rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп
Овен
Приємний багатообіцяючий період, події якого, здебільшого, йдуть на ко-ристь представникам знаку. Овен проявляє не тільки винахідливість, але і спритність, часто дивуючи інших парадоксальністю своїх суджень. Він гото-вий вступити у конфлікт із впливовими людьми, піти наперекір системі, по-рушити правила і традиції. При цьому – виказує розумну обережність, тому якихось критичних наслідків можна не побоюватися; деякі потрясіння не ви-ключені, але вони тільки надихнуть на нові подвиги.
Багато Овнів отримають шанс здійснити якісь давні бажання, зробити те, що раніше здавалося неможливим. Представники знаку дуже швидко вчаться, прогрес у нових сферах буде значним. Можуть виникати труднощі у спілку-ванні з людьми, які знають про ваші слабкості; не виключено, що хтось спро-бує маніпулювати вами.
Тиждень сприятливий для Овнів, чия діяльність пов’язана з точними та при-родничими науками. Великих успіхів досягають ті, хто пов’язаний зі сучас-ними інформаційними технологіями. Прихильні зірки і до тих, хто займаєть-ся громадською діяльністю.

Телець
Для Тельців цей тиждень буде пов’язаний зі зміною цілей і пріоритетів. Представники знаку здатні навіть кардинально змінити свої погляди на жит-тя, здивувавши цим інших, які звикли вважати Тельців прикладом стабільно-сті у всьому. Тиждень підходить для експериментів, до того ж, він пов’язаний зі зростанням творчого потенціалу, тому вам неодмінно буде цікаво.
Ви дуже швидко захоплюєтеся новими проектами, буквально випромінюєте інтерес і ентузіазм. Союзники й однодумці бачать у вас лідера, охоче підтри-мують ваші починання, однак у випадку помилки вся відповідальність ляже на ваші плечі, будьте до цього готовими. Може нагадати про себе людина, з якою ви колись ворогували; не думайте, що ця особа змінила своє ставлення до вас. Тиждень сприятливий для початку романтичних стосунків. Зараз вам вдаєть-ся з першого погляду скласти правильне враження про людину, виявити її сильні та слабкі сторони.
Вдалий тиждень для того, щоб отримати якусь корисну інформацію, яку від вас довго приховували.

Близнюки
Чи готові ви до того, що тиждень буде важким? Чи сповнені ви бажання бо-ротися за свої права? Якщо так – налаштовуйтеся на бійцівський лад і знайте: перемога, хоч і нелегка, залишиться за вами. А якщо ні – ховайтеся, йдіть у тінь, уникайте будь-якого ризику, і задовольняйтеся тим, що маєте. Доля не бажає робити вам щедрі подарунки, тішити сюрпризами і влаштовувати для вас сприятливий збіг обставин.
Успіхів у роботі вдасться досягти тим, хто готовий приймати нестандартні рішення, шукати власні методи, експериментувати (і терпіти невдачі). Мож-ливо, перша частина процесу «через терни – до зірок» вам не дуже сподоба-ється, але з часом ентузіазм прокинеться, і ось тоді ви почнете діяти.
Особисті стосунки – сфера, повна загадок і таємниць. Кудись зникло ваше вміння відчувати людей, розуміти їх з півслова, тому ви наче блукаєте у тем-ному лісі, періодично натрапляєте на дерева і набиваєте синці. Але тут важ-ливо не зупинятися: можливість все владнати і виправити вам неодмінно ви-паде, головне – щоби до цього моменту ви не опустили руки, і вас не затяг-нула зневіра.

Рак
Знайдіть де-небудь щит і меч, вони вам знадобляться для боротьби за ваше щастя. Ні, дипломатія теж може принести деякі результати, але йти до них доведеться довго, і навряд чи вони виявляться по-справжньому вартими всіх ваших зусиль. Переговори йдуть так повільно, що до їх завершення можна забути, що ж, власне, обговорювалося. Саме тому дуже корисно фіксувати всі етапи процесу; бажаною є акуратність у діловому листуванні. Будь-які наміри бажано підтверджувати документально. Ракам – виконавцям – реко-мендується вимагати від керівництва письмових інструкцій, навіть якщо мо-ва йде про виконання звичайних професійних обов’язків.
Чималих успіхів зможуть досягти Раки, які виявлять у собі задатки лідера і громадського діяча. Несподівано виявляється, що надихати людей і вести їх за собою набагато простіше, ніж вирішувати проблеми самостійно. Ви блис-куче вирішуєте фінансові питання і розумно розпоряджаєтесь як своїми, так і чужими грошима.
Якщо ви зацікавлені у нових знайомствах, частіше відвідуйте світські заходи. Ви не тільки опинитеся у центрі уваги, але й справите найкраще враження на дуже симпатичну особу.

Лев
Непоганий тиждень, часом навіть буде легким. Щоправда, періоди боротьби все ж досить тривалі; але на цьому тлі лише яскравіше сяють перемоги. Па-м’ятайте, що цього тижня складні питання краще вирішувати за допомогою хитрощів, уникаючи прямих сутичок. Сили, як душевні, так і фізичні, реко-мендується приберегти.
Бажано зосередитися на справах, які ви самі вважаєте важливими. Друзі, ко-леги можуть мати іншу точку зору і навіть намагатися переконати вас, але вам не слід піддаватися тиску. У середині тижня хтось спробує маніпулювати вами або нав’язати вам свою думку. Чиніть опір.
Цей тиждень – вдалий період для занять і вправ, спрямованих на поліпшення пам’яті та розширення кругозору. Інтелектуальна робота переважає над фізи-чною; вам простіше впоратися зі складними математичними формулами, ніж вивчити кілька найпростіших танцювальних па.
Вкрай не бажані будь-які конфлікти з правоохоронними органами, порушен-ня закону. Велика ймовірність юридичних проблем. Леви-бізнесмени повинні тримати звітність в абсолютному порядку.

Діва
Тиждень приносить багато сюрпризів та емоційних потрясінь. Діви досить сильні характером, щоб опиратися впливу несприятливих тенденцій, але на-віть представники даного знаку іноді втомлюються і потребують підтримки близьких. Тут і виникають проблеми: близькі на вашому боці, але діють зо-всім не так, як вам хотілося б, та й кажуть частенько щось вкрай неприємне. Тому тут потрібні неабияке терпіння та стриманість.
На користь підуть зміна обстановки, невеликі поїздки. Вони будуть не тільки приємними, а й корисними. Відрядження дозволять розширити сферу діяль-ності, знайти нових партнерів і союзників.
Незважаючи на суперечливість, раптовість і непередбачуваність, тиждень непоганий для початку романтичних відносин. Діви, які вже зустріли свою «половинку», зможуть зміцнити свої стосунки.
Можна спробувати вирішувати складні проблемні ситуації, залагодити давні конфлікти. Але тут дуже важливо не тиснути на інших, діяти делікатно.

Терези
Цей тиждень відкриє перед вами нові перспективи. Однак важливо пам’ятати, що гарні вони тільки на перший погляд. Будьте скептиками, шукайте підвод-ні камені – вони точно є. Довіряти можна тільки тим, хто вже довів вам свою відданість і жодного разу не обдурив вас.
Тиждень вдалий для вирішення організаційних питань. Добре він складеться для Терезів, зайнятих адміністративною роботою. Гірше складаються справи у представників творчих професій – їм не вистачає натхнення, оригінальності суджень, незалежності. Простіше доробляти те, що було розпочато кимось іншим, ніж починати щось з нуля. Нелегко будувати довготермінові плани, оскільки не вдається визначитися з бажаннями і пріоритетами.
Обережність дозволить не припуститися помилок, завдяки їй ви уникнете складних ситуацій. Увага до деталей, скрупульозність – ваші найкращі помі-чники.
Приділяйте особливу увагу своєму зовнішньому вигляду. Якими б розумни-ми ви не були, цього тижня вас зустрічають по одягу.

Скорпіон
Насичений, цікавий тиждень, сповнений найрізноманітніших починань, но-вих проектів, запаморочливих планів, до реалізації яких ви приступите не-гайно. Вам під силу дуже і дуже багато чого, та й у себе ви вірите, тому пе-репони, які стоять на вашому шляху, будуть просто розчинятися при вашому наближенні. З ворогами і недоброзичливцями ви безжальні, з друзями – тер-плячі, з коханими – ніжні. Зростає сексуальна привабливість представників знаку, ви часто опиняєтеся у центрі уваги, чуєте безліч компліментів.
Бажаною є будь-яка діяльність, що вимагає рішучості, винахідливості, неза-лежності у судженнях. Скорпіони-керівники без особливих проблем знахо-дять спільну мову з підлеглими, простим співробітникам вдається уникнути суперечок із начальством.
Сприятлива фінансова картина тижня, можливі несподівані грошові надхо-дження.
Не рекомендовано їхати далеко і надовго – найцікавіші події відбуваються вдома, і вам варто контролювати ситуацію.
Частіше купуйте квіти – зараз вони приносять вам успіх.

Стрілець
Цей тиждень пов’язаний зі стрімким розширенням кола спілкування й обіцяє вам багато нових знайомств. Крім того, на вашу «орбіту» повертаються лю-ди, які колись покинули її за власним бажанням; зараз тільки від вашого ба-жання залежить, чи будуть стосунки відновлені.
Весь тиждень сприятливий для комерційної діяльності, укладання угод, купі-влі цінних паперів, інвестицій у власний бізнес. Ділове чуття притаманне Стрільцям.
Корисна громадська діяльність, є шанс зав’язати корисні зв’язки. Намагайте-ся брати участь у заходах, що привертають увагу.
В особистих стосунках ви часто проявляєте ініціативу і дуже ображаєтеся, якщо рідні, друзі, близькі її не підтримують. Проте варто мати на увазі, що не всі такі сміливі та рішучі, як ви. Близькі потребують вашої підтримки, схва-лення. Не скупіться на теплі слова.
Можуть виникнути труднощі з оформленням документів, що стосуються за-кордонних поїздок або комерційної діяльності за кордоном. Поїздки потре-бують обережності, передусім, якщо ви подорожуєте самотужки.

Козеріг
Ви надаєте перевагу втечі від власних проблем, занурюючись у вирішення чужих. Це не так вже й погано: чим більше ви допомагаєте іншим, тим біль-ше навколо людей, готових полегшити ваш тягар. Тиждень сприятливий для співпраці, початку спільної діяльності. Можливе успішне здійснення бізнес-проекту, в якому вашими партнерами стануть старі знайомі.
Найкращий період з фінансової точки зору – середина тижня. Саме у цей час вам буде порівняно легко вирішити будь-які питання, пов’язані з грошима та майном.
Життєвий потенціал високий, ви не можете поскаржитися на недостатність сил та енергії. Проблеми можуть виникнути з вибором правильного напрям-ку; багато представників знаку схильні кидатися від одного завдання до ін-шого замість того, щоби зосередитися на чомусь одному.
Спілкування з представниками протилежної статі – сфера, в якій ви відчуває-те себе найбільш комфортно. Люди, які відчувають до вас симпатію, готові діяти у ваших інтересах.

Водолій
Чудовий період для вирішення складних питань, подолання суперечок з ін-шими. До того ж, можна навести лад у власних думках і планах. Ви налашто-вані досить критично, не видаєте бажане за дійсне, не піддаєтеся на провока-ції. Вас важко (майже неможливо) обвести навколо пальця, але недоброзич-ливці все ж спробують це зробити.
У середині тижня відбудуться події, завдяки яким ви зможете відокремити друзів від ворогів, покинете якісь свої ілюзії. Правильно оцінюючи людей, ви уникаєте непотрібних зв’язків, проявляєте необхідну розбірливість у спілку-ванні.
Тиждень сприятливий для контактів з впливовими людьми, представниками органів влади. Можна займатися оформленням документів, отриманням віз та дозволів.
Кінець тижня – найбільш цікавий та багатообіцяючий час з точки зору осо-бистих відносин. У цій сфері все благополучно, але можна зробити ситуацію ще більш приємною і для вас, і для тих, хто вам не байдужий. Не бійтеся приймати важливі рішення – ви на правильному шляху.

Риби
Ви не тільки енергійні, але й дуже серйозні, що робить тиждень вельми бага-тообіцяючим. Послідовно вирішуючи всі питання і проблеми, ви просуваєть-ся вперед, не привертаючи при цьому непотрібної уваги конкурентів. Є шанс зміцнити ділові відносини. Можна повернутися до роботи над якимись спі-льними проектами, реалізація яких була відкладена з незалежних від вас причин.
Середина тижня – цікавий період, впродовж якого Риби проявляють найбі-льшу рішучість і винахідливість. У цей час представники знаку досягають успіхів навіть у тих сферах, які ніколи не вважали «своїми». Яскраво прояв-ляються лідерські риси характеру; Риби з легкістю знаходять союзників і од-нодумців.
Щастить представникам знаку і в коханні (надто – наприкінці тижня). У ви-рішенні особистих питань ви покладаєтеся не тільки на інтуїцію, а й на логі-ку, що виявляється надзвичайно ефективним.
Впродовж усього тижня спостерігається підвищена чутливість до мистецтва, тому не пропустіть можливість відвідати театр, галерею або концертний зал. Деякі Риби несподівано виявлять у себе якісь нові таланти.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers