rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Аналітика \ Адвокат Дмитро Кацук: до зустрічі в Українській околиці 4-6 жовтня!!! «Ви хочете повернути свою пенсію в Україні? Я знаю, як це зробити!»
Вітаю читачів газети «Час і Події». Вам уже добре відоме моє ім’я – Дмитро Кацук. Я є українським адвокатом. Впродовж останніх трьох місяців я відповідаю на ваші питання на хвилях українського радіо UkieDrive. Як українець і юрист, я знаю, що питання, пов’язані з отриманням пенсій в Україні людьми, котрі виїхали за кордон, є дуже популярними і, на жаль, болючими. Моя спеціалізація – справи про повернення українських пенсій та отримання спадщини.
Радий повідомити, що найближчим часом я перебуватиму в Чикаго, де зможу зустрітися зі співвітчизниками, які потребуватимуть моєї допомоги. Наша адвокатська фірма має великий досвід роботи з повернення зароблених в Україні пенсій. На підтвердження цього я привезу зі собою судові рішення у справах наших клiєнтiв та документи, що підтверджують виконання цих судових рішень з боку Пенсійного фонду України.
У випадку успішного вирішення справи, тобто, при поновленні пенсії нашому клієнтові, ми стягуємо з Пенсійного фонду борг за останні 4 роки; у середньому, ця сума – близько 40000 гривень (5000 доларів). Надалі людина отримує свою зароблену пенсію до кінця життя. Для довідки, цього року середній розмір пенсії за віком складає 150-160 доларів на місяць.
Я знаю, що в Чикаго проживає чимало українців-трудівників, яких турбує питання повернення чесно зароблених пенсійних виплат. І я готовий з ними зустрітися.
Прийом буде відбуватися в Українській околиці
впродовж трьох днів – з 4 до 6 жовтня за адресою:
2219 W. Chicago Ave, Chicago. Ukrainian Village.
Практично навпроти офісу газети «Час і Події».
Я рекомендую домовитися про зустріч заздалегідь, зателефонувавши на
310-706-8371.

www.lawofficesouth.com

Безкорисливе служіння як стиль життя

Делегати з 20 країн світу відвідали музей-меморіал у колишній в'язниці КДБ та гестапо

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers