rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Українське Чикаго \ В Українському Національному музеї стартувала акція «Казки з музейної скрині»

У неділю, 2 червня, малята української громади Чикаго послухали казку про Летючий Корабель в Українському Національному музеї. Разом із цією цікавою казочкою про дурня, золотий корабель та царя стартувала серія «Казки з музейної скрині».

Розпочали о 1-й годині пополудні. Діти уважно слухали казку у виконанні пана Олька Саєвича, сидячи на старовинних гуцульських килимах, що зберігаються у фондах музею. Після того перейшли до майстрування – виготовляли кораблі. З допомогою мами і тата кожен змайстрував свій корабель. У когось він був заквітчаний, хтось роздекорува його геометричними фігурами, а хтось – просто крапочками. Додали щоглу, білі вітрила і прапор. І все – корабель готовий вирушати в подорож у далекі краї, вигадані нашими дітьми. Для кожного з малят цей корабель був своїм, власним, і до того ж, летючим!
Ця акція зародилася з метою подарувати дітям української громади Чикаго чи не найчарівніший скарб нашого народу – українську казку. У планах музею – проводити такі зустрічі регулярно. Тож наступна подорож у світ казки запланована на неділю, 23 червня. Тож, мамусі, татусі, бабусі і дідусі, беріть своїх малят віком від 4-х років та завітайте до Українського Національного музею (2249 W. Superior St.), де й зустрінемось о 1-й год. пополудні.
Нагадаємо, що також працюватиме крамничка, де можна буде придбати книжечки для дітей. Матеріали для крамнички були люб’язно надані Галицьким районним Об'єднанням Львівського Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка.

Title  Title      
        
Title Title       
        
Title  Title      
        
Title  Title      
        
Title  Title      
        
Title  Title      
        

Дорогі читачі!

Свято Останнього дзвоника у школі Українознавства при Катедрі святого Володимира

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers