rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Поновлення вашої пенсії в Україні

Моє ім’я знайоме вже багатьом українцям Чикаго. А з ким ми ще не знайомі, давайте познайомимося. Я – адвокат з України Дмитро Кацук, спецiалiзуюся у справах про повернення українських пенсій та у спадкових справах.

У мене є великий досвід роботи з повернення зароблених в Україні пенсій, і це абсолютно законний процес. Щотижня ми повертаємо українцям, які проживають у США, їхні зароблені в Україні пенсії. Щоб у вас не виникали сумніви, ми можемо при зустрічі показати кожному зацікавленому пенсіонерові судові рушення про поновлення українських пенсій у справах наших клiєнтiв, а також документи, які підтверджують факт виконання цих судових рішень з боку Пенсійного фонду України.
Ви зможете побачити також виписки з банківських рахунків про надходження пенсійних коштів для наших клієнтів. При поновленні пенсії нашому клієнтові ми стягуємо з Пенсійного фонду борг за останні 4 роки, у середньому, ця сума становить близько 40000 гривень (5000 доларів). Надалі людина отримує свою зароблену пенсію до кінця життя без будь-яких перешкод.
Цього року середній розмір пенсії за віком в Україні складає 150-160 доларів. Вартість договору про поновлення пенсії в Україні невелика. Кожен зацікавлений пенсіонер зможе собі дозволити оплатити нашу роботу.
Для запису на прийом телефонуйте за номером телефону: 310-706-8371.
З результатами нашої роботи ви можете ознайомитися також на веб-сайті www.lawofficesouth.com.
А тепер я відповім на кілька типових, на мій погляд, запитань від наших читачів.
«Мій старий паспорт радянського зразка я здала у консульство України у США в червні 2013 року для обміну на паспорт нового зразка. Оскільки працівники консульства не можуть мені пояснити, як довго ще триватиме процес обміну мого паспорта, то прошу вас відповісти, який термін обміну паспорта встановлений законодавством України?»
Гущанська Е., Лос-Анджелес
Пунктом 6 Правил оформлення видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України 24 березня 2004 року № 380, передбачено, що заява про оформлення паспорта розглядається не довше, ніж три місяці з дня подання всіх необхідних документів.
«Чи зараховується навчання в університеті до трудового стажу при призначенні пенсії?»
Старовойтова Є., Чикаго
Відповідно до вимог пункту 1 та 4 статті 4 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» від 09 липня 2003 року № 1058, навчання в університеті зараховується у трудовий стаж при призначенні пенсії при умові, що це навчання мало місце до 01 січня 2004 року.

Свої запитання ви можете надсилати у редакцію газети чи поставити їх особисто адвокатові під час прямого ефіру на радіо Ukiedrive, який відбудеться 20 січня 2014 року, о 10:35 год. ранку.

Про особливу пані Романію з Вірменії

Самооборона провела попереджувальну акцію біля МВС

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers