1 лютого на скликаному в Харкові екстреному Всеукраїнському з’їзді первинних партійних організацій Партії регіонів. Близько 4 тисяч учасників одноголосно підтримали ініціативу Добкіна про створення Всеукраїнського національного союзу «Український фронт». Таким чином провладні регіонали за підтримки комуністів фактично стали на шлях легалізації груп найманців для розгону громадських акцій протесту.
Хоч Допа й Гепа не втомлюються повторювати, що вони підтримують дії Віктора Януковича щодо мирного врегулювання конфлікту й виходу з політичної кризи, та не приховують вони і своїх яструбиних устремлінь. За словами Добкіна, новостворений фронт буде звільняти Україну від «окупаційних сил, представлених на Євромайдані». Буде створюватися фронтова народна гвардія, а сам фронт сформують із учасників спортивних клубів, організацій «Оплот», «Нічні вовки», а також – представників козацтва й воїнів-афганців. Тож проплачені Кернесом «тітушки» з «Оплоту», які били майданівців у Харкові та Києві, тепер будуть безкарно діяти по всій Україні.
Кернес висловив готовність не лише захистити всі адміністративні приміщення на Східній Україні, але й звільнити офіси держадміністрацій у сусідніх областях. «Я заявляю про нашу готовність до будь-якого розвитку подій, зокрема, до мобілізації прихильників законної влади для підтримки Президента України В. Ф. Януковича», – заявив мер Харкова. Істеричні висловлювання високих харківських чинуш – це фактично заклики до насилля й порушення конституційного ладу України. А зумовлено це їхнім острахом перед неминучим кінцем панування регіоналів, пошуком політичного сховища й бажанням зберегти награбоване.
А поки що Гепа й Допа хизуються вдало проведеною операцією і вихваляються тим, що символом їхнього «Українського фронту» буде Георгієвська стрічка, якою вже позначали себе харківські «тітушки» під час свого наїзду до Києва. Та якщо для ініціаторів цієї провокаційної витівки вона – символ переможців, то для більшості українців – це символ імперської політики Кремля. І вже час нам позбутися такої стрічки, як зашморгу на шиї українства.
Чергова витівка Добкіна-Кернеса викликала хвилю обурення української громадськості. Ще 1 лютого харківський Євромайдан провів свою акцію під девізом «Ні легалізації «тітушків»!» Висміяли Гепу й Допу і в Інтернеті. У соцмережі вже гуляє вірш: «Ой, містечко Гепівка всіх бере на понт: створив Допа в Гепівці «Український фронт».
Прикро ще й те, що «тітушки» Гепи й Допи, осоромивши перед цим Харків, тепер ганьбитимуть Україну перед усім світом. Адже там люди з величезною симпатією й повагою ставляться до нашого Євромайдану, який показав світовій спільноті приклад мирної революції. Влада Януковича та його ставленики у регіонах, не спроможні перемогти в такому протистоянні, нині готові спровокувати насилля й побоїща, нацьковуючи на майданівців продажних «тітушків». Нам ще й такого неподобства не вистачало! Але нас ні ганьбою не візьмеш, ні силою найманців не діймеш. Майдан – непереможний.

 

Title  Title

 Харківські «тітушки» штурмують храм УАПЦ

 «Тітушків» переодягнули міліціонерами

Title  Title
 Марабян («Святий») – підручний Г. Кернеса Харківський Євромайдан лякає Гепу й Допу

 

Фото зі соціальних мереж

В Автомайдану і «тітушків» маршрути різні

Перемовини з вбивцями. Тонкощі процесу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers