rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Як зробити так, щоб фінансові питання не зруйнували ваші стосунки?

Фінансові питання у відносинах можуть виникнути ще до моменту, коли двоє вирішать узаконити ці самі відносини.

Проблеми у фінансах можуть бути пов’язані, наприклад, із високою вартістю майбутнього весілля. Або ж твоя обраниця буде настільки розпещеною, що з її забаганками ти й до весілля не дотягнеш.

Що радять сімейні психологи? Потрібно зробити глибокий вдих і почати розмову про фінанси. І обов’язково дотримуйся порад експертів, які не дозволять тобі припуститися непоправних помилок у цьому питанні.

Спеціально виділіть час для цієї розмови. Це не та тема, яка обговорюється похапцем. І найголовніше в цій розмові – щирість. Відверто поговоріть зі своєю другою половинкою про поточні фінансові справи і доходи.

Не приховуйте один від одного прибутки і борги. Все обговоріть і з’ясуйте у фінансових документах, кредитах, банківських виписках, платіжних квитанціях, страхових полісах, боргах та інвестиціях.

Сплануйте спільний бюджет. Необхідно вирішити, хто буде здійснювати ті чи інші витрати: оплату комунальних послуг, покупки продуктів, одягу та інше. Потрібно чітко визначити, хто і за що буде відповідати у вашій майбутній родині.

Нехай кожен буде мати «незалежні» гроші, які будуть витрачатися на розсуд кожного з вас.

Якщо необхідно, обговоріть питання про утримання ваших батьків, оскільки вони старіють, отже деякі фінансові питання вам доведеться вирішувати за них.

Джерело:http://www.menslife.com



Вправи для поліпшення слуху

Як тут зберегти слух, коли навколо сабвуфери, матюгальники і вувузели? Від такого шуму хочеться поїхати кудись в глухе село. І там ночами безперервно виконувати корисні вправи для відновлення слуху.

Вправи для слуху 1. «Жодної перешкоди на лінії!»

Навіщо це: щоб навчитися робити одну необхідну річ – виокремлювати з потоків звуку той, який вам потрібен.

Техніка: придбайте два звуковідтворюючі пристрої (підійдуть, наприклад, стереосистема і стільниковий телефон із динаміком) і залучіть приятеля, якому нічим зайнятися. Тепер увімкніть систему і розмовляйте з приятелем під час прослуховування музики, не підвищуючи голосу (можна по телефону). Ускладніть завдання – увімкніть друге джерело музики і продовжуйте розмовляти. Далі дивіться самі – якщо це дуже просто для вас, можете включити одночасно пожежну сигналізацію, радіовузол і всі пластинки на дідусевому патефоні.

Вправи для слуху 2. «Іди на поклик»

Навіщо це: щоб загострити слух і заодно прокачати навички орієнтування в просторі.

Техніка: візьміть приятеля з попередньої вправи і змусьте його грати на чому-небудь гучному (підійде труба або та ж вувузела). Тепер нехай він відійде в інший куток кімнати, пограє на трубі кілька секунд, а ви закрийте очі і спробуйте знайти його за звуком.

Вправи для слуху 3.
«Чую дзвін і знаю, де він»

Навіщо це: ви сприймаєте звуки за допомогою свого мозку. Коли звук досягає барабанної перетинки, в мозок іде сигнал, який розпізнається і фіксується. Зворотній зв’язок теж працює – якщо ви зможете виокремити якийсь певний звук із загального шуму, це посилить концентрацію мозку на ньому.

Техніка: все дуже просто. Сидячи в кріслі, закрийте очі і зафіксуйте всі звуки, які ви в даний момент чуєте (капання води, муркотання кота, сатанинський хеві-метал за стіною в сусіда). Наступний крок – необхідно визначити, звідки виходить який звук і проговорити це про себе. Все трохи складніше, ніж здається на перший погляд – у звуковий какофонії легко втратити думку.

Інші вправи для слуху

Хочете розвивати слухову активність мозку і надалі? Це легко! Ось ще чотири варіанти вправ для слуху, вибирайте на ваш смак:

• навчіться грати на музичному інструменті (підійде навіть скляний трикутник);

• розгадуйте кросворди, вирішуйте судоку, збирайте пазли, частіше беріть до рук кубик Рубика;

• купіть підручник з алгебри за дев’ятий клас і вирішуйте завдання звідти (зрозуміло, не користуючись калькулятором);

• освойте нове хобі, яке передбачає якусь механічну роботу руками, наприклад, в’язання (тільки нікому не кажіть!).

Джерело:http://www.menslife.com



 Title 
  

Правила першого побачення

Побачення – це гарна можливість вибратися у світ, смачно попоїсти і – чого соромитися – отримати добрий секс. Зрозуміло, тільки в тому випадку, якщо ви дотримуєтеся цих нескладних правил.

Коли телефонувати?

«Правило чотирьох годин» говорить нам про те, що за вказаний час до початку побачення потрібно зателефонувати другій його учасниці і запитати, чи не змінилися її плани на цей вечір. Якщо плани змінилися, ви отримаєте цінну інформацію і деяку кількість запасного часу, щоб зробити ще один дзвінок («Я ж казав, треба було Свєтку запрошувати – у неї очі добріші!»). Якщо ні – їй буде приємно, що ви зайвий раз потурбувалися.

Де вечеряти?

По можливості вибирайте місце вечері якомога ближче до її будинку, щоб потім ви мали час і можливість провести свою подругу додому. Все, втім, залежить від того, яку мету ви ставите перед собою на цей вечір – може є варіант обійтися зовсім без вечері і запросити її одразу в свою квартиру – чого церемонитися?! Правило гарного тону – якщо заїжджаєте за нею на машині, не забудьте вийти і відчинити двері авто; ми перевіряли – навіть Джеймс Бонд у фільмі робив так.

Як одягтися на побачення?

Психологи доводили-доводили і довели: жінок приваблює синій колір. Терміново біжіть до сусіда позичати синю сорочку – раптом він ще про це не знає. До речі, червоний вважається кольором, що привертає увагу чоловіків – отож, якщо вона сьогодні у вузькому червоному міні, робіть висновки.

Компліменти на побаченні

Класична формула: говоріть компліменти. Але не банальні. У десятитисячний раз хвалити праву половинку її дупи сенсу немає. А ось, наприклад, сказати, що вона знає східну кухню, тому що замовила морських каракатиць під соусом Немон – жест, гідний справжнього джентльмена. Ну і похвалити вбрання партнерки теж треба – адже вона готувалася, старалася.

Як себе поводити
на побаченні з дівчиною?

Отже, як потрібно себе поводити на побаченні? Запитайте щось у неї. Можете навіть заздалегідь накидати список запитань, які хотіли би прояснити раз і назавжди (ні, питання «а груди можна помацати?» відпадає одразу ж!). Вона відповідає вам – ви робите вигляд, що уважно її слухаєте. Вам же краще: чим менше говорите, тим менше шансів проколотися. Наприклад, не варто розповідати про двох своїх колишніх коханок (це, до речі, заборонена тема для розмови – про попередні відносини краще взагалі не згадувати).

Як представляти?

Якщо ви зустріли свого знайомого, начальника або навіть колишню дружину, представити свою супутницю краще протягом перших 30 секунд вашої розмови. Бажано при цьому обійтися без визначення «моя подруга». Таємниче підморгувати, показувати за спиною великий палець і шепотіти комусь на вухо: «Так, сьогодні у мене нарешті буде секс!» – теж не обов’язково.

Час цілувати

Якщо ви вважаєте, що все пройшло вдало – ваша супутниця не пішла в перші ж 15 хвилин і не відштовхнула, то тепер у вас є моральне право поцілувати її в щічку. Увага: дівчина може не відповісти на поцілунок! Вона ж бо скромна, соромлива і трохи нервує, цілком можливо, у неї саме сьогодні народжує улюблена кішка. Але якщо вона не поцілує вас і на другому побаченні – все, гейм овер. Дійсно – треба було, напевно, запросити Свєтку.

Джерело:http://www.menslife.com



 Title 
  

Самотність робить чоловіків марнотратними

Вчені вважають, що самотні люди більш легковажно ставляться до своїх коштів, і з більшою легкістю розлучаються з грошима, ніж ті, у кого є сім’я.

Як пояснюють експерти, це відбувається через те, що люди вважають, ніби гроші допомагають їм соціально пристосуватися: знайти кохання, дружбу, заслужити визнання і повагу.

Результатом самотності стають авантюри, залучення в азартні ігри, необдумані ризики та інші ситуації, в яких чоловік розлучається з грошима.

Дуже часто на ризик людей штовхає почуття ізоляції від суспільства і відсутність соціальної підтримки. Це почуття також викликає халатне ставлення до грошей, у той час, коли родина, близькі люди і друзі можуть виступати стримуючим фактором.

Джерело:http://www.menslife.com



 Title 
  

Як не заразитися у тренажерному залі?

Якщо не дотримуватися правил гігієни, то чергове відвідування тренажерного залу може серйозно нашкодити твоєму імунітету.

Вчені з Великобританії провели опитування серед 2 тисяч добровольців, що регулярно відвідують тренажерний зал. Як заявили близько 75% опитаних, вони не раз особисто спостерігали, як відвідувачі залу не дотримувалися норм гігієни у тренажерних залах. Найчастішим порушенням правил гігієни було те, що відвідувачі забували витирати піт із тренажерів після своїх тренувань.

Часто в тренажерні зали приходять відвідувачі, які хворіють, що є недбальством. Тим самим такі «ентузіасти тренувань» можуть бути джерелом інфекції для інших відвідувачів – є ризик зараження вірусом.

Близько 40% опитаних розповіли, що нерідко пили воду з чужих пляшок, використовували чужі рушники та інші предмети гігієни.

Експерти попереджають, що на поверхні тренажерів мешкає безліч інфекцій і мікробів. Для того, щоб повернутися додому здоровим після чергового тренування, не забувай по можливості протирати хоча б ті поверхні, до яких ти будеш торкатися руками під час тренування. Також не забувай періодично дезінфікувати та мити з милом руки, а після кожного тренування приймати душ.

Джерело:http://www.menslife.com

Вплив покеру на мозок людини

5 жіночих прийомів маніпуляції чоловіком

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers