rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ УПЦ США оголошує паломництво на Святі Землі та до Константинополя

Єрусалим, Святе місто! З перших днів християнства паломники здійснили свій шлях до цього місця. У 2014 році ми будемо йти стародавніми та шанованими стопами цих вірних християн.

З благословення Високопреосвященнішого Митрополита Антонія, Першоієрарха УПЦ США, Преосвященний єпископ Західної єпархії Української Православної Церкви США Даниїл запрошує на Священне Паломництво до Святих Земель та Константинополя з 10-22 листопада 2014 року, як оголосив сьогодні відділ зовнішніх зв'язків Церкви. 13-денний візит до найбільш значущих місць Нового Завіту координується єпископом Даниїлом і духовенством УПЦ США.
«Це паломництво здійснюється вдруге, своєю чергою, й на Святі Землі, і ми сподіваємося, що ще неодноразово наша Митрополія отримає благословення не тільки для тих, хто бере участь, але й для всієї нашої Української Православної Церкви. Собор Єпископів Церкви дав благословення і закликає все наше духовенство та парафії заохочувати до такого паломництва, як до Святої Землі, так і до інших святих місць, які зближують нас з Богом. Подорожуючи на Святі Землі цього разу, ми в буквальному сенсі будемо ходити стопами Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа. Я щиро молюся, щоб Всемогутній поблагословив наші подорожі, тримав нас у безпеці і привів нас ближче до Себе, протягом років нашого перебування в Сполучених Штатах Америки ми приносимо подяку Богові за отримані благословення», – сказав єпископ Даниїл.
Під час паломництва група з Митрополії матиме можливість помолитися на могилі Лазаря, відвідати г. Фавор – місце Господнього Преображення, річку Йордан та гору Оливну, світлиці Гефсиманії, а також – місце страждання Господа у Великий четвер і Страсну п'ятницю. Паломництво завершиться участю групи в богослужінні Архієрейської Божественної літургії в церкві Гробу Господнього.
«Священні місця на Святій Землі є місцем, де живе Біблія для християн», – пояснив єпископ.
Крім того, єпископ Даниїл та паломники будуть мати зустріч зі Святійшим Патріархом Феофілом III в Єрусалимі. У той час, коли у Константинополі паломники Української Православної Церкви США, на додаток до різних історичних місць, відвідають Хаґію Софію – Собор Св. Софії (Премудрості Божої) і Константинопольський Патріархат, будучи в приватній аудієнції зі своїм Святійшим Вселенським Патріархом Варфоломієм I.
«Під час подорожі ми будемо молитовно поклонятися і навчатися. Ми відвідаємо місця, де Христос Спаситель ходив, де Він вчив і молився. Ми відкриємо для себе картини зображення, які Він використовував для ілюстрування Своїх притч. Ми прийдемо до розуміння Його, так як ми здобули розуміння світу, в якому Він провадив Своє служіння», – сказав єпископ.
«Я сподіваюся, що багато хто з вас будуть супроводжувати нас у цьому духовному паломництві. Це не буде комерційний тур! Це буде справжній досвід у вірі, і я буду вважати за честь, вашу присутність...», – завершив єпископ Даниїл.
Брошури, туристична і загальна інформація – доступні в доданій інформації: http://www.uocofusa.org/files/PDF%20files_news/2014/Pilgrimage_to_Holy_Land.pdf

Відставка Прем’єра як політико-психологічний ексцес

Українці Болгарії пікетували Посольство та закликали відмежуватися від незаконних дій уряду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers