rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Оголошено фіналістів ІІІ Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні»

Уже відомі імені фіналістів конкурсу «Репортери надії в Україні»! До фіналу потрапили 42 конкурсних матеріали у тематичних номінаціях «суспільство», «економіка», «культура» та «релігія». Крім того, відзначено 4 проекти, які пропонують цікаве рішення проблем, розповідають про ініціативи та дарують надію.

Оцінюватиме фінальні матеріали конкурсу почесне експертне журі у складі: Андрія Куликова (ведучого програми «Свобода слова», ICTV, авторської програми «Пора року» радіо «Ера», журналіста), Тетяни Солнцевої (шеф-редактора Інтернет-видання «Zaxid-net»), Віктора Жуковського (завідувача кафедри богослов’я УКУ, головного редактора журналу «Християнин і світ»), Ірини Цицак (головного редактора газети «Львівська пошта»), Юрія Залізняка (ведучого радіо «FM Галичина», доцента кафедри нових медій ЛНУ ім. Івана Франка).
Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній з номінацій («суспільство», «релігія», «культура» та «економіка») отримають грошову винагороду у розмірі 3000 гривень, а також – відзнаки та дипломи учасників. Дізнатися, хто стане переможцем конкурсу можна буде 2 жовтня під час VI-го Екуменічного соціального тижня.
Участь у конкурсі взяли понад 800 журналістських матеріалів. Близько 600 відібрано студентами Магістерської програми екуменічних студій ІЕС під час моніторингу ЗМІ, а понад 200 матеріалів надійшли на конкурс з усіх куточків України.
Кожен конкурсний матеріал було оцінено тричі і відібрано у номінації: «культура» – 10 матеріалів; «економіка» – 10 матеріалів; «суспільство» – 12 матеріалів; «релігія» – 10 матеріалів.
Матеріали розповідають про ініціативи у сфері культури, мистецьку допомогу, дають конкретні поради щодо вирішення економічних питань, показують приклади життєвої сили людей у важких обставинах, акцентують увагу на релігійних цінностях, вірі, духовному зрості, порушують нову проблематику та пропонують оригінальні рішення.
Організатором конкурсу є Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету.
Нагадаємо, що «Репортери надії в Україні» – це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень» (інформацією, яка не лише представляє важливі питання сучасного суспільства, а й дає на них конкретні відповіді і показує шляхи вирішення проблем та спонукає людей до дій).
Детальніше про ІІІ Всеукраїнський конкурс можна дізнатись на сайті http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery або на Facebook

ІНСТИТУТ ЕКУМЕНІЧНИХ СТУДІЙ
УКРАЇНСЬКИЙ КАТОЛИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Євген Чолій звітував про діяльність СКУ протягом п'ятирічного терміну

СКУ відзначив найвищою нагородою - медаллю св. Володимира Великого з нагоди Х Світового Конґресу Українців

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers