rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен
Овнам цього тижня будуть потрібні витримка і вміння брати себе в руки. Успіх вимагає ретельної підготовки планів та перевірки необхідної інформації. Не відмовляйтеся від допомоги друзів, але не розраховуйте повністю на неї, ви не застраховані від чужої безпечності. Безжально відкидайте непрактичні рішення при виявленні найменших ознак авантюризму – все, що не впишеться в прокрустове ложе раціональності, приречене на провал. Наприкінці тижня може виникнути потреба в активних діях і перервах, але робити все треба дуже акуратно. Запланований візит на середу до друзів краще відкласти, а цей день краще присвятити дому і сім’ї, в іншому випадку – вас чекає солідний розбір польотів.
Найближчим часом особливу небезпеку для вас становлять гострі предмети. Ви можете порізатися або вколотися – причому, травма може виявитися дуже серйозною, деяким представникам знаку доведеться звернутися до лікаря. Зірки рекомендують вам уникати контакту з інструментами – і на роботі, і у себе вдома. Якщо необхідно, наприклад, що-небудь розрізати – попросіть про допомогу близьких або перенесіть роботу на наступний тиждень.
Коханій людині дуже необхідні увага, турбота і ніжність, але не докори і моралізаторство. Якщо в середу у вас виникне біль у грудях, це ознака проблем, що назбиралися у ваших стосунках. Тільки побачення в суботу розвіє ваші погані думки.

Телець
Цього тижня в усі справи Тельці вкладуть максимум сил та енергії. Однак вам не варто очікувати того ж від усіх інших. Постарайтеся не втручатися в хід подій, які не стосуються вас прямо: зараз розуміння і терпіння – це реальний ключ до успіху. У понеділок ви зможете втілити в життя деякі ідеї, які виношували вже давно. У середу постарайтеся перейти від задумів до дій – це одразу змінить ситуацію на вашу користь.
Цього тижня вам було б непогано приділити більше уваги стану м’язів – зірки рекомендують піти двома шляхами. Перший – походити на масаж або запросити фахівця до себе додому. Другий – трохи збільшити інтенсивність занять спортом. У кожному випадку – будьте акуратними, щоб у результаті вжитих заходів зміцнити своє здоров’я, а не підірвати його. По можливості консультуйтеся з лікарями.
Цього тижня ви будете надзвичайно привабливими, але ваша одвічна любов до планомірності може поглинути всі ваші сили, а їх краще витратити на зближення. У середу підтримайте ідею коханої людини, і ви не розчаруєтеся в її задумах. У неділю можлива відверта розмова.

Близнюки
У даний період Близнюки легкі на підйом, рішучі, енергійні, і ці риси є запорукою успіху. Саме час зайнятися здійсненням задуманого. Це значно підвищить ваш настрій, і зростуть ваші шанси на успіх. Використовуйте перевірені методи для досягнення ваших цілей. Вівторок – сприятливий день для підписання договорів і укладення тривалих контрактів. У четвер успішно залагодяться паперові справи. У п’ятницю ваші плани повинні бути конкретизовані, інакше вони не реалізуються. Постарайтеся не зривати на домашніх свою напругу, накопичену на роботі. Успіхи та досягнення дітей потішать вас протягом вихідних днів.
На жаль, ваші «улюблені» препарати цього тижня можуть вам не допомогти. Доведеться підбирати більш дієві аналоги. Буде краще, якщо ви почнете займатися цим разом з лікарем або, принаймні, з фармацевтом. Шукати відповіді на свої питання в Інтернеті, на форумах і в блогах – не найкращий варіант. Якщо у вас є родичі, які страждають аналогічними симптомами, можна розпитати про їхній досвід, але будьте готовими до того, що він не обов’язково вам підійде.
У вівторок постарайтеся не ускладнити і без того досить напружені відносини. У четвер ви будете дивно передбачливими, уважними і галантними. Кохана людина просто розтане, зачарована вами. Однак вам необхідно встановити межі дозволеного, щоб вам не сіли на шию.

Рак
Настає сприятливий період для переосмислення своєї поведінки і досягнень. Новий погляд на речі дозволить сформулювати нові ідеї. У ваших силах змінити в кращий бік відносини з близькими. З начальством краще не вступати в суперечки, вони не принесуть нічого конструктивного. Середа дуже добре підходить для поїздок і відряджень. У четвер чекайте цікавої інформації, яка дозволить вам просунутися по кар’єрних сходах. Не забувайте про близьких людей, постарайтеся приділити їм належні час і увагу. Це дозволить впоратися зі складними проблемами, і ви будете пишатися собою. У суботу можуть виникнути проблеми, пов’язані з відрядженнями.
Будьте уважними до пропозицій цього тижня – зірки підказують, деякі з них можуть допомогти вам помітно просунутися по шляху оздоровлення, інші ж вплинуть на ваше самопочуття, скоріше, негативно. Зберігайте здоровий глузд, дотримуйтесь поміркованості – в багатьох ситуаціях цього буде цілком достатньо. Не рекомендовано зараз сідати на дієту – крім тієї, що вам порадив лікар. Фізичні навантаження збільшуйте з обережністю.
Ви стаєте ще містичнішими і чарівнішими. Таємничість створює романтичний образ, вона приверне увагу коханої людини і відродить злегка охололі почуття, тільки не перестарайтеся. Понеділок і середа – сприятливі дні для зустрічей і побачень.

Лев
Тиждень може виявитися досить успішним, якщо ви не будете наполегливо прагнути потрапити в перші ряди. Ви будете відчувати небувалий підйом сил, підвищиться працездатність і витривалість, постарайтеся максимально використати цей час. Створюйте і втілюйте в життя свої плани, все вийде, але тільки з однією умовою – вони повинні бути реалістичними. Ви можете поділитися своїми ідеями з колегами по роботі, їм обов’язково сподобається.
Зараз уразливі ваші слизові – тому ви можете страждати від загострення нежитю або від того, що ваші очі занадто сухі, або, навпаки, сльозяться. Зірки рекомендують вам частіше промивати запалені місця спеціально призначеними для цього рідинами – їх необхідно придбати в аптеці. Особливу увагу приділіть чистоті повітря в приміщенні, де ви перебуваєте; у вихідні, по можливості, їдьте за місто.
Не намагайтеся тиснути на кохану людину, хоч яким би великим не видавався ваш авторитет і багатим досвід, вона має не менше право на власні погляди.
Понеділок – чудовий день для душевних розмов і романтичних зустрічей. Вихідні краще провести разом з коханою людиною.

Діва
Цей тиждень може вас багато чого навчити. Вам належить пересилити себе і звільнитися від низки комплексів, які значно ускладнювали ваше життя. У всіх справах вам потрібно дотримуватися порядку. На службі вас чекають великі успіхи, якщо ви не будете розмінюватися на дрібниці. Тиждень вдалий для здобуття додаткового джерела доходу. У понеділок приплив енергії і чудове самопочуття змусять вас діяти рішуче, вам вдасться втілити найсміливіші плани. У середу і четвер бажано не планувати нічого серйозного. У п’ятницю багато ваших проблем вирішаться самі по собі, бажане прийде до вас у руки, користуйтесь моментом. Уміння захищати свою точку зору – це не головна умова збереження миру в сім’ї.
Цього тижня ви можете сміливо сідати на дієту – вже з понеділка. Правда, зірки рекомендують вам вибрати оптимальний варіант, швидше, мова йде не про дієту, а про зміну режиму харчування, та й способу життя в цілому. Почати можна з «ударного» варіанту – наприклад, посидіти кілька днів на кефірі, щоб струсонути організм. Але після цього вам необхідно повернутися до повноцінного раціону.
У вас цього тижня виявиться маса цікавих шансів, але може абсолютно не бути бажання їх використовувати. Постарайтеся трохи розслабитися, з вами не трапиться нічого поганого. Вірогідні приємні події, і ймовірним є нове знайомство, яке змінить вашу долю не тільки в особистому плані.

Терези
Цього тижня ви при бажанні можете почати новий етап свого розвитку, тому сміливо беріться за нові справи. Ваша ініціатива може придбати цілком матеріальні обриси. Не хвилюйтеся, успіх зараз грає на вашому боці. У четвер на горизонті може з’явитися людина, з якою ви б не хотіли зустрічатися ще раз, але саме від неї прийде допомога, якої ви так потребуєте. Доведеться прийняти.
Якщо хочете добре себе почувати – більше відпочивайте. Забудьте про понаднормову роботу, про сидіння за комп’ютером по ночах – вам необхідно висипатися, правильно харчуватися, більше бувати на свіжому повітрі. А також – проводити час з приємними людьми і в приємній, спокійній обстановці. Спробуйте взяти відпустку або хоча б кілька днів відгулу – так, щоб можна було приєднати їх до вихідних. Але не їдьте далеко від дому – вам не рекомендована зміна часових та кліматичних поясів.
Ви зараз просто чарівні, з цього приводу не варто хвилюватися, женіть геть від себе підступну змію сумнівів, щоб у вас не виникла навіть тінь невпевненості у власних силах. У п’ятницю краще не піддаватися емоційному перепаду, ревнощі тільки ускладнять відносини з коханою людиною.

Скорпіон
Цей тиждень принесе вам небачений приплив енергії, передусім, тим, хто і так не любить сидіти на місці. На роботі вірогідні зміни на краще, з’являться нові можливості для професійного зростання та значного зміцнення матеріального благополуччя. Постарайтеся, щоб у середу ваша енергійність не перейшла в сліпу самовпевненість, уподібнюватися танку у вирішенні питань, що вимагають тонкої дипломатії, все ж не варто. У другій половині тижня велику радість принесуть приємні зустрічі.
Швидше за все, цього тижня серйозних змін у вашому самопочутті не відбудеться. Якщо ви хворієте – це може бути досить неприємно. Зірки радять вам поміняти схему лікування – в цьому випадку позитивний результат ви отримаєте швидше, хоча, все-таки, не в найближчі ж дні. Не рекомендовано відбілювати і відновлювати зуби і відвідувати салони краси – вам не вдасться досягти ефекту, на який ви розраховуєте.
Ваше особисте життя стає більш гармонійним. У вівторок і середу можливі романтичні побачення або нова доленосна зустріч, яка підвищить вам самооцінку. У неділю проявіть ініціативу, і тоді ви чудово проведете цей час.

Стрілець
Постарайтеся не втрачати спокій цього тижня. Не варто відкривати своїх планів навіть близьким друзям. Не відкладайте на потім те, що можна зробити зараз. У другій половині тижня настане сприятливий момент для нових починань, не пропустіть такий шанс. Пам’ятайте, що з будь-якої нісенітниці ви здатні зробити цукерку. А якщо до вас прийде натхнення, то ви зможете досягти практично будь-якої мети. Головне – це правильно її сформулювати. У понеділок буде вдалий діловий і дружній вечір. У вівторок доведеться усувати помилки і недоробки. У суботу бажано не планувати далекі поїздки, вони можуть виявитися невдалими.
У найближчі дні ви будете почувати себе досить непогано. Уразливе горло, але якщо ви не будете співати пісні на морозі і по тричі на день ласувати крижаним морозивом, серйозних проблем вдасться уникнути. При цьому зірки рекомендують вам бути уважнішими до свого самопочуття. Не соромтеся звертатися до лікарів, якщо вам здається, що у вашому організмі щось йде не так – краще здійняти помилкову тривогу, ніж серйозно захворіти.
Починаючи зі середи, ви можете пережити сплеск почуттів і оновлення у ваших стосунках з коханою людиною. У п’ятницю та суботу ви будете неперевершеними і чарівними, ваша популярність серед знайомих і друзів не забариться, можливі спалахи ревнощів з боку коханої людини.

Козеріг
Ваші цілі і задуми в найближчі дні повинні бути приховані від інших, тоді все складеться якнайкраще. Організованість, вдумливість і обачність вам будуть просто необхідними для вирішення нагальних проблем. У середині тижня вам необхідно бути готовими до розумних компромісів. У середу ділові партнери можуть бути налаштовані агресивно, причиною, швидше за все, виявиться ваша волелюбність і бажання робити все по-своєму. У другій половині тижня ви вдало зумієте поєднати роботу з відпочинком.
Постарайтеся цього тижня піти до лікаря, який вас спостерігає – це досить важливо. Розмова з фахівцем вбереже вас від виникнення, як мінімум, однієї вельми неприємної проблеми. Для оперативного контролю над ситуацією корисно здати основні аналізи, але захоплюватися не слід. Якщо від вас буде потрібно щось неординарне – провідний фахівець обов’язково розповість вам про це, довіртеся йому.
Відносини з коханою людиною цього тижня будуть багато в чому залежати від вашого вміння згладжувати гострі кути. Постарайтеся, щоб розсудливість не перетворилася на непохитність при вирішенні пересічних проблем. Четвер і п’ятниця – найвдаліші дні для романтичних зустрічей.

Водолій
Цього тижня особливо щасливими будуть ті Водолії, які проявлять завзятість у пошуку нових сфер для застосування своїх талантів. Все обов’язково вийде, ви на правильному шляху, але не варто очікувати, що життя виявиться повною чашею вже до вихідних. Швидше, навпаки – у вас з’явиться надмірно багато роботи, а відтак, і жаль, що ви звалили на себе все це. У другій половині тижня вам знадобиться допомога інших у вирішенні фінансової проблеми. Багато неясних питань будуть близькими до вирішення, і професійні справи до кінця тижня підуть на лад. У вихідні постарайтеся створити вдома гармонійну атмосферу, сім’ї це буде приємно.
Цього тижня ваше самопочуття буде багато в чому визначатися вашим настроєм. Позитивне ставлення до всього, зокрема, до якихось неприємностей зі здоров’ям стане для вас джерелом життєвої енергії, яка наповнить ваш організм, оздоровить і омолодить його. Задоволення можна отримати від багатьох речей – нехай кожен ваш день хоч у чомусь буде щасливим. Але зірки попереджають – від алкоголю краще відмовитися.
Намагайтеся приділити коханій людині якомога більше часу й уваги впродовж цього тижня. Не дозволяйте, щоби хтось втручався зі своїми порадами у ваші стосунки. Вівторок та вихідні дні чудово підходять для романтичних зустрічей і побачень.

Риби
Цього тижня Рибам варто зайнятися коригуванням свого характеру. Плануйте важливі зустрічі і переговори на середину тижня, чим активніше ви будете діяти, тим більшого успіху досягнете. Події четверга дозволять отримати безцінний практичний досвід. Якщо ви в чомусь будете сумніватися, не соромтеся поставити запитання. Частиною роботи сміливо діліться з товаришами по роботі, вони не образяться. Ви можете виявитися надмірно впертими в непринципових питаннях, постарайтеся уникати категоричності в судженнях.
Тиждень підходить для виправлення ситуації з харчуванням, розробки раціону, корекції апетиту – не важливо, чи потрібно його підвищити або дещо зменшити. Зірки рекомендують вам радитися з фахівцями, насамперед, дієтологами, ендокринологами, алергологами, йти по шляху нормалізації обміну речовин, щоб уникнути стресу для організму. Не поспішайте – і отриманий вами результат буде стійким і вселятиме оптимізм.
У понеділок і вівторок вам не варто витрачатися на рутину. Заощаджений час краще приділити коханій людині. У четвер краще не перечити другій половинці, якщо хочете уникнути конфліктів з неясною перспективою. Тим більше, варто прислухатися до думки близької вам людини.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers