rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Діаспора \ Потрібна допомога! Терміново необхідні кошти на хіміотерапію!

Владиславові Левицькому трохи більше, ніж три роки, але вже понад два з половиною роки хлопчик провів серед людей у білих халатах. Свій перший день народження малюк зустрів в університетській клініці Бонна (Німеччина). Саме туди батьки відвезли його після того, коли у віці 12 місяців у нього виявили гігантську пухлину мозку (пілоцитарна астроцитома  зорового перехрестя 1-го ступеня (доброякісна) та кісту в голові. Почалося усе з того, що в малого з'явилася слабкість у правій ручці, він став вередливим, пропав апетит. У районній лікарні діагностували кісту в голові і скерували до Львівського ОХМДТ. Там, окрім кісти, виявили пухлину.

Далі Владиславчик поїхав до Києва, в інститут нейрохірургії, де діагностували гігантську пухлину зорового перехрестя. Згодом малюк став постійним пацієнтом клініки в місті Бонн. Спочатку була операція, потім друга, третя ..., п'ята ! Видаляли пухлину, здійснювали ревізію лікворної подушки, однак це не зупиняло росту пухлини та збільшення кісти в голові. Тоді - хіміотерапія! З вересня 2009 року Владислав проходив хіміотерапію в ЗУСДМЦ (м. Львів), а з березня 2011 року - в Centrum Zdrowia Dziecka у Варшаві, оскільки українські лікарі не могли далі надавати йому належну медичну допомогу, зазначивши: «Якщо у Владислава знову будуть напади, то до нас можете не приїжджати, ми вже не зможемо йому допомоги». Його слабкий організм не міг витримувати хіміопрепаратів, призначених, згідно з протоколом лікування SIOP LGG 2004, і польським лікарям довелося змінити ці препарати на інші.

Проте даний курс лікування виявився не ефективним, і німецькі онкологи запропонували пройти хіміотерапію у них, у клініці онкології у м. Бонні. Лікарі з вищезгаданої клініки запевняють, що можуть надати Владиславу високоякісне лікування найновішими препаратами, проте дане лікування є занадто дорогим для батьків Владислава та становить від 60.000 до 80.000 тис. євро. Скажете: «Все в Божих руках!» Саме так, і саме таким чином Бог дає нам змогу долучитися до рятування маленького життя. Можливо, у такий спосіб Всевишній дає усвідомити, наскільки велика людська місія на цій землі. Не залишайтеся байдужими. Горе важко зрозуміти, але дуже легко стати його заручником. І допоки людина віч-на-віч не зіштовхнеться зі смертельною хворобою, доти не може оцінити того блага, що називається здоров'ям і життям! Тай сама хвороба не обирає ані людини, ані часу, ані місця.

Боляче і важко, що запорукою здоров'я є банальні гроші, які стають вкрай необхідними і такими недосяжними. А наразі малий Владислав чекає на чергову подорож до одужання. Подаруйте дитині новий сонячний ранок, який і так вже для нього став чорно-білим. Кожна, навіть найменша сума, запропонована Вами, дасть змогу малюкові прожити кожний наступний день. З повагою, батьки Владислава

Тел. батька: +380978415515 Руслан.

Банківські реквізити: Укрсоцбанк, МФО 300023, ОКПО 00039019, транзитний рахунок 29248600000006, призначення платежу 26253600079968 для Пастушок Ярослави Петрівни (бабуся Владислава). Банківські реквізити лікарні у Німеччині: Name der Bank: Sparkasse K?ln/Bonn IBAN: DE52370501980010650661 Swift-BIC: COLSDE33 Verwendungszweck: Levytskyy Vladyslav, Geburtsdatum 09.05.2009

Спішімо творити добро! Благодійна акція «Добро»

Відзначення Дня Соборності України в осередку Митрополії УПЦ США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers