rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Активізація нових карток Ventra – завдання не з легких

Минулого понеділка тисячі нових клієнтів з проїзними картками Ventra витратили, в середньому, понад півгодини для активації своїх карток.

У більшості випадків причиною головного болю був важливий лист, що містив код доступу для активації картки, який користувачі або не одержали, або викинули кілька тижнів тому, задовго до того, коли Ventra надіслала е-мейл на поштову скриньку.
У результаті – колл-центр Ventra отримав понад 10000 дзвінків ще до полудня, в результаті чого, щоб поговорити з живим оператором, чекати довелося, в середньому, 33 хвилини.
Божевілля дзвінків зчинилося у ключовий день для Ventra, оскільки CTA перестали продавати картки з магнітною смужкою і передплатні проїзні карти у понеділок на залізничних станціях, а також скасували можливість поновити картки у Чикаго.
Представники транспортних служб заявили, що вони «найближчим часом очікують на поліпшення» від Ventra Cubic Transportation Systems Inc., яка має контракт на 454 мільйони доларів від CTA на розробку нової системи збору оплати за проїзд. CTA запропонувала Cubic подвоїти штат обслуговування клієнтів для того, щоб задовольнити телефонні дзвінки користувачів, повідомили чиновники.
Речниця СТА Таммі Чейз порадила пасажирам телефонувати Ventra на номер 888-824-8802 (щоб активувати свої карти) і прислухатися до підказок автоматизованої системи, замість того, щоб чекати оператора. Середній час очікування на автоматизованій системі приблизно чотири хвилини, сказала вона.
«Не натискайте нуль, якщо не потрібно. Слухайте підказки. Автоматизована система працює набагато швидше», – сказала Чейз. Тисячі карток Ventra, які були обіцяні ще з кінця серпня, надходять своїм замовникам щодня в поштові скриньки.
Багато пасажирів поскаржилися, що вони не отримували або просто більше не можуть знайти лист від Ventra, що містить код доступу для активації картки онлайн. Відсутність листа не залишає іншого вибору, окрім як телефонувати до центру обслуговування клієнтів Ventra. У той час, коли телефонні лінії в понеділок були зайняті, черги біля автоматів Ventra були, а операції в автоматах Ventra на залізничних станціях CTA проходили без збою. Тим не менш, деякі клієнти скаржилися, що не було достатньої кількості автоматів старого зразка, доступних для пасажирів, яким потрібно зараховувати гроші на свої не-Ventra картки, повідомили CTA. Старі картки з магнітною смужкою та передплатні картки з балансом, які не продаються вже з понеділка, потрібно обміняти до 15 листопада чи використати до 15 грудня.
Власники Chicago Card Plus, що не активували свої рахунки Ventra, можуть продовжувати перекидати гроші з банківських рахунків або кредитних і дебетових карток на свої Plus рахунки, поки не отримають Ventra картки та активують їх.
14 листопада картки Chicago Cards і Chicago Card Plus остаточно припиняють функціонувати.
CTA and Pace радять пасажирам витратити баланси. Будь-які залишки станом на 15 листопада можна перерахувати на Ventra рахунки до 31 березня, після чого будь-які залишки на картках будуть анульовані.
Нижче подається таблиця, яка показує порядок переходу з користування різними проїзними на картки Ventra

 

Порядок переходу з CTA/Pace на Ventra:

 

 

Title

 

У фокусі – Америка

Загроза дефолту: доповідь Міністерства фінансів США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers