rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Пенсію з України повернуто нашому клієнту

Днями в Україні ми отримали пенсію для нашого клієнта Айші Яшлавської, яка проживає в Сакраменто. Вона виїхала з України багато років тому, і пенсію їй перестали платити. Ми звернулися до суду в Україні, і рішенням Севастопольського апеляційного адміністративного суду пенсію було поновлено. Гроші були перераховані на рахунок нашого клієнта. Вона зможе отримувати свою пенсію надалі без будь-яких перешкод до кінця життя.

Я – адвокат з України Дмитро Кацук. Я займаюсь цими справами вже 2 роки та допоміг багатьом нашим українцям. У мене є багато завершених судових справ моїх клієнтів з повернення пенсій, є документи, які підтверджують факт виконання цих судових рішень з боку Пенсійного фонду України, є виписки з пенсійних рахунків про надходження грошей від Пенсійного фонду на користь моїх клієнтів. Якщо ви чи ваші близькі заробили свою пенсію в Україні, я допоможу її повернути.
У 2009 році було рішення Конституційного Суду України, відповідно до якого, незалежно від країни проживання пенсіонера, він має право на отримання заробленої в Україні пенсії. На базі цього рішення вищої судової інстанції України я працюю над поверненням пенсій конкретним пенсіонерам. У середньому, борг, який стягується з Пенсійного фонду за останні 4 роки на користь клієнта, складає близько 40000 гривень (5000 доларів). Надалі людина отримує свою пенсію без будь-яких перешкод до кінця життя. Я можу показати результати своєї роботи будь-якому зацікавленому пенсіонерові.
Мій телефон: 3107068371. Ви можете сконтактуватися зі мною по телефону та отримати консультацію щодо пенсійних питань в Україні та стосовно спадкових справ, а також – щодо будь-яких юридичних питань, які стосуються України. Я маю багаторічний досвід, пов’язаний з пенсійними справами, та можу кожному зацікавленому пенсіонерові надати результати своєї роботи у цьому напрямі.
Не залишайтеся байдужими до проблеми пенсій в Україні. Якщо людина працювала в Україні понад 15 років та після цього переїхала до США, це не значить, що вона працювала даремно і зараз не може отримати свою пенсію. Може. Необхідно діяти. Діяти законно.
Середній розмір пенсії в Україні зараз складає 150-160 доларів, та він зростає щороку. Вартість договору у справі з повернення пенсії не висока, кожен зацікавлений пенсіонер зможе собі дозволити оплатити нашу роботу.
Пенсія в Україні – справа принципова. Я чекаю на ваш дзвінок.
Телефон: (310) 7068371
 www.lawofficesouth.com

Перша маніфестація в пам’ять про Голодомор. 1948 рік

Політичні протести і сила

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers