rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Репортаж \ Світ рефлексій молодого митця Володимира Ільчишина 1 – 24 лютого 2013 р.
 Title 
  

Друга персональна виставка Володимира Ільчишина відкривається в Українському Національному Музеї в Чикаго. Молодий митець покаже роботи, створені ним за останні два роки. Це час, що минає від першої виставки, якою музей відкрив українській громаді талановитого юнака.

Володимир Ільчишин народився 9 травня 1992 року у місті Ходорові Львівської області. До Америки родина емігрувала у 2000 році. Володимир закінчив восьмирічну українську католицьку школу св. Миколая та середню школу св. Ігнатія (Saint Ignatius College Prep.). З дитинства танцює в ансамблі народного танцю «Громовиця», служить вівтарним хлопцем у соборі св. Володимира і Ольги в Чикаго, належить до Спілки Української Молоді Америки.

Подружившись з олівцями і пензлями, Володимир обрав професію архітектора і вже другий рік є студентом архітектурного факультету Іллінойського Інституту Технологій (ІІТ). Володимир Ільчишин розпочав сходження у «мистецтво» як вихованець відомого живописця і портретиста Володимира Монастирецького. Для молодого автора важливими є розвиток і поступ в сьогоденні. І ще – індивідуальна самобутність та власні рефлексії, які Володимир прагне донести до глядача. Юнацькі етюди з натури, натюрморти, портрети, рисунки, захоплення фотографією – все це вписується у мозаїку творчих буднів.

Поступово ускладнюючи живописну мову й просторову побудову своїх робіт, Володимир відкриває гармонію, якою живе місто, довкілля, предмети, природа і ми у ній. Намальована вчора картина – це вже минуле, здатне раптом освітити надією на майбутнє.

Title  Title Title
   

У мистецькому повідомленні про те, що нова виставка матиме всі нові роботи підкреслюється, що Володимир – наполеглива, працелюбна людина, яка перебуває у постійному творчому пошуку.

Запрошуємо на виставку, яка опромінює світлом щасливого майбутнього.

Спонсором проведення виставки є Банк MB Financial.

Відкриття виставки творів Володимира Ільчишина відбудеться у п’ятницю, 1 лютого, о 7-й годині вечора.

Адреса музею: 2249 W.
Superior St., Chicago, IL 60612

Марія Климчак, куратор

Водохреще змиває всі гріхи?

Гала-концерт «Різдвяний зорепад» – справжній феєрверк в Українській околиці!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers