rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Світовий Конгрес Українців вітає термінові дебати Парламентської асамблеї Ради Європи щодо України

Світовий Конгрес Українців (СКУ) вітає термінові дебати Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) 30 січня 2014 р. щодо кризи в Україні, в результаті яких було прийнято резолюцію про рішуче засудження ескалації насильства під час протестів на Євромайдані.

У резолюції, що базується на звіті Майліс Репс (Естонія, Альянс лібералів і демократів за Європу) та Марієтти де Пурбе-Лундін (Швеція, Група Європейської народної партії та Християнських демократів), йдеться про публічні заяви владних структур України, що рішення не підписувати Угоду про асоціацію між ЄС і Україною було прийнято під сильним впливом тиску з боку Російської Федерації і, насамперед, через загрозу з боку Росії закрити свої кордони для товарів з України, якщо така угода була б підписана. «Загроза економічних чи політичних санкцій для впливу на політичні рішення в іншій країні суперечить загальноприйнятим дипломатичним та демократичним нормам і є неприпустимою», – зазначається в резолюції.
«Світовий Конгрес Українців підтримує ПАРЄ в її заклику на адресу владних структур України до відкритих, чесних та ефективних переговорів з опозицією та до негайного пошуку широкого консенсусу щодо геополітичного напрямку, подальшого демократичного розвитку, а також – конституційного ладу країни» – заявив президент СКУ Євген Чолій.

Світовий Конгрес Українців
www.ukrainianworldcongress.org

Відставка Прем’єра як політико-психологічний ексцес

Українці Болгарії пікетували Посольство та закликали відмежуватися від незаконних дій уряду

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers