rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен
Цього тижня вам буде нелегко, якщо ви не будете абсолютно і непохитно впевненими в тому, що досягнете успіху. На даному етапі необхідно скористатися можливістю, яка несподівано відкрилася, опинитися у потрібний час і в потрібному місці. Крім того, вам не доведеться боротися з труднощами самотужки – друзі та союзники поруч і готові прийти на допомогу, коли тільки ви їх покличете. Ваша чарівність часом буває абсолютно незаперечною, але, от біда, вона не завжди працює на повну силу тоді, коли вам це потрібно. Саме тому романтичні побачення деколи проходять не так добре, як хотілося б. Але не варто сумувати – пізніше у вас буде шанс виправити всі помилки, яких ви припустилися.
Протягом усього тижня буде важко зосередитися на роботі, особливо, якщо вона одноманітна. Пам’ятайте, навіть найнудніші справи заслуговують на увагу, і ставтеся до них з усією серйозністю. Насамперед це стосується заповнення документів та складання звітів. Тут навіть дрібна помилка може дорого обійтися.
Незважаючи на всю вашу дружелюбність, цього тижня не виключені конфлікти. Чомусь ви притягуєте агресивних, дратівливих людей; найгірше те, що з ними доводиться ще й вести спільні справи.

Телець

Дуже складною з ділової точки зору буде перша половина тижня. Це час, коли будь-яка робота здається важкою; навіть якщо за якусь справу ви беретеся з ентузіазмом, інтерес до неї швидко пропадає. Угоди, які ви укладаєте з розрахунку на швидкий прибуток, не виправдовують очікувань. А ось на довготермінові проекти варто звернути увагу – вони можуть виявитися успішними, якщо ви будете наполегливими і правильно виберете союзників.
Що вас точно тішить у цей час – це події, які відбуваються в особистому житті. Нові відносини розвиваються дуже динамічно, викликають у вас масу позитивних емоцій. Закохані Тельці підтримують свою «половинку», а у відповідь отримують душевне тепло, якого так потребують.
У другій половині тижня стабілізується ситуація на роботі, з’явиться можливість завершити раніше розпочаті справи. Можна навести лад у фінансових справах, вирішити спірні юридичні питання. Комерційна діяльність приносить прибуток, навіть ризиковані угоди виявляються вдалими. Однак виконання професійних обов’язків займає багато часу, деколи доводиться жертвувати особистими справами. На щастя, ваші близькі ставляться до ситуації з розумінням і не ображаються.

Близнюки
На легкі перемоги розраховувати не варто, цього тижня вам доведеться потрудитися. Помилок ви припускаєтеся частіше, ніж зазвичай, але набагато гіршим є те, що ви не намагаєтеся їх вчасно виправити. Необґрунтований оптимізм і звичка покладатися на успіх можуть призвести до серйозних втрат. Розбіжності на роботі набудуть серйозного характеру, ви реагуєте на те, що відбувається, дуже гостро, берете все близько до серця. У складних ситуаціях важко прийняти правильне рішення, ви переймаєтеся упередженнями і забобонами, замість того, щоб керуватися здоровим глуздом. Довготермінові плани, які ви будуєте в цей час, невдовзі доведеться коректувати.
У середині тижня з’явиться можливість щось змінити в особистому житті, налагодити відносини з близькою людиною. Прагнучи якомога швидше покласти край сваркам, ви йдете на дуже значні поступки – пізніше ви пошкодуєте про те, що не проявили більшої твердості.
Успіхами другої половини тижня ви будете зобов’язані своїм друзям і покровителям. З’являється інтерес до нових проектів, сміливих і оригінальних, які дадуть вам можливість проявити ті таланти, на які раніше ніхто з кола ваших близьких і колег не звертав увагу. Цей період сприятливий для поїздок, зокрема, тривалих.

Рак
Перша половина тижня відкриває масу цікавих можливостей. Це час незвичайних справ, захоплюючих проектів, які дадуть вам можливість реалізувати свій творчий потенціал. З’являються оригінальні ідеї, ймовірні справжні осяяння – для багатьох Раків цей період буде пов’язаний із кардинальними змінами у професійному житті. Дуже важливо прислухатися до своєї інтуїції: внутрішня впевненість у тому, що ви дієте правильно, віщує успіх.
У цей же час можуть відбутися також важливі події особистого характеру. Вся справа в тому, щоб «піймати хвилю», налаштуватися на потрібний лад. Не чиніть опір неминучому, навіть якщо вам здається, що воно не таке вже й приємне: всі зміни цього періоду – на краще. Надходить важлива інформація; візьміть її до відома, коли будете приймати важливі рішення.
Кінець тижня – час плідної роботи, турботи про інтереси інших. Ви всерйоз вважаєте, що можете зробити світ кращим, і це не так вже далеко від дійсності. Це сприятливий період для участі у благодійних проектах. Крім того, останні дні тижня обіцяють грошові надходження.

Лев
Перша половина тижня відкриває нові перспективи, причому, найвищою мірою привабливі. Ви успішно вирішуєте складні питання, ваші досягнення не залишаються непоміченими. Можуть виникати професійні розбіжності, проте вам вдається не допустити серйозних конфліктів, згладити багато гострих кутів. До того ж, ви не надто турбуєтеся через труднощі, зберігаєте оптимізм, навіть якщо не все йде так, як планувалося. Цей період сприятливий для участі у спільних проектах – вам вдасться знайти однодумців, працювати з якими буде легко і приємно. Можливий службовий роман.
Незважаючи на високі професійні навантаження, у вас залишається достатньо часу для відпочинку і спілкування з близькими. Ви отримуєте масу задоволення від спілкування з дітьми, їхні нехитрі розваги тішать і вас. Найкращий період для зустрічей із людьми, які важливі для вас – середина тижня. Саме цей час обіцяє не тільки приємне, але й надзвичайно плідне спілкування.
На жаль, друга половина тижня не настільки вдала. Ділова активність йде на спад, ви вже не прагнете здобути перемоги, а просто намагаєтеся уникнути неприємностей, але це виходить у вас погано. Можливі фінансові труднощі, грошові надходження, на які ви розраховували, запізнюються.

Діва
Перші дні тижня можуть бути пов’язані з дрібними неприємностями, але ви зможете уникнути їх, якщо проявите обережність. Не дуже захоплюйтеся мріями та фантазіями – реальний погляд на речі дуже важливий. Можливе отримання неприємних звісток; не приймайте жодних рішень, допоки не отримаєте повної інформації – ситуація виявиться не такою складною, як здавалося спочатку. Дратує плутанина у справах; але тут нічого не зміниться, допоки ви не заспокоїтеся і не приведете все до порядку.
Середина тижня суперечлива. У дрібницях вам щастить, а от у великих справах можливі невдачі. Розумно було б скоротити професійну активність і зосередитися на особистому житті – тут цілком можливі зміни на краще, потрібно лише проявити ініціативу.
Наприкінці тижня темп життя дещо знизиться, і вас це навряд чи потішить. Затримки у справах, необхідність чекати, допоки інші люди приймуть рішення або виконають свої обов’язки, псує настрій. Але ви не здаєтеся і правильно робите – успіх не за горами! Стежте за здоров’ям, уникайте будь-яких зловживань: зниження життєвого тонусу може стати причиною нездужань.

Терези
Найкращий час цього тижня – його початок. У перші дні ви продуктивно працюєте, легко ладнаєте з людьми, чудово даєте собі раду з вирішенням особистих проблем. На жаль, поступово негативні тенденції набирають силу; починається період невдач, який може затягнутися, якщо ви не будете обережними. Слідкуйте за діловою перепискою – саме в ній ви можете припуститися помилок, які перешкодять вам піднятися по кар’єрній драбині. У першій половині тижня можливі грошові надходження, але гроші «йдуть» так само швидко, як і надходять.
Середина тижня минає у справах настільки ж численних, наскільки і безглуздих. Ви постійно чимось зайняті, але далеко не завжди самі розумієте, чим саме. Близькі, рідні, друзі ні на хвилину не залишають вас у спокої: постійно хтось потребує вашої допомоги, поради, моральної підтримки. Гроші, які ви в цей час даєте в борг, навряд чи скоро до вас повернуться.
Кінець тижня краще підходить для відпочинку, ніж для роботи. Якщо у вас є можливість взяти відпустку і провести час із близькими, варто вчинити саме так. Будьте щирими – лицемірство та будь-яка брехня ускладнять відносини всерйоз і надовго.

Скорпіон
Початок тижня – складний і виснажливий період. Як би ви не намагалися досягти успіху у справах, все буде марно. Перешкоди на вашому шляху виникають найрізноманітніші, подолати їх поодинці практично неможливо, а союзників, як на зло, навколо не спостерігається. Чекайте, свято на вашій вулиці неодмінно буде, і зустріти його потрібно у всеозброєнні. За нові справи без крайньої необхідності не беріться: сприятливий момент для них настане пізніше. Якщо ви зайняті чимось важливішим, в жодному випадку не лінуйтеся, не розраховуйте на те, що вам пощастить, і ваших помилок не помітять.
Зі середини тижня вплив негативних тенденцій піде на спад. Ви знайдете спосіб вирішити проблеми, що виникли раніше, і знову відчуєте впевненість у своїх силах. Правильна оцінка можливостей інших людей дозволяє уникнути помилкових очікувань і марних надій. Ви багато уваги приділяєте близьким, і правильно робите – для гармонійного розвитку відносин це дуже важливо.
Наприкінці тижня з’являються нові справи, якими ви захоплюєтеся всерйоз. Багато Скорпіонів зрозуміють, що потрібно змінити в житті, щоб відчути себе щасливішими. Цей період сприятливий для романтичних побачень; стосунки, які починаються, принесуть вам багато радості. Ефективні косметологічні процедури.

Стрілець
Початок тижня буде сприятливим. Це час, коли і проблеми вирішуються, і труднощі долаються, і стосунки з іншими налагоджуються. У вас чудовий настрій, але легковажним його не назвеш. Вам вдається зосередитися на серйозній роботі, створити базу для майбутніх успіхів. Даний період дуже сприятливий із фінансової точки зору; гроші, що надходять, ви використовуєте правильно, ймовірність даремних витрат і втрат мінімальна. Можна відновити якісь раніше перервані відносини. Стрільці, що прийняли рішення повернутися на колишнє місце роботи, не пошкодують про це.
Середина тижня пов’язана зі зниженням ділової активності та інтересу до життя в цілому. Вам не хочеться нічим займатися, але і неробство не приносить радості. Якщо ви плануєте використовувати цей час для відпочинку, наповніть його поїздками, прогулянками, зустрічами, оскільки, залишившись вдома, ви не знайдете нічого кращого, ніж зануритися в похмурі думки.
Кінець тижня теж не буде особливо сприятливим, але в цей час, принаймні, ви будете діяльними, винахідливими і спритними, а тому ваше ставлення до ситуації буде тільки позитивним. Цей період підходить для активного відпочинку, занять спортом, а також – тривалих поїздок.

Козеріг
Намагайтеся максимально ефективно використовувати початок тижня – саме ця його частина буде найбільш сприятливою. Перед вами відкриваються привабливі професійні перспективи; наберіться сміливості та зробіть крок назустріч своєму блискучому майбутньому. Вдається вирішити професійні проблеми, що виникли раніше, залучити на свій бік людей, які раніше створювали перешкоди на вашому шляху. Перші дні тижня підходять для укладання важливих угод, придбання нерухомості. Можна вирішувати питання, пов’язані з отриманням спадщини чи розподілом майна.
Наступними днями вплив позитивних тенденцій буде не настільки сильним, а це значить, що і перемоги будуть даватися вам важче. На щастя, ви достатньо наполегливі, щоб досягти свого навіть при не дуже сприятливих обставинах. Зірки обіцяють самотнім Козерогам приємні зустрічі та цікаві знайомства, проте попереджають – стосунки не розвиватимуться швидко, потрібно чимало часу, щоб вони набули серйозного характеру.
Наприкінці тижня можуть виникати неприємні ситуації; ви з ними впораєтеся, але потрудитися доведеться неабияк. Вам нелегко даються правильні рішення – вся справа в тому, що інші їх не підтримують, вам доводиться діяти на власний страх і ризик.

Водолій

Перша половина тижня дуже важка. Вам доводиться займатися кількома важливими і складними справами одночасно, причому розраховувати ви можете тільки на себе. Професійні навантаження зростають, та й в особистому житті виникають проблеми. Кожен день стає своєрідним випробуванням на міцність; на щастя, у вас достатньо сил і енергії, щоб все подолати. Настрій псується, ви часто стаєте заручником своїх негативних емоцій; деколи від них потерпають ваші рідні та близькі. Постарайтеся уникнути конфлікту на роботі – якщо він виникне, повернутися до нормальних, мирних відносин буде дуже важко.
На щастя, вплив негативних тенденцій не триватиме довго – в середині тижня ви зможете зітхнути спокійніше. Ситуація стає більш стабільною і передбачуваною, вас вже не долають сумніви. Ви проявляєте поблажливість до інших, та й вони з великим розумінням ставляться до ваших слабкостей. Цей час можна використовувати для досягнення якихось особистих цілей.
Наприкінці тижня зростає ділова активність, розширюється коло професійних інтересів. З’являються нові обов’язки, але вас це навіть тішить, адже немає ані найменших сумнівів у тому, що вони ведуть до збільшення доходів.

Риби
Початок тижня сприятливий. Цей час пов’язаний із новими справами, проектами, за реалізацію яких ви візьметеся просто з цікавості, але незабаром зрозумієте, що вони, до того ж, дуже прибуткові. Ділове чуття не підводить представників знаку: Риби укладають вигідні угоди.
На жаль, вплив позитивних тенденцій поступово знижується, виникають проблеми на роботі і вдома. Але найгіршим є те, як ви реагуєте на події, що відбуваються – бурхливо, набагато гостріше, ніж того вимагає ситуація. Часом вам здається, що у всіх ваших бідах, як справжніх, так і надуманих, винні близькі люди; зрозуміло, це не сприяє гармонії у відносинах. Вкрай не бажано в цей період вирішувати будь-які питання, пов’язані з грошима: ймовірність помилки, яка призведе до серйозних втрат, є дуже високою.
Наприкінці тижня ви докладатимете чимало зусиль для того, щоб знайти спільну мову з близькими. Доведеться піти на поступки, відмовитися від якихось своїх планів заради сімейних справ або допомоги друзям.

Гороскоп

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers