rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ У Сан-Франциско відбувся мітинг на підтримку Майдану в Україні

У неділю, 26січня, біля Генерального Консульства Німеччини в Сан-Франциско, українська громада Каліфорнії організувала мітинг зі закликом запровадити санкції проти режиму Януковича. Також участь в акції взяли прихильники ВО «Свобода» в Каліфорнії на чолі зі свободівцем Микитою Сафроненком. Багато хто з націоналістів приїхав автобусами зі Сакраменто.

 Title 
  

Українці Каліфорнії вийшли, щоб висловити обурення варварськими діями беркутівців і віддати шану новітнім Героям України, які загинули, захищаючи наше майбутнє на вулиці Грушевського. Патріоти співали гімни України й УПА «Ой, у лузі червона калина», «Червону руту» та інші національно-патріотичні пісні. Люди скандували «Слава Україні!»,«Зека геть!», «Меркель, відкрий очі!», «Разом і до кінця!» і багато інших революційних гасел. Багато хто з учасників акції перерахував гроші, які підуть на підтримку життєдіяльності Майдану. З ініціативи організаторів громада організувала невеликий флешмоб з «великими окулярами». Було зроблено колективне фото людей у величезних окулярах, закликаючи канцлера Німеччини Ангелу Меркель побачити реальну ситуацію в Україні. Також на Майдані Сан-Франциско було прочитано вимоги до канцлера Німеччини Ангели Меркель та оголошено інформацію про створення Народної Ради України в місті Києві на чолі з опозицією.
«Ми розуміємо, що, на жаль, не можна йти на поступки банді Януковича, оскільки кредит довіри до їхніх обіцянок вже вичерпано. За все це несе відповідальність особисто поки що Президент України Віктор Янукович. Він не знайшов в собі політичної волі розпустити уряд українофоба Азірова, він підписав диктаторські закони, за які проголосувала Партія регіАналів, і саме він відповідальний за десятки вбитих, сотні закатованих і тисячі ув’язнених патріотів, які в цю хвилину борються за свободу української нації!» – наголосив молодий свободівець Микита Сафроненко. (https://www.facebook.com/niksafronenko).
Організатори акції підраховували кількість людей, яких було більше, ніж 500 осіб перед Консулатом Німеччини в Сан-Франциско. Тож можемо з гордістю стверджувати, що в акції взяло участь від 500 до 600 учасників. Поліція Сан-Франциско пішла назустріч організаторам і у короткі терміни домовилася про блокування дорожнього руху на вулиці перед Консулатом, щоб українці мали місце для протесту.
Відео з Майдану Сан-Франциско –
http://www.youtube.com/watch?v=d5Mxbtuk9yY

У Сакраменто українська громада Каліфорнії вийшла на протест проти запровадження диктатури в Україні

«День Злуки земель України» у Флориді

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers